Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Rujan 2016. 21:26

Uzmi ad s combiotikom i nema straha za stolicu.
    Mi nismo uopće imali klasične grceve tako da mislim da ad i bočica ne znace automatski grčeve

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    10. Rujan 2016. 21:33

Marigmar,daj djetetu malo ad,par ml i nek podrigne, nis mu nece bit pa vidi.. Tak ko tebi je bilo i mojoj sogici,a na kraju je ispalo da joj je dijete stalno bilo gladno..kad je popio 30ml ad spavao joj je cetiri sata... Nis te ne nagovaram,samo postoji ti i ta opcija.. Netko se mozda i nebi samnom slozio

bellaru
    10. Rujan 2016. 21:36

Ugolina slazem se sa tobom. Marigmar daj malo adaptiranog . Probaj jednom pa da vidis sta ce biti. Rekla meni pedijatrica da se dijete ne moze naviknut  na flasicu tj odviknut od cicre ako par puta popije na flasicu ad.

Ugolina nemam pojma . Ja sam ga sad dobila. Mozda muller? Mogu ti poslikat etikete pa da probas nac

Ugolina
    10. Rujan 2016. 21:39

Moze!! Ajme bas me razveselilo.. Nas samo ima rozu masnu i rozi nos

Ugolina
    10. Rujan 2016. 21:45

I ovo se slazem,moja dobiva od rodenja,znaci vec tri mjeseca flasicu ad dnevno,nekad dvije i sve ok.. Osim zadnjih nekoliko dana i to zbog zubica,nes joj smeta,ali to jednom dnevno me odbila,normalno i dalje cica, danas cijeli dan bez problema..evo,taman zaspala pa sam se istekala,hihi,nije da nece cicat nego bas kad ju nes jako muci

Ugolina
    10. Rujan 2016. 21:46

I tpol je imala isti problem pa je odlucila davat 20 ml,ak se dobro sjecam, i poslije tog mala spava ko top..valjda im fali tak u pocetku jos to malo samo da utvrde gradivo

Abies
    10. Rujan 2016. 21:49

Marigmar daj malo ad pa vidi. Sin mi bio 4mj cica +ad i iza tog do 6 mj samo cica. Onda kašice i cica. Jedino je da ostaneš na najmanjem sisaču.
    Drugo će bit potpuna suprotnost 😀

Marigmar
    10. Rujan 2016. 21:50

A probat cu nemam kaj izgubiti, ne bojim se za ciku jer jako voli sisati nego se samo bojim za grčeve, da mu je pojačam. Evo zaspe i za 10 min se budi i opet u plac, ostavim ga  muzu i toliko se dreči da sam opet otišla po njega o opet je na cici, meni je zaspao sto puta na cici i probudi se za 5 min i place, sutra probam ad, koji da uzmem?

bellaru
    10. Rujan 2016. 21:51

Pa ja vidim medeka i mislim si zasto mi je taj medvjed poznat😁  a zena ta pricala o mulleru kako je tamo kupovala neki poklon za neki rodendan djeciji a ovaj drugi dio poklona set posudja za dijete i pise na njemackom al igracka je slovacka ja mislim tak da brijem da je to ona sve u mulleru uzela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.