Ovo za druzenje sa susjedima stvarno super,mi tu u susjedstvu imamo djece i stalno se druze,samo mene nekad izbaci iz takta kad netko uzme zdravo za gotovo pa imam nakraju doma djeciji vrtic svaki dan
Ima i kod nas takvih!Ni ne pitaju di su djeca,ne pogledaju sta rade!Preko zime znali zvonit u 7 navecer....Samo ih posalju van!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sta se radi,nama evo dosao onaj "bolesni"majstor da zavrsi jos jedan dio plocica,kaze ako ikad ostanem bez posla mogu za njega fugirat plocice 😂😂😂😂
Hahahah..Mozes u fusu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Beba spava prvu turu pa cemo onda u setnju i na sladoled!Jucer bili u zoo!Buhtlica naucila silazit s kreveta!Jos uvijek uz nadzor ,naravno!I plese uz muziku-guzicom gore dolje!Hahah.....Prezanimljiva je!Sve vise ide za velikima,a i oni se vole igratj s njom!Sad je pocela sve vise koracati!Prije se odmah spustila na koljena!Citala sam recenzije o onom servisu di mi je mob!Jako lose...Ceka se tjednima!Smrc....Nama je u utorak zadnji minic!!!!Kud prije...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Haha evo neki nisu na viberu 😂🍩🍰🎂☕🍵
Hvala na ponudi!Bas po mojem ukusj!Kava i kolaci.....Hahah.....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj blago ti se ako se ovi stariji igraju sa njom,mojima je bila zanimljiva dok je bila mladja ,a sad ih terorizira pa bjeze od nje😥😥. Bravo za malenu i spustanje neznam jel nam bilo bolje kad nista nisu mogli il to kad dodje vrijeme da se svugdje penju! Moja se preko ruckica od ladic popne na kuhinju!
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Joj blago ti se ako se ovi stariji igraju sa njom,mojima je bila zanimljiva dok je bila mladja ,a sad ih terorizira pa bjeze od nje😥😥. Bravo za malenu i spustanje neznam jel nam bilo bolje kad nista nisu mogli il to kad dodje vrijeme da se svugdje penju! Moja se preko ruckica od ladic popne na kuhinju!
Mislim da ce ih i ova terorizirat!Preko ruckica se popne??A covjece....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Aaaaaa, dobro pa se M nije penjao na kuhinju. To bi mi bas bilo 😨😨😨😨😨
Super za Buhtlicu. 😍😍😍😘
Mi bili na druzenju kod susjeda. Dobro je bilo, nisu bas bili prisni. Vise se svatko sam igrao, ali dobro. Upoznat ce se bolje.
Nama su jednom bili rekli u jaslicama kako se oni u toj dobi vecinom sami igraju tj da su sami sebi dovoljni. 😂😂
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Bas sam i ja to htjela napisati. Kada se Nikolina igra sa susjedom,isto nema kod njih neke interakcije,svak svoje radi,ali ipak vesele se susretu.
Kako ste zene? Sta se radi?
Mi dosli od svekrve,rucak se sprema. Beba spava.
Mamika zavidim na cestim setnjama. Bravo za vas!
Ja se kravim 😁
Pa hello svima 😊
Dijete spava, trebala sam se prije pola sata dignut i otic oprat kosu pa se uhvatit peglanja, al nesto mi se bas neda. Bili kod mojih na rucku, popodne do muzeve tetke rodjendan joj je!
Jucer sam radila princes krafne, s jagodama 👑
Nikolina je medena 😍😍😍
Ilani kg su mi ok, vratila sam ih nekoliko, sad sam taman 😎. U utorak idem na nuklearnu za stitnjacu, ako je to ok onda moram u kardiologa
Bzvz
Sandra kad je tvoja curka rodjena?
Lucy super za druzenje 😊
Buhtlica nam isto vec velika 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji