E da govorile ste kao smanjuju se nocni obroci. Sa 3 mj beba ima jedan nocni obrok. To beba pocne sama od sebe duze spavat il?
Evo prije spavanja ,
ugolina marigmar da tocno moja nije spavala jadna od gladi 😬 Ja sam bila napravila 60ml i ona si je popila samo 20 znala je kolko joj treba i bilo sve super sad isto 2-3 puta u tjednu dam ovisno o situaciji,
Ovaj su mi preporucili u bolnici https://www.meindm.at/baby-eltern/shop/Babynahrung-%26-Beikost/Milchnahrung-%26-Folgemilch/Aptamil/Aptamil-ProExpert-Hypoallergene-Anfangsnahrung-HA-Pre/176610/2_10021444.action
Sigurno ima i tu
Probaj sutra pa ces vidit
Hvala ti,bumo pogledali!!
Pa moja je vec kroz drugi mjesec pocela ic tak nekak u osam spavat i budila se oko tri i onda oko sedam i onda oko deset, taj period sam se tak naspavala s njom haha..a sada zaspe u prosjeku oko osam,prvo budenje oko tak dva,tri i odkad su ti zubici poceli i to odbijanje kao sise mi je pocela u cetri pa pet pa sest,tu joj samo dudu uvaljujem,ustajemo obicno izmedu sedam i osam..ali kada ustanemo onda je budna sat vremena i onda opet zaspe,a ja budna piljim u prazno..
Ja svojoj dajem hip
Da da ima nekakav aptamil i tu,cini mi se da sam vidala al drugacija kutija.. Ja dajem hip,a sogi hip combiotik..mali joj super zadovoljno njonja..
Prvo mu naravno das cice
Je a vraga cu ja to moći zakonodavstva on meni zaspe na cici navečer, znam glup način za uspavati ali kad ima te glupe grčeve ne mogu ga nikako uspavati drugačije, tak da nakon cike mu ne mogu dati ad jer spava, jedino da ga probudim
Ovakav aptamil nisam vidjela kod nas. A aptamil u konzumi i ljekarnama kao nije njemacki i zato kao bolje kupit u mulleru . Nesto kao nutella, kad vidim nutella iz poljske smraci mi se.
A ja uzimam novalac anticolic. Kao najbolji. A sad dal je il nije. Patronazna rekla da sam odlicno izabrala. Taj anticolic je kazu laksi za probavit u smanji grceve.
Novalac je mislim najskuplji ali i najbolji za grceve, bljuckanja....
Mi koristimo hipp combiotik najeftiniji je u Mullera. Nama je super. Nemoj bebimil on nama zatvor napravio.
Imas hipp pre i nan pre ima i nan sensitive meni patronozna rekla s
Da su ta tri najslicnija majčinom e sad
Bellaru moj je ispocetka imao dva budenja i jeo bi kasnije navecer oko 22-23 zadnji obrok pa budenje oko 2-3 pa oko 5-6 al bi znao ujutro nakon boce i do 11h produzit. Sad vec dugo ima jedno budenje i to pojede oko 20h i bez problema odvali do 4-5 ujutro pojede i produzi jos koji sat najcesce do 8. Znaci 12h sna uz jedno budenje.
Sami oni to pomaknu ja sad cekam da se prestane uopce budit nocu 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A moj oko 9 pa 12 pa 2-3 - pa 4-5-6. Nekad za 2 sata nekad za 3 sata trazi jest. A nova fora kad se probudi ooo 2-3 onda pojede i ostane budan . Oci ko sova i razgovara se, gundja.
A vidim na kutiji od novalaca da se iz mj u mj smanjuju obroci. Ja bi volila da nekako to dovedem u red to nocno spavanje. Al sad mi tek pocinje bit vise budan po danu pa ce valjda i bolje spavat po noci.
12 h sna uz jedno budjenje😍😍😍 jedva cekam tooo. Karlo mora shvatit da mama voli spavat 😊
Sluzila sam sad da nisam procitala zadnjih 5 strana i nemam pojma tko je sta pisao..ja vidjela ugolininog medvjeda i gas na forum bez citanja prije😁
Sortiraj odgovore
Najstariji