Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    11. Rujan 2016. 13:56

Hvala bellaru 😘
    Deeka pa stvarno vrijeme leti, sretan prvi mjesec malenoj
    Ugolina javi ako nađeš medu jer bi i ja jednog takvog, bas je zgodnicki
    Mi bili jutros na glasanju naizmjenično mm pa ja, otišli do svekrve na ručak i stali u areni da pokupim narukvicu sta sam naručila Le prase sa personaliziranim medaljonom, da znam sliku staviti bi vam pokazala, prekrasna je, a htjela sam neku uspomenu na ovaj period kada se mali rodio osim strija i celulita 😂😂😂
    Malac vani na dvorištu a ja umjesto da spavam tipkam

TPol
    11. Rujan 2016. 14:08

Pozdrav curke ! Evo da vam i ja tipnem ☺️
    Nocas nam je bilo zanimljivo svaka dva sata se budila i jela al evo je sad lijepo spava 😀 Mislim da je to bio skok samo kolko traje? 
    Marigmar javi ako mu das ad bas me zanima reakcija , od jednom mu nece bit nista , al tako je mom mm kupio ad i ja dala samo jednom maloj a on se buni kao osta nam cijela kutija hihih ..... (Al nece ostat ipak joj dam 2-3puta u tjednu ) mi koristimo aventove anti colic bocice 
    Deka sretan vam 1mj vrijeme bas leti

Pitanje za vas koje imate curice, da li cistite izmedu stidnih usana kad ih presvlacite? Meni su u bolnici rekli da to ne diram , al nekako mislim ipak ude malo kakice u nutra 😕 Tak da sam sad u dilemi

deeka
    11. Rujan 2016. 14:31

Hvala curke!

Ugolina
    11. Rujan 2016. 14:48

Naravno da da,vodom i blazinicama od naprijed prema guzi,malo rasirim usne da vidim jel ima govna unutra izmedu tih nabora.. A kaj cu ak joj kakva bakterija ude iz govna u pisu, bas mi to cudno da su ti to rekli

Ugolina
    11. Rujan 2016. 14:49

I svaki potez cista blazinica natopljena vodom

deeka
    11. Rujan 2016. 14:56

I ja isto cistim ko Ugolina

TPol
    11. Rujan 2016. 15:04

Pa i mene cudi onda sam citala na netu pa su misljenja podjeljena
    Inace cistim od napred prema iza a izmedu sam onako lagano samo, jer ono bijelo je kao neki zastitni sloj pa nebi trebalo se maknut 😕

Ugolina
    11. Rujan 2016. 15:10

Bijelo su ti ostaci verniksa,rekla mi patronazna,to ce samo nestat, al od govna moras pocistit

Vinniepooh
    11. Rujan 2016. 15:50

Pozdrav mame!

Nama danas 3 mjeseca! Woohoo😄

Ugolina gusti sokovi zakon! Napunile se cike😂

Ugolina
    11. Rujan 2016. 16:12

Hahaha, pa cestitam onda na velika tri mj.!!!
    Mama mi rekla to za guste sokove,zena zna,cetvero djece ipak ima,haha..

T pol ak si u dilemi samo porazmisli kak bi bilo tebi da imas prljavu pizdu,haha..ja tak uvijek razmisljam kad se oko neceg dvoumim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.