Jutro curke !
Sanjarka bas mi je drago da je sve dobro proslo , Petric je pravi frajer presladak outfit, a starke su najmanji broj? Ja hocu svojoj kupit roze al sigurno su sad prevelike?
Vinnie velika curka vec👍🏻
Sunshine nadam se da ce vas brzo proc prehlada 👍🏻
Moja curka nest bila po noci nemirna grcici i dva put je kakila taman promjenim pelenu ona drugu napuni. Al onda je od 6-9 odspavala
Upravo sam se otopila..zaspala mi na cici,i velim joj onak tiho lijepi moj misic pisic,a ona proskilji i nasmije mi se od uha do uha..razumjela me..
Jutro.
Mi imali zanimljivo jutro. Najprije morala budit bebu jer ona je naravno u pola 8 jos spavala ko se vidio tad ustajat . Kad smo se spremile i tata nam otisao na posao (u pon mu ludnica pa nijemogao s nama) nisam mogla upalit auto. A bio auto prosli tj na redovnom servisu i nije prakticki od tad vozen, . Poludila sam. Mm taman zapeo u guzvi i nije se mogao okrenut. Nista mi lijepo pjeske, nije nam daleko. I dosle mi tamo kad pedijatrice nema- kaze sestra da joj je pozlilo na putu za posao. Mijenjat ce ju neka druga al samo za bubanu djecu. I nista okrenule se, popile kavu i evo nas doma... mogu tek popodne zvati sutra... joj
Drago mi je da je Enin razgovor (bar s nekim razrednim kolegama) uspio
Illani idemo na vadjenje krvi skoro svaki put jer je to za prvi put bila preporukaiz Petrove jer je imala manje leukocita a kasnije je bila nesto na granici s zeljezom pa prati pedica.
Ellie stvarno uziva u kavi i šetnjama 😎 najaktivnija mama na ljetnicama
Tpol nisu najmanje ove su 3-6mj, imaju i manje 0-3 😉
Ugolina mene nista ne boli nemam stvarno posljedica trudnoce i poroda.
I moj se zna tako probudit bas plačući ja to uvik mislim da je nesto sanjao
Sinoc je jeo zadnje u 19h. Pa je nocas trazio nesto ramije jest oko 3.30h. Sve u svemu necu se puno zalit 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ovo juoos je bila prisilna setnja.
Bas sam ljuta na servis sada. Auto je bio ok do redovnog servisa. Plus auto je star ni 2 godine !!! Sad ce reci mm- sama si birala auto...
A sto tice aktivnosti- rekla sam vec, izludila 2 mj u Petrovoj (potkraj vec od onih hodnika dobivala napadaje panike) i sad moram biti vani u pokretu. A Ena voli biti vani i na kavama pa se slazemo . Bas je reko mm neki dan da je Ena postavila visoke kriterije, nece sljedecoj bebi biti lako.
Ellie bas sam ti to htjela napisat koji dan za visoke kriterije. Mene npr druga beba ne mozr iznenadit niti sto se tice grceva,drecanja cijeli dan,nespavanja.....ja sam spremna za sve. Jedino ako me blizanci potrefe
url=https://lilypie.com]
pozdrav mame :-)
mi smo noc svakako spavali, totalno nas izbacili iz ritma, nismo navikli na toliko ljudi i zbivanja. ne mogu ga probudit da se posteno najede, pa smo se budili vise puta i brljavili.
Sunshine jeste uspjeli rijesit dr. u Zadru?
Sanjarka bravo za Petra, super je odradio krstenje.
Ellie neka setnji, tako treba. I mi volimo bit vani. Auto i servis, ma što reć, mi smo isto svasta prosli s tim servisom. Glavno da se njima masna lova daje, a nekad ne promijene ni ulje ni filtere...
Hvala Sanjarka! Decko se zove Maro, nisam jos pisala 😜
Bas lijepo da je sve super proslo! Petric divan!
Mi cemo krstenje kad se mm vrati tamo negdje poslje nove g.
Ajme ellie i ja sam ljubomorna na vase setnje! Mi jucer isli predvecer malo djir dalje uz more i bio je dobar i pokusala ga podojit i nije htio nema sanse, toliko je plakao i vristao da sam mu morala ad dati. kako vasi kad dojite vani i da li uopce dojite vani?
Nama danas prva godisnjica braka 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji