Moja beba jucer zaspala u 21!I bome ne zna spavat kad rano zaspi!Vrtila se u krevetu,udarala me,mlatarala,par puta bio sudar glavama….Tak da sam budna od 5!Do pol 7 je to trajalo!Al se tjesim da.ju.nisam morala nosat ili se igrat s njom!Starija je dobila sirup!Kaze dr ako nos prestane curit da je.onda alergija!Mislim da je danas dva tjedna da mi.je mob na popravku!Naravno,meni to predugo!Jucer sam skuhala poriluk,veliki jedva pojeli!Strasno!Zavidim odmah ako neko dijete jede variva!Cak ga i buhtlica voli,ali bez zaprske!Ocito cu samo sebi i njoj variva pripremat!Sta danas kuhate?
Vec sam skuhala varivo isto haha,od brokule i karfiola
Dodjemo buhtlica i ja na rucak!Daj meni.samo izvadi brokulu iz tanjura!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro,hvala na kavi mare!!!!
A je ti zvrk mali ta tvoja sirena 😂😂
Bas me zanima kako mozete tako zivjet bez svojih muzeva..narocito se divim zenama pomoraca i tih tako kojih nema mjesecima..to me fascinira..pa samohrana si mama ustvari…
Recimo,moj muz je i dalje nezaposlen, doduse jer mi tako pase trenutno u zivotu, ali rekli smo da ako mu burza ponudi ili ako naleti na posao sa uvjetima koje mi zelimo da ce prihvatiti..ali sranja vise ne prihvacamo… Ok,mozda tako razmisljam jer mozemo ocito zivjeti i bez tog njegovog posla ali ono na sto ne zelimo nikako pristati su te neke sezone di ga nema tjednima… Ne zelimo niti pristati na posao koji radi u smjenama..jer da radi tjedan uj tjedan pop, citav tjedan se prakticki nebi vidjeli i jednostavno nema rasprave o tome,ja tak ne mogu zivjet da se nikad ne vidimo… Ne znam.. Sto ljudi,sto cudi
Pa nije da se ne vidimo,evo danas je doma,u noci krece na put i vraca se do 6 popodne,znaci dok mi spavamo on ode ujutro idem radim,djeca vrtic,skola i kad se mi vratimo eto i njega😁!
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Helou,helou..,.Silom prilika dizem forum iz mrtvih!Pisat cu sama sebi!haha…Moj mob je jos na servisu,imala sam prvo onaj svoj stari sa ful razbijenim ekranom,a jucer mi.je mama dala svoj stari LG!Ali ne mogu instalirat viber!Tako da mogu samo tu pisat!No bolje ista nego nista!Skoro pa nista novog!Mali je super u skoli,nemam brige!Mala uziva u maloj skoli i puuuno je bolja u ponasanju otkad.je vise sa mnom doma!Makar ima th i tamo ispada!A buhtlica je super!Sve jede,ne budi se zadnjih par noci,haramo po parkicu…Voli jako ljuljacku i tobogan!I tudje lopte!hahaha,,,Mogla bi joj kupit njenu!haha…Ako koja cita,bas mi falite!Na viberu ne sad ziher vec vise od sto poruka!haha…..Inace….Da li je tko ostavio pelene,smrsavio,propricao naveliko?haha…Ljubim vas!!!!
Kupis li joj njenu, opet ce trcati za tudjima, lovre ih ima par i opet tudje krade 😂
Hahah….Znas sta,on je tolko sladak da bi mu druga djeca trebala davat svoje lopte!
😂 Ionako je vec razmazen, pokusavam to popravit
Hahahahahhaha.....I onda kazu da mame nisu objektivne!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro,hvala na kavi mare!!!!
A je ti zvrk mali ta tvoja sirena 😂😂
Bas me zanima kako mozete tako zivjet bez svojih muzeva..narocito se divim zenama pomoraca i tih tako kojih nema mjesecima..to me fascinira..pa samohrana si mama ustvari…
Recimo,moj muz je i dalje nezaposlen, doduse jer mi tako pase trenutno u zivotu, ali rekli smo da ako mu burza ponudi ili ako naleti na posao sa uvjetima koje mi zelimo da ce prihvatiti..ali sranja vise ne prihvacamo… Ok,mozda tako razmisljam jer mozemo ocito zivjeti i bez tog njegovog posla ali ono na sto ne zelimo nikako pristati su te neke sezone di ga nema tjednima… Ne zelimo niti pristati na posao koji radi u smjenama..jer da radi tjedan uj tjedan pop, citav tjedan se prakticki nebi vidjeli i jednostavno nema rasprave o tome,ja tak ne mogu zivjet da se nikad ne vidimo… Ne znam.. Sto ljudi,sto cudi
Pa nije da se ne vidimo,evo danas je doma,u noci krece na put i vraca se do 6 popodne,znaci dok mi spavamo on ode ujutro idem radim,djeca vrtic,skola i kad se mi vratimo eto i njega😁!
A ok to je ipak malo drugacije....
I cim se bavite osim kolotecinom? 😂😂😂
I kako ste?? Ja na poslu,al mogu rec da ovaj tjedan tako uzivam..manji je br djece,uopce nemam osjecaj da se kaj naradim, milina...
Ja sam umorna!Idem sad malu vodit u malu skolu pa doma brzinski rucak napravit i onda opet po nju!Moram danas ili sutra kod njenov zubara,za skolu !Pazite ovo...Nazvali su to zubna putovnica!Meni glupo totalno...A sutra popodne idemo na siatematski...Pa nam onda samo upisi preostaju
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I kako ste?? Ja na poslu,al mogu rec da ovaj tjedan tako uzivam..manji je br djece,uopce nemam osjecaj da se kaj naradim, milina…
Hahabah....Na poslu odmoris od posla!Al kuzim te
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I kako ste?? Ja na poslu,al mogu rec da ovaj tjedan tako uzivam..manji je br djece,uopce nemam osjecaj da se kaj naradim, milina…
Joj vama "tetama" u vrticu tako lijepo, samo se "igrate" jos i "odspavate" popodne salim se naravno
Joj vama "tetama" u vrticu tako lijepo, samo se "igrate" jos i "odspavate" popodnesalim se naravno
Vhahajajajahhahahaahajahha,e kad cujem kak je nama lijepo,malo se poigramo, e momentalno mi se kosa na glavi digne covjece 😂😂😂 daleko od toga da je lijepo radit s djecom,al bas mi je super kad ih imam 28, plus dijete s poremecajem paznje i hiperaktivnosti,plus dijete iz disfunkcionalne obitelji koji ne sljivi autoritet ni pol posto,a satre pol grupe, unistava igracke, plus nauci ih nesto,radi s njima te brini jesu li siti napojeni suhi cisti, i onda na kraju dana dobis komentar,pa kaj-radis pet sest sati kaj ti je to, a to kaj ti tih pet sati moras imat koncentraciju milion posto
Sortiraj odgovore
Najstariji