Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    11. Rujan 2016. 09:19

Marigmar,zasto si toliko prestrasena? Vec si toliko premorena valjda da se sveg bojis da mu ne pogorsas..vis da pol nas tu poslije dojenja povremeno da ad pa nis nije djecici.. A jesi mozda nervozna jako,da ne prenosis to na njega? Ja znam da bi ja vjerojatno bila vise luuudaaa

bellaru
    11. Rujan 2016. 10:21

Marigmar zato uzmes neku anticolic hranu i anticolic bocicu.  Kad te citam mislim da ti gore ne moze biti tako da vrijedi pokusat. Moze ti biti jedino lakse.

Ugolina vidis ja imam familije ko kenje..samo ujna ima 6 djece. Al sam ja zato napravila svadbu za 33 ljudi i u taj 33 broj je ukljucena muzika i fotograf😁

Ugolina
    11. Rujan 2016. 10:24

Haha,a jesu bili svi ostali nepozvani uvrijedeni?

Ugolina
    11. Rujan 2016. 10:48

Bellaru,kak se tvoj onaj ogromni pas ponasa sad kad je beba tu?

bellaru
    11. Rujan 2016. 10:49

Sta mislis?😁 jos sam ja pozvala samo tetku i tetka koji su mi super i muz isto tako samo tetku i tetka sa kojima je super. Al nas je tako bilo briga . Mislim bilo mi je zao sta neki prijatelji nisu bili al da smo krenuli zvat jedne morali bi druge itd itd znas kako to ide i onda bi imali svadbu od 200 ljudi.

bellaru
    11. Rujan 2016. 10:52

Ma pas ni ne dozivljava bebu. Posnjofala mu noge i gas u kantu za smece. Jedino nam je pas sad malo zapostavljen😔 al cim cu ja moc u pun pogon ce biti bolje. Jedino kad muz sece sa kolicima po dvoristu kaze kad ostavi kolica vani a on udje u kucu po nesto inace ga pas prat i stopu a sad ostane lezat pored kolica. E sad dal cucak osjeti da mora bebu cuvat ili je postala toliko ljena da ne hoda za muzem ne znam😁

Ugolina
    11. Rujan 2016. 10:53

Hahahaha

bellaru
    11. Rujan 2016. 10:57

Iza etiketa je odljepljena pa ne vidim nista

Marigmar
    11. Rujan 2016. 11:02

Ma čak sam i relativno ok, nervozna sam samo na ovog svog ide mi strašno na živce, znaci mali je u drami a ovaj moj bez griz je savjesti sebi na kavice ide, joj jedva čekam da dođe doma da mu objasnim malo svjetski poredak 😡
    Sa malim sam ful smirena jer mi ga je zao pa nekak ga samo tješim. 
    Idemo danas kod svekrve pa ćemo se malo maknuti iz stana valjda bude spavao malo bolje.
    Sto se pesa tiče i ovak moj uopce ne doživljava bebu, kaze mama da valjda zbog ljutnje al nije, on nikad nije djecu previse doživljavao. Naj bolje mi je sjedim sa njim tak jednom na kavi i pričam sa frendicom, okrenem se i vidim klinca od kojih 2 god kak gura prstić mom psu u nos, poludila sam, mislim moj pas je fakat dobrica ali ti roditelji nisu normalni i onda kad se nekaj dogodi pas je kriv 😡

bellaru
    11. Rujan 2016. 11:10

Marigmar slazem se sa tobom. I moja je jakooo tolerantna, klinci ju jasu i vuku za usi i sve ali ono ajd nek neko covjeku gurne prst u oko ili nos ili da ti netko stavi prst u ranu il nek te netko lupi i tebi je automatski da ces tu osobu zviznut kako nece cucak ugrist . I da onda je pas kriv i krvolocan. Moj da nekog ugrize bila bi na svim naslovnicama jer je to "opasna pasmina" . Ja se vise bojim pekinezera, maltezera i takvih malih zivcanjaka😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.