jutro mame..vidim svasta ste pisale..kakve su bile noci? cak je i Marigmar nesto odspavala,juhuu
nama je bilo ok, 9-3-6 i evo pava i dalje..prehladili smo se, ona lagana temp je ocito bila znak toga..nosic zacepljen, kaslje malo kise stalno..misko mali, nije mi jasno kako a stvarno pazim na njega..al dobro nek si jaca imunitet;vqljda tako treba bit
Vinnie eee tu tezinu neznam ni ja objasnit, iman nelad osjecaj ka da ce mi ispast sve doli..nadam se svakako boljem rjsenju od kiretaze 😥😥
mi nemamo neki raspored za papanje, obicno jedemo svaka 2ipo do 3h, igramo se i mazimo pa onda pajkimo do iduceg hranjenja..
Ugolina svaka 4 sata? Bas me zanima jel bi mogla slusat ovaj plac kad je gladna...mi isto tako otrpilike 2,5 do 3 sata. Kad je gladna nema namjestanj i cekaj jos na wc i da popim vode. ODMAH!!!
url=https://lilypie.com]
Sanjarka nadam se da Petric bude ok i da nije kakva virozica..a za fontanelu malo se ona udubi kad je beba u uspravnom polozaju no u lezecem nebi trebala bit..kosica je 🔝🔝
bellaru prava partijanerica, ne izlazi cesto al kad izade propisno to odradi 😂😂
Ugolina pusti pedijatra za hranu,ti svoje dijete poznajes najbolje..pitala bi ja njih kad su gladni jel cekaju da dode neka odredena ura za jest ili uzmu kad su gladni..a beba ti odlicno napreduje i samo tako nastavi
d3 dajem kad se sjetim al i nisam bas nesto revna u zadnje vrijeme, dok ima sunca i dok smo u svakodnevnoj setnji racunam da dobije dovoljno
Ejic moj kupanje voli tako da ne vristi nikad, cak niti prvi put..a gledat okolo sa zanimanjem neznam ni ja kad je poceo,mozda oko mjesec dana da sam vidila da me prati pogledom i promatra oko sebe sve..
Sunshine ti i Tena isto partijale sinoc? 😄 bude ona dobra danas da to nadoknadi😁😁
vidis kako te odma isla oraspolozit za dobro jutro 😀😀
Ugolina radi po Josipinom. Ja sam bila takva beba, 3mj 8kg. 12mj 13kg. S 3 mj mojoj mami rekli da ja moram na dijetu. Naravno nije poslušala.
Ja ne znam što bih. Išla bih do mame, malu ostavila u autu sa sekom. A uopće mi nije pametno u bolnicu dok je ovako mala....
Dobro jutro cure! 🌞
Nasa noc prosla i vise nego dobro 😍 Nakon sto je zaspo oko 23h, prvo budenje bilo tek oko pol 4 😊 Nakon toga su sljedila jos 2 kratka budenja, oko 5 i pol 7 i spavo evo sad do 8 😍 Ocito ga izmorilo jucer sto tokom dana nije puno spavo. Nadam se da je jucerasnja noc bila iznimka i da nas ubuduce sljedi vise takvih noci kao ova 😊😍
Ja se za danas iskljucujem iz grupe zombija, mozda se vec sutra opet prikljucim 😁😁😈
Marigmar, ah jadnicak mali 😔 Ali bitno da ste oboje malo odspavali 😘
Sanjarka, kod nas u pon krece agonija budenja mm uz budilicu. Moramo izmisliti nrku budilicu koja ce ih buditi recimo skakljanjem a ne zvukom tako da bebe mogu dalje mirno spavati 😁😁
Ah, lijepo sto je Petric vec 3.x uzivo u kupanju, mi se do sad kupali do sad vec vise od 5x i uvijek bude vriska. Ne znam jel mu bude prehladno ili ga strah da ne padne u vodu ali uopce ne mozemo jos uzivati u kupanju 😔
Da, malo sam se blesavo izrazila ali sam mislila bas na to, kad pocinju promatrati sa zanimanjem. Mislim da je moj Marcel trk sad poceo tako promatrati. Jucer se okrenuo prema tv-u koji je bio upaljeni a i nas gleda sad drugacije nego do sad, ko da nas bas promatra 😍 znaci moci cemo se uskoro poceti igrati sa grimasama na licu 😍
Sunshine, zao mi sto si i ti u klubu. Nadam se da ce sljedeca noc biti bolja kad vam tata bude s vama 😘
Zene,ventili su mi popustili,haha, pocela sam prokisnjavat..ovak sam se probudila jutros
A da ne pricam oni jastucici su bili toliko natopljeni i teski,valjda se sir napravio u njima haha
Joj,uopce se ne sjecam kad je pocela promatrat,a isto oko mjesec dana,ko da se odjednom probudila.. Zanimljivo kako naocigled vidis neke promjene.. Recimo,skuzila sam da moja mala tocno razaznaje mamu i tatu i gleda nas kao drugacije od drugih..ok,vjerojatno ne kuzi da smo mama i tata,ali prije su ljudi dolazili,odlazili,njoj sve ravno..a sada,recimo,muz dode doma,ona ga skuzi i tak mu se razveseli,smajlic od uha do uha,mase rukama i nogama..onda kada se jako uznemiri ili joj se spava,samo kod mene oce bit,muz ju ne moze uspavat..neki dan bili kod mojih,a nismo bili nekoliko dana,ona spavala,i kad se probudila i vidla moju staru samo je donju cubicu izbacila i da ce plakat,haha,odma ju je pocela zabavljat, vidi mene,ko da je pomislila,a ova je tu,onda ok,necu onda plakat haha
Abies,bas ni zao za mamu,ne znam sto bi ti rekla,ja isto nebi tak malu bebu u bolnicu..nema ti ko pricuvat djecu tih sat vremena? a mama ima upalu cega?
A sry,sad sam skuzila sa sekom bi ti bila.. Pa ja bi na tvom mjestu isla si do mame..a bed ti da nes kao ne poberes?
Jutro curke!
Abies bas mi zao zbog tvoje mame , moja je non stop bolesna i po terapijama i bolnicama uvijek nesto drugo je potrefi 😕 Al midlim da neces nista pobrat u bolnici
Moja se budila svakih dva sata valjda neki skok s obzirom da je juce po danu spavala ukupno 2sata sto je cudno, danas imamo 3 tjedna 🌸
Sanjarka tvoj petric je bas dobrica , a za kosu nece otpast ni meni nije otpala ko maloj
Marigmar bravo za ovu noc mozda ipak i produ ti grcici vise
Ugolina kod mene ti je to normalno sva sam od mlijeka kad pije jednu iz druge curi, kad su prepune cure, uzas , kad ju pusti curi , osjecam se ko neka mljekara
Moja isto place kod kupanja al stavim opjoj dudu pa mir, al prosli put nije upalilo morali smo prestat s kupanjem na pola, nisam ju uopce oprala kak treba
Sortiraj odgovore
Najstariji