Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    11. Rujan 2016. 17:16

We are back. Naporan vikend. Na povratku bili na glasanju. A sutra moramo u 8 peidjatrici. Morat cu budit Enu. Ona do 9 odspava 😃
    Cijeli vikend samo hrana I kolaci I milijun kava. Sutra joga. Detox

Popricala sam s Enom I obecala je da ce popricat s razredom s foruma da malo vise spavaju 😃

vjeverica8
    11. Rujan 2016. 17:25

Na ovom pf nema vikend zatišja 
    Moj malac malo bolje spava za vikend, valjda zna da je tata tu i da moze vise uskakati pa se pravi dobar  čak mi je i noć dobro odradio.
    Jučer smo imali operaciju #naćihaljinuzasvadbunakojojsamkuma za koju sam imala par sati vremena. Išla u Importanne dok je mm s malim bio na Zrinjevcu. Dva puta ga došla podojiti u autu. Za dva sata kupila haljinu, torbicu i pašminu. Fale cipele i grudnjak. To ćemo u nekoj sljedećoj operaciji tražiti 
    Ima li jos netko problema s autosjedalicom? Meni je pojas prekratak za autosjedalicu. Imam focus iz 2011. i AS Peg Perego. Jučer kupili isofix bazu da riješimo problem i sad kao fale neki adapteri za to. Bas bzvz.. Znam da vas jos ima Peg Perego pa molim iskustva 
    Marigmar jesi probala s ad? Kako je prošlo? 
    Ugolina gdje li si samo našla moju potkošulju?? Ja znam presvlačiti spavaćicu tokom noći jer budem sva mokra...
    Deeka sretna mjesečnica princezi! 

Moj gladuš se upravo probudio uz vrisku #kakotodanisamvećprištekannasisu hahahaha
    Je li vaše bebe režu k'o peseki na sisu? Moj je bas smiješan dok to radi 

deeka
    11. Rujan 2016. 17:31

Ugolina takvu pozu cesto ima, bas cesto ruku podboci.

Vjeverice hvala!

Curka je danas zlatna,,papa i spava. Valjda noc nece bit burna :)

TPol
    11. Rujan 2016. 17:32

Ellie ma tvoja curka bas nek poprica s nasima da budu mirne ko tvoja, kolko je na dan budna ? 

Ugolina, obrisem ja njoj govno ali ono i neude tolko duboko bude povrsinski, sad si mislim dal treba bas razmicat i dobro oprat? Jer onog bijelog jos ima?

Ellie00
    11. Rujan 2016. 17:40

Vec je pricala s razredom iz Petrove. Generacija svibanj 2016 😃 I navodno se popravljaju. 

Jede svaka 3- 4 sata, I spava izmedju 1-2 sata.

mare1989
    11. Rujan 2016. 18:43

dobar dan curke

deeka sretan 1mj ❤

Ja svojoj obavezno dole operem ne sad jako da dole sirim,ali uzmem stapic za usi i lagano joj operem. Moja cura danas je dobrica prava budna je bila 2h taman da je malo pregledamo i uzivamo u njoj. Inace je dosadna beba samo jede i spava hahaha😁😁

deeka
    11. Rujan 2016. 19:44

Hvala mare.
    I ja sam govorila kako je dosadna pa nam je dosa skok 18.dan i nisam bila zadovoljna!
    Al danas je dobra, nadam se da ce to potrajat :)

Gledam di je sanjarka cili dan, al sad sam se sitila da je krstenje. Ima li kolaca??? Salji za Trogir!!!

Ugolina jesi otkrila kako oprat kakicu? :) ja isto stavila na 95 i ostalo! :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.