Dan zene!!! Sanjarka, evo i tebe. 😘😘 Neka, da opet napisemo koju stotinu stranica. 🤞🤞🤞🤞
Kod mene jutros kisa, sada je sunce. M spava, mm otisao raditi. Blizu nas ima mali susjed mj dana mladi od Matea. Njegov tata nam zadnji puta popisivao vodu pa rekao da dodemo do njih da se upoznaju i igraju. Stalno to odgadam jer se ne znam bas s njima dobro. Do sad smo bili na bok, bok. Glupo mi tek tako banut kod nekog bez najave. A mozda i fantaziram samo jer mene je uvijek sram nekih glupih stvari.
Dan zene!!! Sanjarka, evo i tebe. 😘😘 Neka, da opet napisemo koju stotinu stranica. 🤞🤞🤞🤞
Kod mene jutros kisa, sada je sunce. M spava, mm otisao raditi. Blizu nas ima mali susjed mj dana mladi od Matea. Njegov tata nam zadnji puta popisivao vodu pa rekao da dodemo do njih da se upoznaju i igraju. Stalno to odgadam jer se ne znam bas s njima dobro. Do sad smo bili na bok, bok. Glupo mi tek tako banut kod nekog bez najave. A mozda i fantaziram samo jer mene je uvijek sram nekih glupih stvari.
Pa mozes za pocetak ti njih k sebi pozvat!Malo se.bolje upoznate i ak se decki slazu nastavite druzenja!Onda razmjenite brojeve i kasnije zivkas-Alo,jesi fraj?Da navratimo malo....To ja iz iskustva!Hahaha....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dan mame!
Lucy mi isto imamo malog susjeda. Mi se samo prosetamo kraj njihove kuce,ako su vani,a obicno jesu u isto vrijeme kad i mi,igramo se,ako nisu,setamo dalje. Isto tako i oni pa tako igramo se malo kod nas malo kod njih,nekad odemo skupa do parkica.
Moja spava,ja lezim kraj nje,odmaram. Mm trebao biti na go ovaj tjedan. Bio jedan dan,u ponedjeljak😒 Danas jos morao i na sud za neku kaznu za parkiranje staru sedam godina😓 Ludnica!
Tko je spominjao variva??? Koliko sam imala za procitati, zaboravila!! 👍👍👍👍👍
M danas pojeo poriluka punu zdjelicu. Ali tek oko 7. Kad se probudio nije htio nista, pa smo isli van i kad smo se vratili strusio sve. Sad spava, nadam se cijelu noc jer se bas nahodao.
Mamika, nadam se da ce mob biti brzo gotov!! 🤞🤞 Kad se sjetim svoje trakavice s tim servisima. 😭😭😭
Ugolina, pa imas 3 mj godisnjeg, sta ne??? 🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂 Bar bi ih ja trebala imati. 😂😂
A to sto ti muz ne radi, super sto ti moze uskociti za zlicu, ali da nemate za zivot mislim da bi prihvatio bilo sto kao i vecina ljudi danas. ☹️☹️☹️
Hajahahaja,da, tri mjeseca, zasto onda radim pol ljeta?? 😂😂😂😂
Hahahah.....Zato kaj nemas cijelo ljeto!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani, to cu napraviti. Prosetati pokraj njih pa ako su vani ok, ako ne, produzimo. Na jesen ce zajedno u vrtic, pa jednog dana i u skolu pa bi bilo super da se slazu. A taj mali vec ide u vrtic pa mozda i M bolje prode prilagodba ako ce imati prijatelja tamo.
Viber vikend,a?Ok,pisem sutra onda!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Haha evo neki nisu na viberu 😂🍩🍰🎂☕🍵
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sta se radi,nama evo dosao onaj "bolesni"majstor da zavrsi jos jedan dio plocica,kaze ako ikad ostanem bez posla mogu za njega fugirat plocice 😂😂😂😂
Ovo za druzenje sa susjedima stvarno super,mi tu u susjedstvu imamo djece i stalno se druze,samo mene nekad izbaci iz takta kad netko uzme zdravo za gotovo pa imam nakraju doma djeciji vrtic svaki dan
Sortiraj odgovore
Najstariji