Dobro jutro mame!
Mi budni od 5.30Kako ta djeca ne znaju lijepo spavati??
Lucy super za feste.I bravo za tm sto se angazirao oko Matea. Vidjela sam sliku na viberu,jako ste bili zgodni, tebi odlicno stoji ona crvena haljinica!
Mamika ma uzmem kolica ako idem dalje negdje.Jos ona nije predobar i presiguran hodac ai zgodnije mi je i za stvari. ali ona sve cesce trazi van iz kolica i da hoda ili da sama gura kolica.Spavala je u kolicima kad je bila sasvim mala,do nekih 6 mjeseci mozda,poslije sam se morala njoj prilagodavati da spava u krevetu kod kuce.
Drage mame sretan vam Praznik rada!
Haha jao tako i kod nas kad mozemo spavat svi u 6 kod sove budni,a sutra ce umirat jer se nemogu dignut za vrtic 😂😂
Ja sam sa sve tri kolica koristila jako kratko ni jedna se nije volila vozit u njima 😥😥
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Dobro jutro
☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
Mi smo lijepo spavali,jedino sto sam ja zaspala tek u pola jedan a ona u pola deset.
Drage moje njoj izlaze 3 cetvorke odjedanput i dvojka,ona se bas muci sa tim zubima.
Lucy bravo za tm sto se aktivirao oko M. Uzivaj samo na festama
Mamika mogu misliti sto djeca jedva cekaju bazene,tako i moji znaju odbrojavati kad nesto jedva cekaju 😂😂
Ilani bolilo me kad je vjestica stigla,kaze mm da ce biti bolje idući mjesec
Sandra jedva ceka da sadi vrt 😀 super bit ce povrca
PA TU SE PISEEEEEEEE !!!!!!!!! 😂😂😂😂😂😂 ZENE DRAGEEE!!!!!
Ajme , od soka ne znam kaj da kome odgovorim hahahaha !!! Pa preskacem odgovaranje!
Jedino cu cestitat rockas sandri!
Poslat pusu sireni u mukama!
I poseban pozdrav onoj ludoj mamiki 😘😘😘😘😂😂😂😂😂😂😂
Jebote led, pa kaj ima ljudi haha...
Mi kao doma danas dva sata peglala ves jer me u meduvremenu omela mama koja me naz na telefon a ona bas ne zna prestat pricat 😂
Pop kod svekrica na rucak.. Jer smo cijeli vikend bili kod mojih zbog burazove krizme pa moramo izjednacit hehe
Ugolina hvala bogu da si se i ti ovdje malo javila😁 forum bez tebe nije kompletan😘
Sandra kako proslo?Sve podadila?
Ja u iscekivanju rostilja. Dopustam si da pojedem dva pileca raznica i tikvice..
Hvala cure😘
Ja cu jesti pureca prsa,tikvice,sampinjone i paprike i salatu😀😀 ovo s rostilja naravno
Samo ja izgleda nisam jela rostilj danas. 🙄🙄🙄 Kuhala povrce na varivu. Mateo voli varivo a vec dugo nije bilo.
Mare, nadam se da ce Sireni sto prije zubi van da ju ne muce. 😘😘😘😘
Ugolina, i ja trebala peglati danas i nisam stigla. M ne spava dovoljno dugo da stignem sve. 😂😂😂 Usisala sam, prebrisala, vani stepenice oprala, cvijece iznijela na balkon i popodne pokosila dvoriste.
A M se vec par noci budi po noci i place i tesko zaspi nazad. Ne znam jel zbog afti, ali dr je rekla da ih nema puno, samo jednu.
Sortiraj odgovore
Najstariji