Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    10. Rujan 2016. 13:37

Ugolina hahahhaa jadna bebuska.

Moja obozava cistit nos,ona umire od smijeha. I nokte sno poceli sisat rano ujutro za vrijeme budnosti kad je najbolje volje 

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    10. Rujan 2016. 17:08

Ja cu samo jedno moliti,mislite na mene jer sam luda vise, obje sise mi je iscicao i dalje traži sisu, nije spavao konkretno od 5 ujutro, dva puta pokušali u šetnju plač, vraćaj se nazad, i jos ja nadobudno muzu kažem pa Odi ti na kavu i sad se lupam po glavi kakva glupača 😁 S time da ovo nisu grčevi vec vjerojatno skok ili nesto treće, ne želim za svaku njegovu nervozu govoriti da je skok jer ja ne znam prepoznati sta je, sta god da je molim da prestane sto prije 😔

Marigmar
    10. Rujan 2016. 17:33

Jesam i usisavala jutros stan, i napa, i aplikacija na mobu nema čega nema kod mene ali nula bodova, nemam pojma sta god da je proći ce valjda brzo 😱

Sanjarka88
    10. Rujan 2016. 18:48

Marigmar 🙁🙁🙁🙁🙁🙁
    Imas koga zvati u pomoc? Daj ga mami jednu noc i preporodit ces se! Hoce malac da pije ad? Pokušali?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Rujan 2016. 18:50

Skok sa 6 tjedana 🙁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    10. Rujan 2016. 20:43

Ako ovako nastavi nesto cu poduzeti jer cu poluditi, a ne mogu ga ostaviti mami jer ne bi spavala od brige kak je i sta je, za ad se bojim da ce ga jos vise zastopati, taman mi jucer i danas kakao, a vec sam bila razmišljala dati mu navečer da vidim da li bi duže odspavali, iako se bojim i radi grčeva da bi mu bili jači od bočice, i ovak je pun zraka, imam osjećaj da može poletiti Ko balon koliko ima zraka u sebi

bellaru
    10. Rujan 2016. 20:44

Ugolina jesi ti trazila ovog medvjeda??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.