Cure evo da vam se samo kratko javim, pa idem citat zaostatke. Mi smo u Međimurju, pa babinje na najjace u ova dva dana.
Ugolina ja kakicu istresem u wc, malo isperem i onda brzinski utrljam onaj marsejski sapun, i isperem, i bacim u vesmasinu na 60... bijelo ko snijeg. al moj kaka 2x tjedno hehe
Sunshine nisam pohvatala sto vas muci, ali ne znam ti nijednog pedijatra privatno. Mi smo kod dr. Silvane Bakmaz i ona mi je super.
Mi smo po noci 19-22-2-7... eventualno mi se probudi malo prije 7, ali onda ga samo kratko podojim i spavamo do 7-7:30. ako ti vise pase raspored od prije prilagodi da sebi, glavno da pratis ritam.. meni je bitno da se budimo u 7 jer se i inace tako budimo, a i za ubuduce dizanje u jaslice...
hvala vam za savjete oko šlajma, prakticiram to na koljeno pa lupkanje između lopatica jos od prije, malo je bolje. s aspiratorom nema sanse.
cmokic za sad, moram zaostatke nadoknadit ;-)
Vjeverice kakvi adapteri????? Ja nemam to, a imam isofix. Isti problem. jb ih kratki pojasi, još mazda ima neki prokleti graničnik pa ne smijem ni pojas do kraja izvuć. Mislim da su sve as peg p iste. Klik auto klik kolica.
pozdrav zene!!
samo da se kratko javimo,malac je u prehladi pa je nervozan i samo bi se mazio..kaslje,kise a malo je i promukao..vise neznam kako ga obuc, u dugom bodicu i hlacicama njemu ruke i stopala led ledeni..ako mu obucen rukav vise naravno prevruce mu je pa se oznoji..pa ga pokrijem prekrivacem tankim kojeg zgura nogicama..
Medek na tockice viđen u bubamari, sa rozim i plavim nosom i u dvije velicine!!!
Ugolina brzo u nabavku!
Deeka seetan prvi mjesec 😍
Sanjarkaaa nadam se da uzivas na krstenju..malo vam je vrijeme bilo bzvz al se nadam da nije pokvarilo atmosferu 😘😘
Mamice hvala na odgovorima i ja preperem maknem kakicu al zbog onog bijelog mi je izgledalo valjda jos prljavo pa me prepalo ....
Sanjarka ocekujemo izvjestaj kako je proslo ;)
Vjeverice e svaka cast za brzi shooping mogu mislit kako je to izgledalo hehe .... Onda jos jednom u ostatak nabave 👍🏻
Deka bas liejpa,profilna 👍🏻
Crazy htjela sam vec pisat gdje si 😬
Mare neka odlicna bebica kao sto kaze deka i moja bila dok nije dosao skok al sad se vratila na normalu spavanje i jelo 😀
evo prosla zaostatke na brzinu :-)
spavanje - nespavanje, drzim fige da se sve ushemite sto prije :-)
deeka sretan 1. mjesec!
ugolina, to ti je ona velika kocka sapuna, s tim su nekad prali robu, al jos uvijek imas u vecini supermarketa za kupit. najbolja stvar za sve mrlje. a ima i od froscha neki sprej za robicu, al to koristim za mrlje od čoko ekspresa i šalše :-D
ps. kako ne pali luk ako ti je onakva spavacica? hehe
profilne slikice su vam ♡♡♡
TPol pa ne vjerujem kakvu frizuricu imate ♡ predivna mala
moj se veceras bas unervozio prije spavanja, jos nije tako jako plakao kao danas, al HB kratko trajalo, nekih 15min. nakon toga jos malo pojeo, stavila ga u krevetic i zaspao bez problema. valjda nisu grcevi. ja isto jos ne dajem D3 :-/
Ja citam vi pisete, citam, pisete…i tako u krug, ne stignem polovit! Jel se i vama dan skratio na 10 sati ili samo meni?!
Mi smo u petak bile na prvom pregledu, narasla je 4 cm i dobila 1070g od porodajne tezine! Sve ostalo super! I jako mi se dopala pedijatrica, bas sam zadovoljna bila!
Svoj pregled jos nisam obavila iako ce u sri biti 6 tjedana od poroda, nisam se ni narucila jer me je iskreno strah ic kod ove ludakinje veterinarke!
Muci me moje mlijeko! Jel moguce da nestane samo od sebe, svaki dan dojim ali cice sve praznije! Sad moram davat ad poslje svakog podoja i to po 100ml jer joj nije dosta! Ne znam sto radim krivo😟
Pedijatrica mi je dala i neke tablete koje obicno uzimaju mame cija su djeca prerano rodena da im potakne stvaranju vece kolicine mlijeka, uzimam evo vec treci dan ali nikakvog pomaka!
Sortiraj odgovore
Najstariji