Evo stize forumska kava ☕☕☕☕☕☕☕☕😂😂
Lucy kad je moja zlica imala afte,al ona je imala puno grlo toga, rekla mi dr da to jako boli i da se smije dat lupocet djetetu za bolove
Ohohohoho,k Ugolina se javila!!!!Sad smo skoro pa u kompletu!Brojcana,pozdrav!Hehe...Mi smo jucer rano otisli,kasno dosli!Bilo ok!Buhtlica je bila bas dobra!Muz je klincima sklopio neku kucicu!Budem slike stavila kad tad!Moraju ju prvo ofarbat,cak se dgv oko boja-plava i ljubicasta!Sin je kosio travu i to bome dosta,obozava to!Jedino me muz malo naljutio!Nikad doma krenut,a a danas skola!Uvijek isto!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A da,malu danas vodim pedici!Stariju kcer!Pere ju alergija!Bar mislim da je to!Vec par tjedana!Nos ne.prestaje curit,kise....Fala Bogu,oci ju ne svrbe!Pa cemo vidjet sta ce reci!Od susjede mali je dobio kapi za oci i nekakav sirup!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame!
I evo radnog dana.Totalno mi je cudno sto djeca uopce idu u skolu po ovom ljetu. Ja sam vec na praznicima
Nocas lose spavali,sto budenja pa premjestanje iz naseg kreveta u kinderbet i nazad,ne znam sta je to bilo.
Jucer je bilo super,ostalo je mesa i za danas pa cu samo juhicu i salatu.
Mamika kucica je super ideja,djeca to jako vole. Mi imamo neki sator pa sam isto jucer stavila to Nikolini da se igra. Inace joj je sada glavna fora skrivanje,stalno se skriva po kuci pa joj je ovo bilo zanimljivo. Ovo za alergije,ja i moje su cure smo alergicari, Nikolina zasad nije.Isto kihanje,slinjenje,oci posebno ako je vjetar i nosi taj pelud na sve strane. Claritin,belodin i slicno slabo pomazu,al mi se cini da olaksava stvar sprej za nos aquamaris za alergiju sa zutim cepom,to je zadnje sto smo probale.
Lucy ti si jucer imala pravi praznik rada,sve radno.Mene bome danas svasta ceka,cim jedan se dan opustis,odmah se posla nagomila.
Lucy saljemo pusice da afte brzo prodju 😚,mi smo ih imali na unutarnjoj strani obraza i zubnom mesu,dobili gel od pedijatrice!
Mamika te alergije u zadnje vrijeme sve vise,meni najmanja na fenistil kapima vec mjesec dana! Sva se bila osula a neznamo od cega.
Ja na poslu a sva u komi,muz mi promjenio posao i sad je na putu 3 dana u tjednu,sinoc mi bila prva noc u kuci da spavam bez njega bas bila neka nelagoda 😣😣 pogotovo sto sami zivimo,nadam se da cu se brzo prilagodit tome jos sapavala u sobi sa djecom tako da sam sva pokocena 😂😂
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sandra Mm je isto znao izbivat zbog posla!I meni je bilo ko tebj!Bas neka nelagoda!Preko dana ok,a nocu bas ruzno!
Lucy Ima afte,ali samo jednu?Ili su se povukle?
Ilani Dobro kazes,jedan dan odmaras odmah posla za dva dana
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A valjda cu dse naviknut,jedan dan je doma jedan putuje
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Dobro jutro
🍼🍼🍼🍼🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍪🍪🍪🍪☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
Kava je na stolu
Jucer mi je dan prošao u sprječavanju sirene da radi sranja po kuci,uništi me ona. Sto starija sve je gora i gora
Jutro,hvala na kavi mare!!!!
A je ti zvrk mali ta tvoja sirena 😂😂
Bas me zanima kako mozete tako zivjet bez svojih muzeva..narocito se divim zenama pomoraca i tih tako kojih nema mjesecima..to me fascinira..pa samohrana si mama ustvari...
Recimo,moj muz je i dalje nezaposlen, doduse jer mi tako pase trenutno u zivotu, ali rekli smo da ako mu burza ponudi ili ako naleti na posao sa uvjetima koje mi zelimo da ce prihvatiti..ali sranja vise ne prihvacamo... Ok,mozda tako razmisljam jer mozemo ocito zivjeti i bez tog njegovog posla ali ono na sto ne zelimo nikako pristati su te neke sezone di ga nema tjednima... Ne zelimo niti pristati na posao koji radi u smjenama..jer da radi tjedan uj tjedan pop, citav tjedan se prakticki nebi vidjeli i jednostavno nema rasprave o tome,ja tak ne mogu zivjet da se nikad ne vidimo... Ne znam.. Sto ljudi,sto cudi
Jutrekoooo....
Mare Hvala na kavi!Sirena mali terminator
Ugolina Kako je tvoja Zlica?A onaj jedan posao koji si spominjala,za.muza?Jos nis ne znate ili nista od toga?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji