Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    03. Svibanj 2018. 22:38

mamika3

Ja sam umorna!Idem sad malu vodit u malu skolu pa doma brzinski rucak napravit i onda opet po nju!Moram danas ili sutra kod njenov zubara,za skolu !Pazite ovo…Nazvali su to zubna putovnica!Meni glupo totalno…A sutra popodne idemo na siatematski…Pa nam onda samo upisi preostaju

Mi imamo 14.5 taj sistrmacki uz tu zubnu putovnicu smo morali i od pedijatrice uzet cijepni karton i da nam ispuni nekakav papir

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Sanjarka88
    04. Svibanj 2018. 05:47

Omg ovdje je aktivno 😁😁😁🌟🌟🌟
    Bas lipo, Mamika nemoj popravljat mob 😀
    Preletila sam sve no moram se spremat za posao pa ne stignem komentirat.
    P. je super, je u ubitacnom tempu na poslu.
    Zaradila sam visok tlak, pa sad hodam opet po doktorima , bas mi pun kufer nekad....
    Čitamo se! 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mamika3
    04. Svibanj 2018. 07:22

Dobro jutro!Pa kako ste se lijepo raspisale!Bas lijepo za citat!
    Lucy I ja radila poriluk!Meni prefino,ali samo.meni!Haha....Dobro kazes ,trakavica sa servisima!
    Ugolina Ima malu skolu uto,sri i cet,od  pola 14 do 16!Za svoju proslu grupu niti prica nesto niti ju spominje!Ali uopce..Pozvana je na rockas drugu subotu,valjda nece bit obaveza da ju odvedemo!Jma jedna Franka h grupi,vec kaze da joj je ona najbolja prijateljica!Hahah....
    Sanjarka Pa i ti si navratila!!!!!Jeeeeeej.....Visoki tlak?Moj tata se zajebavao s tim,znam da je bio pazio sta jede!Al ne sta i pije...Hahah...
    Sandra Mi smo kod pedice uzeli samo karton,nije nam nista ispunjavala!
    Abies Pa kaj tak puno izbiva???Ko da si samohrana majka,sve na tebi....Drzi se!Saljem puse!
    Mare 

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Svibanj 2018. 07:49

Danas idemo do zubara,a kasnije na sistematski!Nadam se da ce muz biti doma pa da ide s nama!Traje skoro sat vremena,a ide i buhtlica s nama!Necete vjerovat,ali sad imam zajeb na ovom mobu!Prikazuje mi stalno prekrizenu karticu!I moguci samo hitni pozivj!Za poludit!Najradije bi otisla po neki na pretplatu!Vec sam ju stoput izvadila i vratila natrag!Vani ce ocito kisa....A malom sam dala kratke hlace!Idem se primit  posla dok beba jos spava!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

04. Svibanj 2018. 09:34

Jutro mame!
    Ja vec obavila informacije u skoli,posljednje u cetvtom razredu.Za tjedan dana idu u Novi Vinodolski na pet dana,naravno jedva cekaju i samo o tome pricaju.
    Mamika sretno sve obaviti danas i dobro kaze Sanjarka,nemoj popravljati mobitel hahah,vidis kako se lijepo forum aktivirao
    Sanjarka,tlak?Otkud sad to?  kako stojis s kilazom?Jesi uspjela nabaciti koju kilu?
    Sandra to je neki turbo trening kad tolko kosta? Svaka cast! Ja mrzim trenirati
    Lucy najbolje tako,docekati da dobro ogladne,onda ljepo sve pojedu
    Ugolina jel bolje zlica danas?

04. Svibanj 2018. 10:00
    Nerazdvojni prijatelji😁
    Nerazdvojni prijatelji😁

Mum of four
    04. Svibanj 2018. 10:03

Ma predivna curica i njezina prijateljica 😚😚
    Nisam znala da konzum ima tako slatku dostavu

Ugolina
    04. Svibanj 2018. 13:32

Lucy16

Tko je spominjao variva??? Koliko sam imala za procitati, zaboravila!! 👍👍👍👍👍
    M danas pojeo poriluka punu zdjelicu. Ali tek oko 7. Kad se probudio nije htio nista, pa smo isli van i kad smo se vratili strusio sve. Sad spava, nadam se cijelu noc jer se bas nahodao.
    Mamika, nadam se da ce mob biti brzo gotov!! 🤞🤞 Kad se sjetim svoje trakavice s tim servisima. 😭😭😭
    Ugolina, pa imas 3 mj godisnjeg, sta ne??? 🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂 Bar bi ih ja trebala imati. 😂😂
    A to sto ti muz ne radi, super sto ti moze uskociti za zlicu, ali da nemate za zivot mislim da bi prihvatio bilo sto kao i vecina ljudi danas. ☹️☹️☹️

Hajahahaja,da, tri mjeseca, zasto onda radim pol ljeta?? 😂😂😂😂 

mamika3
    04. Svibanj 2018. 13:51

Helloween,bapci!
    Ilani Slikica s mackom je predobra!!!A ona je preslatka!Kosica joj bas lijepa
    Sandra Bas me zanima dal pomaze taj tanjur-power plate!Javi kako je!Kad pocinjes?Ja imam blizu malu teretanu i bas bih isla,ali zasad nista od toga

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    04. Svibanj 2018. 14:12

I srijedu pocinje,meni sestra u V.Gorici ide vec par mjeseci i kaze da je prezadovoljna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.