Ugolina evo pise na njihovoj stranici da ima na Jankomiru i Dubravi. A mozda mozes i nac na webshopu.
Hvala curke! Mene peru hormoni pa mi se place, ovaj misec proletija, a tako ce i ostali i zacas ce narast. Ufff

Prljava pizda😂😂😂😂
Meni je logicno da se pere pogotovo jer smo mi curice podlozne tim sranjima i lako dobijemo bakterije i sranja.
A peg perego jaje. Ja imam i jaje i isofix i ne treba mi nista vise. Osim ako ne mozes isofix zalacit u auto? Ne znam kako to ide. Znam da muz kaze da ide na sasiju auta.
Sretne vam mjesecnice , tromjesecnice!
Vjeverice bome si brzo nasla haljinu! Ko zna sta cu ja za krstitke. Narucila bi preko asosa a ko zna kakva ce mi bit.
Tpol ajme koliko kosice ima mala😍😍😍
E mi danas obavili prvi kupanac! Tako je slatki bio! E malac je dobio crvene pikice po licu i vratu. Ne ostatak tijela. Onda valjda nije alergija tipa na mlijeko? Mislim si mozda kad trlja lice o gazicu il mozda stavim previse detrdzenta il mozda mu je jednostavno vruce?? U jednom momentu mu se ti smiri pa opet bukne. 😩
I sad me upiko jebeni komarac😠😠😠😠
Aa vidi maloga,bellaru,bas je predivan!!! Moja je prvih mjesec dana isto bila sva pristava ko da je u pubertetu!!
Deeka,ja proplakala prvih dva mjeseca,i jos mi nekad dode..gledala sam ju i plakala kak je mala,kak mi ju je zao,plakala s njom kad je ona plakala,pa kad se smijala sam plakala,pa kad se sjetim kaj ju sve ceka u zivotu,plac, pa se sjetila poroda kak je proslo i kaj je sve mpglo bit, plac pa vidis nes na telki,plac, ma na svaki drek plac.. Uzas..

Bellaru čisti se dečko pa je prištav! Počne s neka 3tjedna, ne traje dugo. A je tvoj 😍
Crazy domeka ti 😉
Pranje kakice, friško ide. Taj sapun je zakon. Ja imam iz dm.
Kad je stara kakica, trajni je trag 😔
Bijelo na sunce da izblijedi može pomoći.
Isto kad krenu kašice. A tek vrtić.
Znam i izmiješati bioaktiv i ariel.
Usput koji su vam prašci,tekući, kapsule pokazali ok?
Ellie razred 👏 baš fora
A Karlo i Petra bi i mogli završiti u istom razredu.
Laku noć

Ugolina to s razredom nam bila sala u Petrovoj na postintenzivnoj, bili u maloj sobi svi poredani, svi jedva dvokliasi (osim naseg Vida koji imao 4,5 kg), bas ko razred 😃.
Bellaru ja si cesto narucujem haljine s Asosa I sve do sad mi bile super. Narucila jednu jos kad trudnica bila I nisam ju nikad obukla zbog bolnice I dala ju sad malo suzit samo I odlicna mi je.
Mi bebo bebo kupali oko 8, papala nakon toga I onesvjestila se. Slutim pavanje.do jutra.
Nooc cure,.drzite fige da bude ok kod pedijatrice I da ne moramo krv vaditi

Ej cure da se malo javim, ludnica je jer malog od 3h muci stenjanje sav ke jadan nisam sam se rasplakala ko kišna godina jer se brinem a svi ki govore da je to normalno, uglavnom kako nema klasične grčeve razmišljala sam mu dati čaj za probavu od HIPP-a, kaj mogu tak maloj bebi davati čaj?
Nisam kupila AD jucer jer smo cijeli dan bili kod svekrve na zraku i tak je lijepo spavao da su ki se cice lijepo punile za papanja, a kak ih je navlačio zadnjih par dana sad su pune mlijeka 👍🏻
Ako uspijem otići do bipe uzela bi taj čaj, kaj vi mislite?
Ej cure da se malo javim, ludnica je jer malog od 3h muci stenjanje sav ke jadan nisam sam se rasplakala ko kišna godina jer se brinem a svi ki govore da je to normalno, uglavnom kako nema klasične grčeve razmišljala sam mu dati čaj za probavu od HIPP-a, kaj mogu tak maloj bebi davati čaj?
Nisam kupila AD jucer jer smo cijeli dan bili kod svekrve na zraku i tak je lijepo spavao da su ki se cice lijepo punile za papanja, a kak ih je navlačio zadnjih par dana sad su pune mlijeka 👍🏻
Nach 2 woche piše, vi ste 6. Ja svojoj dala nakon 2tj. I taj i kim i miks kim anis komorač. Po par gutljaja pa kroz dan se skupi 30/40ml

Ja svojoj dajem to kad vidim da se ne moze pokakat i pomaze. Postoji taj hippov koji je od navrsenog tjedna zivota. Unutra je 15 dozica praha, ja stavim pola te doze u 100ml i to joj dajem kroz dan, iako jos nikad nije popila sve to. Nece mu nista biti, moze mu samo pomoc!

Ja dajem od hippa od komoraca od 1 tjedna zivota se moze dat. U maloj kutijici su male vrecice i ide u 100 ili 200 ml vode ohladjene. Zgodno i za nosit. I ja mu to kroz dan dajem.

Dobro jutro, cure!
Evo da se i ja malo javim. Vikend je prošao u znaku ajvara. Domaće je domaće :)
Danas je Nikolini pet mjeseci (zar već?!), jučer sam je vagala, ima 6300.Velika moja cura!
Ellie, kako je prošlo kod pedijatra? Zašto bi vadili krv? Mi nismo sa 4 mjeseca. Ovo s razredom si zgodno smislila, tako je i kod nas bilo malo prije vas u Petrovoj, čak smo bili otpušteni kući čitavim razredom :)
Sanjarka, kako je prošao veliki dan? Je li Petar bio dobar? Da je bio pravi mali frajer, ne sumnjam :)
Abies, ja sam isprobala valjda sve deterdženti na tržištu :) Da sad mogu baš neki posebno nahvaliti, ne mogu. Kupujem što bude na akciji. Persil, Ariel, Faks, Dash, nešto od toga. One skroz jeftine ne kupujem. U bijeli i dječji ves dodajem malo octa i to se pokazalo super za mekoću i fleke. I ne smijem pretrpati mašinu, onda sve se lijepo opere.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji