Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    03. Svibanj 2018. 08:24

Moja beba jucer zaspala u 21!I bome ne zna spavat kad rano zaspi!Vrtila se u krevetu,udarala me,mlatarala,par puta bio sudar glavama....Tak da sam budna od 5!Do pol 7 je to trajalo!Al se tjesim da.ju.nisam morala nosat ili se igrat s njom!Starija je dobila sirup!Kaze dr ako nos prestane curit da je.onda alergija!Mislim da je danas dva tjedna da mi.je mob na popravku!Naravno,meni to predugo!Jucer sam skuhala poriluk,veliki jedva pojeli!Strasno!Zavidim odmah ako neko dijete jede variva!Cak ga i buhtlica voli,ali bez zaprske!Ocito cu samo sebi i njoj variva pripremat!Sta danas kuhate?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

03. Svibanj 2018. 08:41

Dobro jutro!
    Mare hvala na kavi! Sirena rasturaMoja je kao mirno dijete,al evo imat cu sta za njom pospremati nakon ove kave jer sam je pustila da radi sta hoce i bome zivi  nered napravila,nema sta nije izvukla. Takvi su ti 1,5-2 godisnjaci
    Ugolina nek je samo tm kod kuce uz tebe i dijete dok se ne pojavi pravi posao.
    Mamika ja danas ribu spremam.Ne znam hoce li i Nikolina je jesti jer zadnje vrijeme nece ribu nikako.
    Idem se pokrenuti.Nikolina boravak razvalila,sad krenula u kuhinju Moram ici sprijeciti vrlo izglednu stetu

uykmyjh
    03. Svibanj 2018. 08:54

mamika3

sandrichx3

mamika3

Helou,helou..,.Silom prilika dizem forum iz mrtvih!Pisat cu sama sebi!haha…Moj mob je jos na servisu,imala sam prvo onaj svoj stari sa ful razbijenim ekranom,a jucer mi.je mama dala svoj stari LG!Ali ne mogu instalirat viber!Tako da mogu samo tu pisat!No bolje ista nego nista!Skoro pa nista novog!Mali je super u skoli,nemam brige!Mala uziva u maloj skoli i puuuno je bolja u ponasanju otkad.je vise sa mnom doma!Makar ima th i tamo ispada!A buhtlica je super!Sve jede,ne budi se zadnjih par noci,haramo po parkicu…Voli jako ljuljacku i tobogan!I tudje lopte!hahaha,,,Mogla bi joj kupit njenu!haha…Ako koja cita,bas mi falite!Na viberu ne sad ziher vec vise od sto poruka!haha…..Inace….Da li je tko ostavio pelene,smrsavio,propricao naveliko?haha…Ljubim vas!!!!

Kupis li joj njenu, opet ce trcati za tudjima, lovre ih ima par i opet tudje krade 😂

Hahah….Znas sta,on je tolko sladak da bi mu druga djeca trebala davat svoje lopte!

😂 Ionako je vec razmazen, pokusavam to popravit 😂

Ugolina
    03. Svibanj 2018. 08:54

mamika3

Jutrekoooo….
    Mare Hvala na kavi!Sirena mali terminatorUgolina Kako je tvoja Zlica?A onaj jedan posao koji si spominjala,za.muza?Jos nis ne znate ili nista od toga?

Hvala na pitanju,u globalu je dobro,samo curi nos pa od tog kaslje...
    Posao,odgodeno,neke komplikacije kod njih, ma, ak bu bu,ak ne ne kaj sad

Ugolina
    03. Svibanj 2018. 08:55

mamika3

Moja beba jucer zaspala u 21!I bome ne zna spavat kad rano zaspi!Vrtila se u krevetu,udarala me,mlatarala,par puta bio sudar glavama….Tak da sam budna od 5!Do pol 7 je to trajalo!Al se tjesim da.ju.nisam morala nosat ili se igrat s njom!Starija je dobila sirup!Kaze dr ako nos prestane curit da je.onda alergija!Mislim da je danas dva tjedna da mi.je mob na popravku!Naravno,meni to predugo!Jucer sam skuhala poriluk,veliki jedva pojeli!Strasno!Zavidim odmah ako neko dijete jede variva!Cak ga i buhtlica voli,ali bez zaprske!Ocito cu samo sebi i njoj variva pripremat!Sta danas kuhate?

U m r l a bi ja bez moba tak dugo haahahhajah, kaj tolko popravljaju

Ugolina
    03. Svibanj 2018. 08:56

mamika3

Moja beba jucer zaspala u 21!I bome ne zna spavat kad rano zaspi!Vrtila se u krevetu,udarala me,mlatarala,par puta bio sudar glavama….Tak da sam budna od 5!Do pol 7 je to trajalo!Al se tjesim da.ju.nisam morala nosat ili se igrat s njom!Starija je dobila sirup!Kaze dr ako nos prestane curit da je.onda alergija!Mislim da je danas dva tjedna da mi.je mob na popravku!Naravno,meni to predugo!Jucer sam skuhala poriluk,veliki jedva pojeli!Strasno!Zavidim odmah ako neko dijete jede variva!Cak ga i buhtlica voli,ali bez zaprske!Ocito cu samo sebi i njoj variva pripremat!Sta danas kuhate?

Vec sam skuhala varivo isto haha,od brokule i karfiola

uykmyjh
    03. Svibanj 2018. 08:57

Sandra31

sandrichx3

Sretan rodj imenjakinji 😊
    Mi smo uvijek isto, malo spava, puno divlja, nista ne jede 😂 mamin vegetarijanac, eventualno zalogaj pizzejucer se kupao u moru prvi put ove godine, uletio mi u robi kad smo isli na pice. Pa eto, skinila ga i pustila 😂
    Tko je pitao za cijepivo, kokica? Cijepio se prije skoro dva tjedna (1godina, 8mj) nikakva reakcija, niti temp…
    I da se pohvalim ovdje, polozila, ja vozim covjece. Kako sam mogla zivjet bez toga do sada???

Cestitam na polozenom ispitu,haha sad si slobodna ko ptica!! Jel hladno more? Bome jucer je kod nas peklo sunce (Rijeka) da nije bilo plocica i ja bi se bacila u more

Toplo je dosta za sada, doduse neznadodus neznam kako je u dubini ali u plicaku jaaako toplo za ovo vrijeme, iznenadilo me bas

Ugolina
    03. Svibanj 2018. 08:58

ilani

Dobro jutro!
    Mare hvala na kavi! Sirena rasturaMoja je kao mirno dijete,al evo imat cu sta za njom pospremati nakon ove kave jer sam je pustila da radi sta hoce i bome zivi nered napravila,nema sta nije izvukla. Takvi su ti 1,5-2 godisnjaciUgolina nek je samo tm kod kuce uz tebe i dijete dok se ne pojavi pravi posao.
    Mamika ja danas ribu spremam.Ne znam hoce li i Nikolina je jesti jer zadnje vrijeme nece ribu nikako.
    Idem se pokrenuti.Nikolina boravak razvalila,sad krenula u kuhinju Moram ici sprijeciti vrlo izglednu stetu

Hahahajjaaja kaj ti vadi iz elemenata lonce i to???

Ugolina
    03. Svibanj 2018. 08:59

sandrichx3

mamika3

sandrichx3

mamika3

Helou,helou..,.Silom prilika dizem forum iz mrtvih!Pisat cu sama sebi!haha…Moj mob je jos na servisu,imala sam prvo onaj svoj stari sa ful razbijenim ekranom,a jucer mi.je mama dala svoj stari LG!Ali ne mogu instalirat viber!Tako da mogu samo tu pisat!No bolje ista nego nista!Skoro pa nista novog!Mali je super u skoli,nemam brige!Mala uziva u maloj skoli i puuuno je bolja u ponasanju otkad.je vise sa mnom doma!Makar ima th i tamo ispada!A buhtlica je super!Sve jede,ne budi se zadnjih par noci,haramo po parkicu…Voli jako ljuljacku i tobogan!I tudje lopte!hahaha,,,Mogla bi joj kupit njenu!haha…Ako koja cita,bas mi falite!Na viberu ne sad ziher vec vise od sto poruka!haha…..Inace….Da li je tko ostavio pelene,smrsavio,propricao naveliko?haha…Ljubim vas!!!!

Kupis li joj njenu, opet ce trcati za tudjima, lovre ih ima par i opet tudje krade 😂

Hahah….Znas sta,on je tolko sladak da bi mu druga djeca trebala davat svoje lopte!

😂 Ionako je vec razmazen, pokusavam to popravit 😂

😂😂😂😂😂😂

mamika3
    03. Svibanj 2018. 09:17

Ugolina

mamika3

U m r l a bi ja bez moba tak dugo haahahhajah, kaj tolko popravljaju

Ma i meni je koma!Fala bogu pa tu mogu tipkat!Inace bi izludila valjda!Haha....A kad ne znam kolko inace traje servis pa ne.mogu zvat i zalit se!Haha

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.