Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    11. Rujan 2016. 22:01

Gdje ima taj ducan bubamara u zagrebu,a da nije na jankomiru

deeka
    11. Rujan 2016. 22:08

Ugolina evo pise na njihovoj stranici da ima na Jankomiru i Dubravi. A mozda mozes i nac na webshopu.

Hvala curke! Mene peru hormoni pa mi se place, ovaj misec proletija, a tako ce i ostali i zacas ce narast. Ufff

bellaru
    11. Rujan 2016. 22:09

Prljava pizda😂😂😂😂
    Meni je logicno da se pere pogotovo jer smo mi curice podlozne tim sranjima i lako dobijemo bakterije i sranja. 

A peg perego jaje. Ja imam i jaje i isofix i ne treba mi nista vise. Osim ako ne mozes isofix zalacit u auto? Ne znam kako to ide. Znam da muz kaze da ide na sasiju auta. 

Sretne vam mjesecnice , tromjesecnice!

Vjeverice bome si brzo nasla haljinu! Ko zna sta cu ja za krstitke. Narucila bi preko asosa a ko zna kakva ce mi bit.

Tpol ajme koliko kosice ima mala😍😍😍

E mi danas obavili prvi kupanac! Tako je slatki bio! E malac je dobio crvene pikice po licu i vratu. Ne ostatak tijela. Onda valjda nije alergija tipa na mlijeko? Mislim si mozda kad trlja lice o gazicu il mozda stavim previse detrdzenta il mozda mu je jednostavno vruce?? U jednom momentu mu se ti smiri pa opet bukne. 😩

I sad me upiko jebeni komarac😠😠😠😠

Ugolina
    11. Rujan 2016. 22:31

Aa vidi maloga,bellaru,bas je predivan!!! Moja je prvih mjesec dana isto bila sva pristava ko da je u pubertetu!!

Deeka,ja proplakala prvih dva mjeseca,i jos mi nekad dode..gledala sam ju i plakala kak je mala,kak mi ju je zao,plakala s njom kad je ona plakala,pa kad se smijala sam plakala,pa kad se sjetim kaj ju sve ceka u zivotu,plac, pa se sjetila poroda kak je proslo i kaj je sve mpglo bit, plac pa vidis nes na telki,plac, ma na svaki drek plac.. Uzas..

Abies
    11. Rujan 2016. 23:19

Bellaru čisti se dečko pa je prištav!  Počne s neka 3tjedna, ne traje dugo. A je tvoj 😍
    Crazy domeka ti 😉
    Pranje kakice, friško ide. Taj sapun je zakon. Ja imam iz dm. 
    Kad je stara kakica, trajni je trag 😔
    Bijelo na sunce da izblijedi može pomoći.
    Isto kad krenu kašice. A tek vrtić. 
    Znam i izmiješati bioaktiv i ariel. 
    Usput koji su vam prašci,tekući, kapsule pokazali ok?
    Ellie razred 👏 baš fora
    A Karlo i Petra bi i mogli završiti u istom razredu.
    Laku noć

Ellie00
    11. Rujan 2016. 23:34

Ugolina to s razredom nam bila sala u Petrovoj na postintenzivnoj, bili u maloj sobi svi poredani, svi jedva dvokliasi (osim naseg Vida koji imao 4,5 kg),  bas ko razred 😃.
    Bellaru ja si cesto narucujem haljine s Asosa I sve do sad mi bile super. Narucila jednu jos kad trudnica bila I nisam ju nikad obukla zbog bolnice I dala ju sad malo suzit samo I odlicna mi je. 

Mi bebo bebo kupali oko 8, papala nakon toga I onesvjestila se. Slutim pavanje.do jutra. 

Nooc cure,.drzite fige da bude ok kod pedijatrice I da ne moramo krv vaditi

Marigmar
    12. Rujan 2016. 07:22

Ej cure da se malo javim, ludnica je jer malog od 3h muci stenjanje sav ke jadan nisam sam se rasplakala ko kišna godina jer se brinem a svi ki govore da je to normalno, uglavnom kako nema klasične grčeve razmišljala sam mu dati čaj za probavu od HIPP-a, kaj mogu tak maloj bebi davati čaj?
    Nisam kupila AD jucer jer smo cijeli dan bili kod svekrve na zraku i tak je lijepo spavao da su ki se cice lijepo punile za papanja, a kak ih je navlačio zadnjih par dana sad su pune mlijeka 👍🏻
    Ako uspijem otići do bipe uzela bi taj čaj, kaj vi mislite?

12. Rujan 2016. 08:27

Dobro jutro, cure! 
    Evo da se i ja malo javim. Vikend je prošao u znaku ajvara. Domaće je domaće :) 
    Danas je Nikolini pet mjeseci (zar već?!), jučer sam je vagala, ima 6300.Velika moja cura! 

Ellie, kako je prošlo kod pedijatra? Zašto bi vadili krv? Mi nismo sa 4 mjeseca. Ovo s razredom si zgodno smislila, tako je i kod nas bilo malo prije vas u Petrovoj, čak smo bili otpušteni kući čitavim razredom :) 

Sanjarka, kako je prošao veliki dan? Je li Petar bio dobar? Da je bio pravi mali frajer, ne sumnjam :) 

Abies, ja sam isprobala valjda sve deterdženti na tržištu :) Da sad mogu baš neki posebno nahvaliti, ne mogu. Kupujem što bude na akciji. Persil, Ariel, Faks, Dash, nešto od toga. One skroz jeftine ne kupujem. U bijeli i dječji ves dodajem malo octa i to se pokazalo super za mekoću i fleke. I ne smijem pretrpati mašinu, onda sve se lijepo opere.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.