Znam i ja da bi trebali biti sami sebi dovoljni ali M stalno nas trazi da se igramo s njim, sjedimo kraj njega, itd.... najnovije, ono sta sam mu stavila stolic i stolac za crtanje, on hoce da sjedim na podu kraj njega i crtam, pisem....a on sjedi na stolcu i gleda mene i lupa bojicom po stolu ili sara po stolu. I svaka igra je tako da moram biti kraj njega. 😥😥😥😥
Sanjarka, samo odmori. Nece posao nikuda.
Ja se kravim 😁
Pa hello svima 😊
Dijete spava, trebala sam se prije pola sata dignut i otic oprat kosu pa se uhvatit peglanja, al nesto mi se bas neda. Bili kod mojih na rucku, popodne do muzeve tetke rodjendan joj je!
Jucer sam radila princes krafne, s jagodama 👑
Nikolina je medena 😍😍😍
Ilani kg su mi ok, vratila sam ih nekoliko, sad sam taman 😎. U utorak idem na nuklearnu za stitnjacu, ako je to ok onda moram u kardiologa
Bzvz
Sandra kad je tvoja curka rodjena?
Lucy super za druzenje 😊
Buhtlica nam isto vec velika 😍
Ja ti imam 3 cure,a ova najmanja je 31.12 2014
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Aaaaaa, dobro pa se M nije penjao na kuhinju. To bi mi bas bilo 😨😨😨😨😨
Super za Buhtlicu. 😍😍😍😘
Mi bili na druzenju kod susjeda. Dobro je bilo, nisu bas bili prisni. Vise se svatko sam igrao, ali dobro. Upoznat ce se bolje.
To je cist normalno za njihovu dob,da se sami igraju!Ne sjecam se kad pocne.zajednicko igranje!Ugolina ce nam reci!Haha...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi smo bili na bundeku!Rjesila rucak,a kolac mi je u procesu izradnje!Haha...Beba spava,sad negdje bi se trebala probudit!Kasnije idemo kod susjede na kavu!Nisam bila kod nje otkad sam rodila!Ona radi u smjenama pa moje obaveze...I prodje vrijeme!Muz navalio da mi kupi bicikl!Da se vozamo uokolo a djecom!I pitao me dal hocemo jedan dan do Cakovca!Rekoh zasto?Veli pa tam jos nismo bili!Hahahaha....Ti Strijelci po horoskopu fakat nemaju mira!Haha
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja se kravim 😁
Pa hello svima 😊
Dijete spava, trebala sam se prije pola sata dignut i otic oprat kosu pa se uhvatit peglanja, al nesto mi se bas neda. Bili kod mojih na rucku, popodne do muzeve tetke rodjendan joj je!
Jucer sam radila princes krafne, s jagodama 👑
Nikolina je medena 😍😍😍
Ilani kg su mi ok, vratila sam ih nekoliko, sad sam taman 😎. U utorak idem na nuklearnu za stitnjacu, ako je to ok onda moram u kardiologa
Bzvz
Sandra kad je tvoja curka rodjena?
Lucy super za druzenje 😊
Buhtlica nam isto vec velika 😍
Samo se ti.kravi!Ionako ces se preko tjedna naradit!A posao nije zec!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sandra srednja je 7-8g? Najstarija 11?
Pa ti si novu 2015 dočekala u rodilištu!
Koliko toliko pretumbala robu u ormaru. Pa tog ima more. Mm od koristi za upucat se.
On kao pazi klince i ode u dvorište, do tad mala razbacala sav svoj ormar. Sve. Super. E onda radi ručak. Naravno tvoru, po njegovom ukusu. I napravio palačinke. Sve dao tvoru.
Počela sam radit muffine i popečke od tikvice. On malom uvaljuje i slil ga jest mesinu. Sve sam pobacala. Mislim da ću spavat sa sinom. Nr da mi se blizu njega biti.
I tak veselo.
Mamika super da se veliki vole igrati s buhtlicom. Moj sinek povremeno sa sekom se zaigra.
Super za Buhtlicu. 😍😍😍😘
Mi bili na druzenju kod susjeda. Dobro je bilo, nisu bas bili prisni. Vise se svatko sam igrao, ali dobro. Upoznat ce se bolje.
U toj dobi su orijentirani samo na sebe i igraju se sami..cak i kada se nekom nekad cini da se igraju zajedno,ne igraju se 😂 sve pet...eventualno se kolju za igracke 😂 daj im jos koji mjesec...
Znam i ja da bi trebali biti sami sebi dovoljni ali M stalno nas trazi da se igramo s njim, sjedimo kraj njega, itd…. najnovije, ono sta sam mu stavila stolic i stolac za crtanje, on hoce da sjedim na podu kraj njega i crtam, pisem….a on sjedi na stolcu i gleda mene i lupa bojicom po stolu ili sara po stolu. I svaka igra je tako da moram biti kraj njega. 😥😥😥😥
Sanjarka, samo odmori. Nece posao nikuda.
I to je isto normalno hahaha... Zele odraslu osobu samo za sebe!!
Super za Buhtlicu. 😍😍😍😘
To je cist normalno za njihovu dob,da se sami igraju!Ne sjecam se kad pocne.zajednicko igranje!Ugolina ce nam reci!Haha…
😂😂😂😂😂 haha, kako ko, 2.5-3 godine tak nes, vrlo.individualno i ko si kak klikne hhajaha
Mi smo bili na bundeku!Rjesila rucak,a kolac mi je u procesu izradnje!Haha…Beba spava,sad negdje bi se trebala probudit!Kasnije idemo kod susjede na kavu!Nisam bila kod nje otkad sam rodila!Ona radi u smjenama pa moje obaveze…I prodje vrijeme!Muz navalio da mi kupi bicikl!Da se vozamo uokolo a djecom!I pitao me dal hocemo jedan dan do Cakovca!Rekoh zasto?Veli pa tam jos nismo bili!Hahahaha….Ti Strijelci po horoskopu fakat nemaju mira!Haha
Koji car 😂😂😂😂😂😂 moj muz nebi mrdno na drugi kraj grada a ne u cakovec ahhah
Sortiraj odgovore
Najstariji