Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    11. Rujan 2016. 11:10

E marigmar i slikica je predivna. Gle ti te velike tamne oke😍😍😍

deeka
    11. Rujan 2016. 12:11

Dan curke!
    Nas nocas spicili grcici uru vrimrna u komadu da cak nije mogla ni sisat a bila gladna. Onda sam upalila bijeli sum s neta i umirilo je koliko toliko...i tako u par navrata.
    Juzris je baka pricuvala, a ja i mm isli glasat i popit kavicu.
    Popodne su nam se gosti najavili pa valjda cemo bit dobri.

E i danas nam je mjesec dana :*

Ugolina
    11. Rujan 2016. 12:28

Bellaru,tnx svejedno,bum probala u mulleru vidit

Ugolina
    11. Rujan 2016. 12:29

Deeka cestitke na prvom mjesecu,ajme,velika cura!!! Vec!!

Glasat? Kaj danas neko glasovanje? Pojma nemam

bellaru
    11. Rujan 2016. 12:33

Ja samo cekam da mi mama dodje i sprasi me na glasanje! A neda mi se ici nit me briga😕

deeka
    11. Rujan 2016. 12:51

Hvala Ugolina.
    Daaa vec mjesec :) :)

Ja sam otisla sve iskrizat :)

Ugolina
    11. Rujan 2016. 13:01

Haha i ja obicno crtam po tom papiru

Ugolina
    11. Rujan 2016. 13:03

Hihi,sad sam vidla na svom ovom tickeru da sam udana tri godine tri mjeseca i tri dana,lom

Sunshine1
    11. Rujan 2016. 13:36

Sano kratko da vas pozdravim
    Ja isto krizam po listicu ili si izaberem par komada  mm hoce poludit. Moj glas jr dan nikome i samim tim ne moze bit krivotvoren sa Njihove strane. Mi odmaramo...a ja mjesto da spavam citam proljetnice...one su debelo u kasicama i tak mi to zanimljivo citat. Sveki se dovukla jucer sa mm i ide danas doma pa ona kuha rucak. 

Ovde je pretoplo i nadam se da ce bar malo zahladit jer imam samo 2,3 bodija kratkih rukava 62... 
    Morat cu u shopping. 

Pocela sam pit divku al ne vidim nekog efekta. A znam se napapat luka i tu bas vidim drugi dan da su cice puuuno teze. Al jbg ne mogu bas svaki dan :)

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    11. Rujan 2016. 13:52

Od luka??? Hahaha,a zas onda meni nisu, ja obozavam luk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.