Hvala bellaru 😘
Deeka pa stvarno vrijeme leti, sretan prvi mjesec malenoj
Ugolina javi ako nađeš medu jer bi i ja jednog takvog, bas je zgodnicki
Mi bili jutros na glasanju naizmjenično mm pa ja, otišli do svekrve na ručak i stali u areni da pokupim narukvicu sta sam naručila Le prase sa personaliziranim medaljonom, da znam sliku staviti bi vam pokazala, prekrasna je, a htjela sam neku uspomenu na ovaj period kada se mali rodio osim strija i celulita 😂😂😂
Malac vani na dvorištu a ja umjesto da spavam tipkam

Pozdrav curke ! Evo da vam i ja tipnem ☺️
Nocas nam je bilo zanimljivo svaka dva sata se budila i jela al evo je sad lijepo spava 😀 Mislim da je to bio skok samo kolko traje?
Marigmar javi ako mu das ad bas me zanima reakcija , od jednom mu nece bit nista , al tako je mom mm kupio ad i ja dala samo jednom maloj a on se buni kao osta nam cijela kutija hihih ..... (Al nece ostat ipak joj dam 2-3puta u tjednu ) mi koristimo aventove anti colic bocice
Deka sretan vam 1mj vrijeme bas leti
Pitanje za vas koje imate curice, da li cistite izmedu stidnih usana kad ih presvlacite? Meni su u bolnici rekli da to ne diram , al nekako mislim ipak ude malo kakice u nutra 😕 Tak da sam sad u dilemi

Naravno da da,vodom i blazinicama od naprijed prema guzi,malo rasirim usne da vidim jel ima govna unutra izmedu tih nabora.. A kaj cu ak joj kakva bakterija ude iz govna u pisu, bas mi to cudno da su ti to rekli

Pa i mene cudi onda sam citala na netu pa su misljenja podjeljena
Inace cistim od napred prema iza a izmedu sam onako lagano samo, jer ono bijelo je kao neki zastitni sloj pa nebi trebalo se maknut 😕

Bijelo su ti ostaci verniksa,rekla mi patronazna,to ce samo nestat, al od govna moras pocistit

Pozdrav mame!
Nama danas 3 mjeseca! Woohoo😄
Ugolina gusti sokovi zakon! Napunile se cike😂
Hahaha, pa cestitam onda na velika tri mj.!!!
Mama mi rekla to za guste sokove,zena zna,cetvero djece ipak ima,haha..
T pol ak si u dilemi samo porazmisli kak bi bilo tebi da imas prljavu pizdu,haha..ja tak uvijek razmisljam kad se oko neceg dvoumim

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji