Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    29. Travanj 2018. 22:14

Sandra sretan rođendan!!!!!

29. Travanj 2018. 22:18

Mare naviknut ces se vec. Sad ti pilule kontroliraju ciklus. Znat ces tocno u dan kad stize vjestica. Ja sam uzimala godinama i nekad ne bi uopce napravila pauzu i tako preskocila mengu jedan mjesec(naprimjer ako bi isla na more) Jel te bar manje boli trbuh nego prije?
    Sandra uhh bome si imala brutalan tretman danas.
    Mamika kako je bilo kod tvojih?
    Ja sam gladna. Popila casu kefira.Za tjedan dana skinula tri kile kao od sale a dalje ne ide😒. No ne predajem se 😁

uykmyjh
    30. Travanj 2018. 07:06

mamika3

Helou,helou..,.Silom prilika dizem forum iz mrtvih!Pisat cu sama sebi!haha…Moj mob je jos na servisu,imala sam prvo onaj svoj stari sa ful razbijenim ekranom,a jucer mi.je mama dala svoj stari LG!Ali ne mogu instalirat viber!Tako da mogu samo tu pisat!No bolje ista nego nista!Skoro pa nista novog!Mali je super u skoli,nemam brige!Mala uziva u maloj skoli i puuuno je bolja u ponasanju otkad.je vise sa mnom doma!Makar ima th i tamo ispada!A buhtlica je super!Sve jede,ne budi se zadnjih par noci,haramo po parkicu…Voli jako ljuljacku i tobogan!I tudje lopte!hahaha,,,Mogla bi joj kupit njenu!haha…Ako koja cita,bas mi falite!Na viberu ne sad ziher vec vise od sto poruka!haha…..Inace….Da li je tko ostavio pelene,smrsavio,propricao naveliko?haha…Ljubim vas!!!!

Kupis li joj njenu, opet ce trcati za tudjima, lovre ih ima par i opet tudje krade 😂

uykmyjh
    30. Travanj 2018. 07:13

Sretan rodj imenjakinji 😊
    Mi smo uvijek isto, malo spava, puno divlja, nista ne jede 😂 mamin vegetarijanac, eventualno zalogaj pizze  jucer se kupao u moru prvi put ove godine, uletio mi u robi kad smo isli na pice. Pa eto, skinila ga i pustila 😂
    Tko je pitao za cijepivo, kokica? Cijepio se prije skoro dva tjedna (1godina, 8mj) nikakva reakcija, niti temp...
    I da se pohvalim ovdje, polozila, ja vozim covjece. Kako sam mogla zivjet bez toga do sada??? 

Mum of four
    30. Travanj 2018. 08:38

sandrichx3

Sretan rodj imenjakinji 😊
    Mi smo uvijek isto, malo spava, puno divlja, nista ne jede 😂 mamin vegetarijanac, eventualno zalogaj pizzejucer se kupao u moru prvi put ove godine, uletio mi u robi kad smo isli na pice. Pa eto, skinila ga i pustila 😂
    Tko je pitao za cijepivo, kokica? Cijepio se prije skoro dva tjedna (1godina, 8mj) nikakva reakcija, niti temp…
    I da se pohvalim ovdje, polozila, ja vozim covjece. Kako sam mogla zivjet bez toga do sada???

Cestitam na polozenom ispitu,haha sad si slobodna ko ptica!! Jel hladno more? Bome jucer je kod nas peklo sunce (Rijeka) da nije bilo plocica i ja bi se bacila u more

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

30. Travanj 2018. 09:05

Dobro jutro mame!
    Sandrich nisam ti stigla cestitati pa evo sad cestitaam!!! Ja nemam vozacku i jako mi to fali u zivotu. Svaka cast i sretno na cestama😘 Vidjela sliku Lovre,guza u moru,presladak!😍😍😍
    Danas nema skole jeej,dobri su mi ti produzeni vikendi. Sutra rostiljamo,idemo danas kupiti sve za rostilj. Kolac necu raditi,ima sladoleda😁

Mum of four
    30. Travanj 2018. 09:11

Znaci danas imamo rostilj party😁😁😁
    ilani  na kakvoj si ti dijeti da si izgubila 3 kile za tjedan dana???? 
    Meni danas stize tata s Raba pa cemo i mi malo rostiljat,red je da proslavim rockas kad jucer vec nismo,samo sto se tu nadvili neki glupi oblaci,nadam se da nece pocet kisa,a za kasnije sam si planirala shoping da se malo i pocastim 🤣🤣

Mum of four
    30. Travanj 2018. 09:12

Abies

Sandra sretan rođendan!!!!!

Hvala 😚

mamika3
    30. Travanj 2018. 09:36

Jutro!!!!!
    Sandra Bravo za vozacki!!!!Cestitam od srca!!!!!
    Ilani Nismo dugo ostali jer je muz bio preumoran!Ali klinci su se barem poigrali!A jel hoce Nikolina spavat u kolicima?I mene zanima na na kakvoj sj dijeti!hahah..
    Sandra31 Super za rostilj!Uzivajte!Mi cemo sutra!Klinci se.bas vesele!Ja necu nikakve deserte  radit,svekar seceras pa se sjetio da bi mogao zdravo jest!
    Abies Daj zeno,pisi!Obecala si jos jucer!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    30. Travanj 2018. 09:47

Danas imam bome sve  kucanske ppslove na repertoaru!I meni se svidja ovaj produzenj vikend!Haha....Jos malo.pa i skola gotova!Brzo i to doslo!Pitala me starija kad cemo na bazene,prije par dana!Bubnem ja za 30 dana!Sad ona i brat svaki dan broje kollko je ostalo!Da ste vidli veselja kad je broj postao manji od 20!Prosle godine nismo isli zbog bebe,a muz ne.moze sam sa dvoje neplivaca!Nije bas pametno!Idem malu uspavat pa spremat!Babe s vibera prenesite moje pozdrave na viber!Hvala!Nadam se da ce mi rjesit mob ovaj tjedan!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.