Upaljeno oko. Dogovorile se da sutra dođem. Još sekicu nagovorit da čuva malu. Nije mi bed da ju čuva, samo znam da je neće presvući. Tak da čuvanje na minimalno. Mm ima svog posla pa nije doma😢
Ugolina pa koliko ste spavale da je takva majica 😀😴 bravo (.)(.)
Jutro cure
Mi smo imali ok noc,ali jutros se nesto grcilA,prerano mi je da bi imala grceve. Sad se mala prasica najela i spava,isisala mi je oba dvije cice😁
kaze mm jutros sta ona moze pojesti a tako mala,a sta ce drugo raditi samo jede i kaka
Jutro!
U nas isto ok noc, mama je uspila malo napunit baterije. :)
Sad spava u kolicima, a kad rucamo cemo malo u setnju udahnit svjezeg zraka :)
Jutro mame!
Sanjarka Petric slatkis😍
Abies bas mi zao za mamu ali probaj proc u bolnicu, bebicu ne bi ni ja nosila a mislim da nakratko ti mozes
Meni tata bio na op srca par dana prije mog termina pa sam ga onako s trbuhom isla samo vidjet nakratko,jer ko zna kad cu ga vidjet opet i naravno potirale me sestre odmah!
Moj se isto deracio prvih par puta ns kupanju, srce mi se paralo koliko je plakao a onda smo upalili usisavac i spasili se! Sad se kupa s osmjehom, bas uziva 😁
Klub zombija kazete? I ja se pridruzujem, vise neznam noci ni tko sam ni di sam, samo mu guram cicu i zaspim u sekundi pa se probudim za pol sata i prepadnem se, vidim on spava dobro je i nastavim pa za sat dva opet u krug
Kasljem iz dubine duse da se mali prepadne svaki put brizan
Mare imas super divnu curicu☺️
Ugolina zakoon (.)(.)! Da mi ke barem malo mlijeka ko sta ti imas, mali si nis ne navuce nego ja izdajalicom moram 😩
Danas imam dan mucenja svog djeteta,haha.. Kak mi odbija cicu,posizila sam vise jer ne mogu rucno sama sve one kvrge razbit masiranjem i izdajanjem i primila sam joj glavu,nabila joj cicu u usta,ona se derala,a ja istiskivala mlijeko joj u usta..i zamislite,ona osjeti tak to mlijeko i pocne sisat!!!!ma kokoska jedna,kak me zajebava dijete od tri mjeseca..
Onda sam joj kasnije nos cistila,to mrzi.. Pa sam joj cistila usi,a to mrzi jos vise od nosa!!! I sad,secer na kraju,ona spava,pokusava utonut u dublji san,a ja joj rezala noktice!! haha mislim da i mene mrzi danas
Vidim nekima noci dobre nekima losije. Svasta jos nas ceka s njima, svskakvih dana i noci....
Ejic odlična noc! 😘
Gledanje naokolo tako krenulo s mjesec dana pa sve vise i vise. Sad je ko mali sokol 😀
Ugolina haha procurilo mlijeko na sve strane 😂😂
Bas si je jadnu napala danas 😆 moj voli i nos cistit i usi njemu sve to zanimljivo 😂 jutros smo i noktice rezali bezbolno je bilo i to za vrijeme ciste budnosti 😎
I moj neki dan udrio u plač kad je vidio mm tatu. Ne vida ga toliko cesto i odma drama
Abies nadam se da ces se uspit nekako organizirat 🙁 zasto seka nebi minjala guzu?
Babycoming uh nadam se da ce te se brzo rijesit prehlade 😘
Sunshine ipak cemo prepustit dudu nekoj curi bode me taj rozi leptir 😂 a predivna je 😍
Tpol je skok ide sa 3tj izdrziteee 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji