Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    12. Rujan 2016. 08:44

jutro mamite
    evo i nas, kao da nas je tornado izbacio..sad sam se i ja prehladila, jesam skupila od malca il sta vec al se osjecam ko 💩
    on hB i dalje nema temp,al je nosic zacepljen a i malo je promukao..
    i strasno se znojiii al onako onaj hladni znoj..
    Ilani 5mjeseci, Nikolina nam je vec velika cura 😍 jel prosao zivac, ne boli vise? obozavam domaci ajvar, al samo jest heheh kad vidim koja priprema a ja teglu slistim brzinom munje..😂😂posalji na degustaciju 😋😋
    prasak vec neko vrijeme koristim dash i skroz mi je ok a nadem ga cesto i na akciji..dj.robicu isto perem s njim samo dodatno jos isperem i eto sve je cisto,mirisi a bebina koza dobro podnosi 😀
    Marigmar jadan miskec mali, bas ga to muci puno..valjda ce uskoro proci..za caj neznam  😥
    Ellie drzim fige da bude sve super u pedice 🖒🖒

Ugolina
    12. Rujan 2016. 08:48

Ja isto ne kupujem one jeftine praskove jer bijeli ves mi sav posivi,ariel mi je najjaktualniji jer muz fura one obicne bijele majice na posao,nekak najbolje ostanu bijele..ili faks,bas bio na akciji u plodinama pa smo kupili tri velke vrece..al malo teze mrlje s nicim ne odu,mater im

Ugolina
    12. Rujan 2016. 08:53

Btw,jel itko kupio pelene one neke od plodina? Kak vam se cine? Mi kupili paket kao za probu,al otvorit cu ga kad potrosim ovaj paket kaj mi je otvoren prvo

Sunshine1
    12. Rujan 2016. 09:06

Jutro!! 
    Ellie ljubim Enu za razgovor  ili je Tena razumila jucer kad sam joj rekla da ako se ne naspavam da cu se onesvijestit. Spavali 8-12-5-7. Jos tjedan dana treniranja i postic cemo 8-2,3-7  odnosno vratit se na staro

Sanjarka Petar je presladak,jel on to i frizuru imao? Sve ok proslo? Jel plakao?

Pisulja....i ja brisem lagano,kod svakog mijenjanja pelene. Jednom tjedno kad je dobre volje sve detaljno operem.

Caj za bebe od 1 mj mislim da sam vidjela na tickeru naravno da moze...ima taj sta Abies kaze od 1,2 tjedna.

Abies deterdzent...faks,ariel ili dash. Njih mijenjam i ne isprobavam ostale. A mrlje ko mrlje,vanish je moj najbolji prijatelj  Za kakicu kad mi je na bodicu isto tvrdi sapun na frisko izribam isperem,posusim i kad imam za prat skupa sa ostalim....

Ilani velikih 5 mj!!

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    12. Rujan 2016. 09:07

Dva ogromna posta i oba puta se obrise 🔫🔫🔫🔫🔫
    Odustajem 😣

Krstenje proslo super, malac bio predobar! 

Profilne su odlicne! Bebe su vam tako medeneeeee 😍😍😍😍

Aurora, Nikolina sretni minici cure! 😍😍 Vinnie i tvom decku isto! 😎 kako se zove? Sorry ako si vec pisala 
    Vidim na listi da danas i Eva od Jambice ima 3mj a Hana od Zabice mjesec pa cestitke cureee 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Rujan 2016. 09:10

Sunshine  frizura mu je onakva prirodno 😂😂
    Nije plakao pravi mamin decko 😎
    Bravo za dobru noc ponovila se! 🖒🖒🖒

Sunshine1
    12. Rujan 2016. 09:13

Btw mislim cak da je spavala lijepo jer sam je stavila u one valjke za spavat na boku. Inace sam ih koristila samo za dnevno spavanje nekako mi zao po noci jer se vec sama povela namjestat kako joj odgovara. A ja na svako trzanje mislim da se budi. Nije da je dizem ali zavirim i onda sam premorena. Ali malo ga pretjera jer putuje i putuje i vrta i vrta. Kindic ujutro izgleda ko ratno bojiste  
    Probat cu veceras ipet pa da vidimo jel to rijesenje.

A primjetila sam i da nemamo vise postova u 2,3,4 ujutro 
    Bebe nam velike pa podoji krace traju a mi sve drijemamo. 
    Ja je dignem,pristekam i naslonim glavu na zid i cekam....

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    12. Rujan 2016. 09:19

Ja ga uzmem, odnesem u dnevni na kauc objasnim mu da idem napravit bocu i da ne place 😉 pa smutim samo ono sto sam vecer prije pripremila. Dok mu dajem bocu glava mi kunja na naslonu kauca a on to ionako pojede kroz polusan. Natrag u krevet svatko svoj i vidimo se ujutro hehe

Ugolina
    12. Rujan 2016. 09:43

Haha,tocno,nasa nocna budenja nisu niti budenja ,sve kroz neki polusan,pet min pocica kaj misli i njonja dalje..moja obicno oko osam zaspe i prvo budenje je oko dva tri,a nocas kaj joj je doslo,e,kad bi barem tak bilo uvijek,bas mi pasalo,probudila se nesto iza ponoci,cicala i spavala do par minuta prije sest..onda u sedam,uvalila joj dudu i produzile do osam..obicno se probudi dobre volje i prica,a danas se probudila u takvom placu,valjda je nesto sanjala pa se prepala,tak sam se digla naglo da mi ko pozlilo,ah,moja vratna kraljeznica sjebana,dobro da je muz doso,samo sam ju proslijedila jer nisam ju mogla drzat dok zglobove ne razgibam..jel ikome od vas ostali bolni zglobovi od trudnoce? Meni nikako da to prode,ko stara baba sam sa tim zglobovima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.