Jebemti ovaj gumb ocisti!!!!!!!!!! Bas me naljutilo to sad!!!!!!!! Uf!
Svasta ste ispisale popodne.
Sanjarka,profilna slika koliko kosice!!!!!!!!
Moja jede svaka dva i pol do tri sata,osim nocu..pedijatrica me malo pospotala zbog toga da je to previse,da dijete od tri mj.dovoljno svaka cetiri sata..velim joj da dijete trazi,a ona meni da joj dam dudu varalicu!bas me nazivcirala! Kad ti soli pamet o tvom djetetu netko ko ju prvi put vidi niti zna kako dijete provodi dan ni nista..muz veli da kad bi ju doticna poslusala samo pet minuta kako vristi od gladi (i naravno pljuje dudu) da bi vidla kak bi ju nadohranjivala i tak dalje.. Mah, naravno da mislim pratiti i dalje potrebe svog djeteta,a ne dr.koja se pridrzava nekih standarda svojih i ocekuje da sva djeca budu ukalupljenja..
A da te savove pokusate s kantarionovim uljem mazat? Ja ga za svasta koristim.. I ponavljam jos jednom,hb na carskom rezu.. Pa vama su pizde sve osakacene..uzas zivi..
Ja nisam htjela se pocet seksat dok nisam skroz prestala krvarit,a to je bilo nakon osam tjedana..
Takoder sam nakon dva mjeseca legla na trbuh..vjerojatno sam mogla i ranije al nekako se nisam usudila..
Ejic,stvarno se nadam da ces uspjet ga odviknut od spavanja na sebi,pa to je isto ziva muka..i za njega i za tebe..
Ej cure da se ja javim.
Mi smo imali sinoc burnu noc nespavanja, a mm radija nocnu. Popodne smo uslili odspavat sat ipo da i mama napuni baterije. I od 18:30 do 20:30, taman kad su nam bili sestra i zet u goste. Pa kazu vidis kako je fobra beba, a ti kazes da place. Bas je znala kad ce bit dobra, glumica moja!
Evo nas sad pola sata na sisi, nadamo se vecerasnjem spavanju.
Sta se tice d3 kapi ja improviziram. Kad sam davala nije imala stolicu, pa sam prestala. Jucer joj dam opet, grcevi cili dan i noc. Tako da ja odustajem od njih dok god je suncano vrime i ne prode doba grceva!
Tpol i ejic slicno nam je s nespavanjem :/
Mi u sridu idemo u pedijatra, a ja sam u ginekologa narucena 20.9.
pa cemo vidit stanje.
Jedno javljanje prije spavanja 😴
Malac spava od 19.30h. Papao je u 18h pa sam mu sad uvalila bocu kroz san, divota nema bljuckanja 😂
Danas odspavao sve skupa možda sat ipo- dva, loše!
Stavili smo u optjecaj baby gym ili kako se već piše i sviđa mu se 🖒
Neće prasac da drži glavu dok je na trbuhu nego je ili podigne nešto malo bezveze no uglavnom je zabije u podlogu pa je pokušava pojest il šaku glodje...izgleda mi samo da mu se neda ali sto ako ne može? 😱
Bellaru rekoh ja partijanerica 🍻🍻🍷🍸🍾 😂
Može bit da sam zabrijala za fontanelu. Ne vidi mu se od kosice a to ja na opip onako nije da mu je često pipkam pa sad ne znam jel umišljam
Dobru noc zelim 😥
Deeka zna cura kad ce bit dobra 😉
Kad smo vec kod d3 kapi danas googlam udubljenu fontanelu ( Boze moj...) i moze bit od nedostatka vitamina D 😱 ne moram ni rec da sam mu odma dala kapi 😂😂😂
Ugolina tnx ❤
Kosica ❤ jos malo u frizera 😂 svi rekli otpast ce al ona samo rasteee
Ma daj i ti pedijatri bi mogli skuzit da je to individualna stvar svakog djeteta....😐
Pa valjda ja znam kako mi dijete funkcionira. Najbolje da ga pustim sat vremena da vristi kako bi proslo famoznih 4 sata mah! Nisu ni oni Bogom dani....
Pizde osakacene ahahahah kraljice! 😂😂😂😂😂
Tpol normalno je da jos krvaris 😉
Marigmar dobro si to rekla za mengu i uloske 😂😂😂😂
Dobru noc cure!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru Duz sava su nekakve granulacije, kao polipi, i kad me gleda uvijek umirem od bolova.(pogotovo s onim kljunom) Ugl mi premaze sa Betadinom jodom i to kao prodje, proslo mi je dosta njih tako ali ne sve pa je rekla da onda nema smisla nego da mi to skinu
Ma samo da se toga rijesim i da ne boli.
Stalno osjetim neko zatezanje peckanje iskreno kao da mi nesto smeta dole i htjela bi to iscupat i to na desno jer mi je desno sav
Koliko je tebi od poroda proslo?
Ejic & Sanjarka Hvala vam, ma bit ce to super, jake smo mi zene💪🏻
Al smo danas cendravi, eno ga vrti se pokrevetu, nikako da utone u duboki san, ja cu prije njega 😜
Mame laka vam noc i sto manje grcica i puno sna vam zelim!😘
Iiiiiiii bingo evo buđenja 😂😂😂 nista sad na sisu i nadat se da bude opet nakon papanja zaspao. To je zato jer je u pola 8 zaspao na cici umjesto da se nahrani, sad kada ga napokon nije frkalo on se ne napapa jer je valjda sav sretan htio odspavati, na kraju niti se najeo niti je zaspao do 9 😡 I sad se jos probudio tak sa je mama odspavala dobrih sat vremena , taman da sam grumpi 😁
Sad ste mpe splasile jos vise sa vitaminom D, tak me ljute te čari majčinstva kaj stalno nesto trebaš odlučiti a i ovak i onak sam dosta neodlučna osoba 😱
Sanjarka, hvala! 😘
Petric ti je predivan!! 😍😍
Cini mi se da je danas vecina beba neka nervozna 😕
Nadam se da ipak nije viroza kod vas 😘
TPol, ah te nase bebe 😔 Ja se samo tjesim da i to mora jednom proci 😕 optimisticna sam da ve uskoro 😉
Ja jos uvijek krvarim ako se to moze tako nazvati. Vec neka 2 tjedna koristim samo dnevne uloske i to je dosta 1 na dan jer to sto izlazi je u manjoj kolicini nego je u trudnoci bilo iscjedka.
Bellaru, ja jedino nocu znam zaspati dok on na meni spava i to samo ako stvarno spava. Kad ga dojim i vidim da dobro sisa sto znaci da nebi trebalo trajati vise od pola sata, ond se pokusavam drzati budnom da ga odmah nakon hranjenja mogu prebacit u krevetic.
Ugolina, ma ne spava on uvijek na meni. Normalna situacija je da se najede, dignem ga da mu se podrigne i prebacujem u krevetic i tamo spava ostatak. Ali sad kad je tako nervozan onda mi se budi 15-20min nakon prebacivanja u krevetic a uspavljivanje traje opet i vise od pola sata ako je premoren pa ga onda ostavljam na sebi kad jednom zaspe jer inace je uvijek sve gore sa uspavljivanjem. Najveci problem mi je sto ne znam zasto se budi nakon tih 15-20min a na meni lijepo spokojno spava i po 2 sata.
Deeka, sad bi mogle vec otvoriti i klub zombija 😀😀 Tko nam se jos pridruzuje? 😈
Marigmar, jel zaspo natrag?
Ti si dosta bila budna zadnjih tjedana tako da se nadam da nam se neces pridruziti grupi 😜
Evo, sad lijepo spava u svojem kreveticu, vidjet cemo kako dugo 😓
Cure, kad ste primjetile da su vasi malci poceli gledat i kako ste to primjetile?
Jesu lli i kod vas prvo vristali kod kupanja? Ako da, koliko im je trebalo da zavole vodu?
Idem se pridruzim sad svojim deckima u spavanju vec mi se oci zatvarju od umoara.
Zelim vam svima laku i prospavsnu noc! 😘😴
Evo tek sad ga je krenulo opet trbuščić boliti, cijelu noć je bilo ok samo se on svejedno budio svakih 2h valjda od soka kako ga ne buba, ovo je pomak veliki, zao mi je sto ga je sad probudilo i sad se frče jadan na cici 😔
Ja sam zombi vec duže vrijeme 😂 Ne znam vise kako je to ne biti zombi
Jutroooo 😘
Muz me probudio tj malog u 6, sreca opet je zaspao. Ubit cu ga! ( muza ne malog) 🔫
Marigmar pomak je tu nadam se da ce unaprijed bit samo lakse 🤗🤗
Ejic kupanje plakao prva dva puta nakon toga uzivancija.
A to za gledanje? Mislis kad je poceo pronatrati okolo sa zanimanjem?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ovako izgleda ta 'muska'...ako zelis posalji mi adresu na fejs pa saljem kad dodemo doma kroz 3 tjedna. Taman ce mu doc za zamijenit :) cisto sumnjam da ce je prihvatit ako nije do sada. Osjecam se vas glupo sta joj zelim dudu uvalit ali lakse bi zaspala,mozda i sama i mogla mi je lakse smirit. Mi nemamo ni medu,ni dudu...ostaju nam ruke...eventualno kad je spustim joj znam tetru lagano po licu.
Prijavljujem se klubu zombija....upravo ispijam kavu,jedno hektar
Princeza se budila svaka dva sata...mislim da osjeti da smo same i da nema tate....tako uvijek kad nas ostavi. Dolazi tek popodne kad se naspava a mozda dovede i kuju. Idem stavit kuhat juhu pa da imam za 2,3 dana...slabo bas jedem pa da barem nesto krepko.
url=https://lilypie.com]
Marigmar i ekipa nespavaca skidam kapu!!! Ovo je ludnica...treba to izdrzat. S tim da moja samo kenjka,nije da vristi,place i da ju nesto muci.
E i onda kad sam je skinula oko pola 7 je meni za nagradu sve popisala i pokakala...i udri se smijat. I sta im mozemo!?? Nista. Smijat se skupa s njima i ljubit ih
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji