Vecer.
Evo nas u Vz. Umjesto da se odmorim ovdje se umorim od rodbine. Bili ujni na 50.rodjendanu. malo oklupljanje za 50 ljudi. I puuno hrane. Mm I ja smo 4 god zajedno I nije se navikao jos na to
Marigmar Mi smo na Ad I nikad nismo imali grceve. Nan sensitive koristimo, prije tog je pre nan. imamo Dr Browns bocice s kojom beba ne moze progutat zrak. Preporucam. Od kad smo na njoj ni jednom nije bljucnula. Pricala mi sestricna da je u SAD to najprodavanija bocica.
Ode spavat premorena sam
Mi smo isto na novalac anticolic i super nam je, nikad problema. Nekih 70 tak kuna ovisi u kako kojoj ljekarni
Klonuo je napokon u 22h naravno na cici, i evo sad se malo prije probudio jesti. Danju ne vidim smisla davati AD tako da cu probati kako Ugolina kaze otkačiti ga i ponuditi AD, iako se bas bojim tog miješanja jedno pa drugo, ne znam, budem vidjela kako ce biti tokom dana, u svakom slučaju kupim pa neka stoji za svaki slučaj. Znaci bitno mi je da uzmem neki koji ima tu djelatnu tvar da ne radi grčeve a ostalo ovisi zapravo koliko novaca sam spremna dati, tako sam vas shvatila. A za bočicu Dr.browns sam čula moram samo vidjeti gdje je ima za kupiti.
Hvala cure, joj nadam se da ce nastaviti sad spavanje bez nekog buđenja do jutra da uhvatim sna, i ovih 3.5h do sad mi je 🔝🔝🔝
Jutro.
Bebo bebo jos spava..zaspala jucer poslije 10 tako da ocekujem budjenje sad. Izmorili ju ljudi na festi pa se nije budila
Vinnie imas bocice u Magic baby I Bipi sigirno.. I drugdje valjda al tamo 100%
Jutro
Marigmar daj ad 30ml prije cice pa ćeš vidjet treba li 30ili 60.
Mi imamo nan. Hipp sinek ni u čokolinu nije htio. Senzori😀
Bellaru - daj mojoj maloj objasni da mama voli spavat. Jednom ti je upalilo za dan!!!😀😀😀😘
Marigmar tu cure dodaju ad pa nije bebabcima nista. Budi bez brige😉 a tih bocica sam ja vidjela i po ljekarnama. Ja imam tommee tippee anticolic bocice.
Abies nema problema moramo samo na kavu otici. Ja pricam baby jezik😁😁
Moj se svaka dva sata budio. A muz fino bio na danima vina. Mislim da mu ne gine nocna😊
Marigmar ak ti bude cijeli dan urlo onda mu probaj dat..
Joj moja jucer popodne nije bas nes spavala i bila je koma nervozna al zato nina nana od devet do pol devet uz budenje papat u tri pa sest, milina
Bellaru zbog grčeva mislim, jer on je koma, pun je zraka i napreže se tako jako da tipa mi to radimo pukla bi nam žilica u mozgu i 3 hemica bi mi iskočila taj čas da toliko stišćem 😔
Ellie,haha tak i moj muz, za neku najjuzu mogucu festu nas ima dvajst,ak na malo sire,al opet najbliza rodbina i kumovi,ko recimo za krstitke, opa 60.. A muzevi uopce ne odrzavaju s nikim kontakte,ono cestitaju bozic uskrs i svi su stari ko biblije tak da mu nitko nije doso na svadbu..on je najmladi u familiji sa svojih 30,drugi najmladi ima 40 al s njim se nic cuje nit vidi osim na sprovodima (jer samo to imaju povremeno i tu se vide,nikakve ove vesele feste),a iduca najmlada ima 50 znaci od familije ima starce,baku koja ce za koji dan 93 god i tu sestricnu od 50 godina.. Na svadbi smo imali 150 ljudi,a s njegove strane doslo kojih deset uz starce,dvoje susjeda i nase frendove..Haha
Sortiraj odgovore
Najstariji