Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    03. Svibanj 2018. 19:52

uzas zivi, nezamislivo 

Ugolina
    03. Svibanj 2018. 21:01

mamika3

Ja sam umorna!Idem sad malu vodit u malu skolu pa doma brzinski rucak napravit i onda opet po nju!Moram danas ili sutra kod njenov zubara,za skolu !Pazite ovo…Nazvali su to zubna putovnica!Meni glupo totalno…A sutra popodne idemo na siatematski…Pa nam onda samo upisi preostaju

ZUBNA PUTOVNICA ???!!?!? 

Ugolina
    03. Svibanj 2018. 21:03

Ugolina

mamika3

Ja sam umorna!Idem sad malu vodit u malu skolu pa doma brzinski rucak napravit i onda opet po nju!Moram danas ili sutra kod njenov zubara,za skolu !Pazite ovo…Nazvali su to zubna putovnica!Meni glupo totalno…A sutra popodne idemo na siatematski…Pa nam onda samo upisi preostaju

ZUBNA PUTOVNICA ???!!?!?

Htjela sam jos stavit hrpu ovih 😂😂😂 al nes se zblesiralo i poslalo hehe...
    E,koliko puta tjednu je mala skola?? Jel joj ljepse tamo ili zali za svojom vrtickom grupom?

Abies
    03. Svibanj 2018. 21:42

Heeeej! Pa ja više ne stignem tu pratiti

Abies
    03. Svibanj 2018. 21:53

Baš iznenađenje! Probudili smo forum :)
    Ja sam na poslu u doznaci. Ubijamo se ja i lugar...al najgore je iza nas. Sad je lijepa šuma ostala. Zapravo, onako kako ju (vi) zamišljate.
    Petra juri, trga i razbacuje što uspije. Puno mi je propričala. Sin je dobio poziv za liječnički za školu. Uff. (I zubnu putovnicu; bit će prepunjena). Sad je bio na atb zbog zuba. Jadničak natekao. 
    Umorna sam ko pas. Jučer sam došla kući, otuširala se i legla 15min. Onda tek išla po djecu. I dalje sam bila pokošena. Danas sam iskoristila tako da ručak napravim pa po klince. Muž svaki dan dođe oko 22h i više mi ga je pun kufer. Još smo sami.
    Sandra baš nelagoda. 
    Vrt. I jagode njami
    Sandra1 čestitke za brm brmmm. 
    Mamikaaaa ljubim

Lucy16
    03. Svibanj 2018. 22:03

Tko je spominjao variva??? Koliko sam imala za procitati, zaboravila!! 👍👍👍👍👍
    M danas  pojeo poriluka punu zdjelicu. Ali tek oko 7. Kad se probudio nije htio nista, pa smo isli van i kad smo se vratili strusio sve. Sad spava, nadam se cijelu noc jer se bas nahodao.
    Mamika, nadam se da ce mob biti brzo gotov!! 🤞🤞 Kad se sjetim svoje trakavice s tim servisima. 😭😭😭
    Ugolina, pa imas 3 mj godisnjeg, sta ne??? 🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂 Bar bi ih ja trebala imati. 😂😂
    A to sto ti muz ne radi, super sto ti moze uskociti za zlicu, ali da nemate za zivot mislim da bi prihvatio bilo sto kao i vecina ljudi danas. ☹️☹️☹️

Ugolina
    03. Svibanj 2018. 22:04

Abies

Baš iznenađenje! Probudili smo forum :)
    Ja sam na poslu u doznaci. Ubijamo se ja i lugar…al najgore je iza nas. Sad je lijepa šuma ostala. Zapravo, onako kako ju (vi) zamišljate.
    Petra juri, trga i razbacuje što uspije. Puno mi je propričala. Sin je dobio poziv za liječnički za školu. Uff. (I zubnu putovnicu; bit će prepunjena). Sad je bio na atb zbog zuba. Jadničak natekao.
    Umorna sam ko pas. Jučer sam došla kući, otuširala se i legla 15min. Onda tek išla po djecu. I dalje sam bila pokošena. Danas sam iskoristila tako da ručak napravim pa po klince. Muž svaki dan dođe oko 22h i više mi ga je pun kufer. Još smo sami.
    Sandra baš nelagoda.
    Vrt. I jagode njami
    Sandra1 čestitke za brm brmmm.
    Mamikaaaa ljubim

E da,tvoj muz,nisi ga spomenula tjednima..fkt ga nemas vise..uzas

Abies
    03. Svibanj 2018. 22:16

Evo došao je lassie 

Mum of four
    03. Svibanj 2018. 22:28

Abies

Evo došao je lassie

Bar je dosao na vrijeme😜

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    03. Svibanj 2018. 22:32

Tvoj dosao moj upravo otisao 😉,dvije zaspale ova manja se jos nije predala,od kad sam je maknula sa sise ima ruznu naviku da mi gura ruke u majcu  i cupa po bradavici 😲😲😲😲
    Ja se napokon danas odvazila i upisala na taj power plate od srijede startam al nije ni jeftino bas 12 treninga 600 kn

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.