Sandra sretan ti rođendan 🎂
Sirena je spavala od 13-16h,i sad evo pospana a nerovozna
Mi smo isli do peveca,pa sam rucak pravila,pred vecer je mm i njegov brat uzeli djecu i isli su se voziti s biciklom i prikolicom. Sad muski gledaju seriju ja pokušavam da sirena zaspe a veliki gledaju kralj lavova.
Mene stomak boli stigla vjestica,totalno sam zbunjena. 21 dan sam pila pilule pa 7dana pauze,trebala bi tek dobiti za 6 dana a ja jutros dobila i tek u cetvrtak bi trebala početi s novom dozom.
Mare Ovo s mengom je normalno za pocetak uzimanja pilula!Ubrzo ce se regulirati pa ces tocno znat kad treba doc!A i bolovi i krvarenja bi se trebala smanjit!Ja ove sad pijem bez pauze!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Helou,helou..,.Silom prilika dizem forum iz mrtvih!Pisat cu sama sebi!haha…Moj mob je jos na servisu,imala sam prvo onaj svoj stari sa ful razbijenim ekranom,a jucer mi.je mama dala svoj stari LG!Ali ne mogu instalirat viber!Tako da mogu samo tu pisat!No bolje ista nego nista!Skoro pa nista novog!Mali je super u skoli,nemam brige!Mala uziva u maloj skoli i puuuno je bolja u ponasanju otkad.je vise sa mnom doma!Makar ima th i tamo ispada!A buhtlica je super!Sve jede,ne budi se zadnjih par noci,haramo po parkicu…Voli jako ljuljacku i tobogan!I tudje lopte!hahaha,,,Mogla bi joj kupit njenu!haha…Ako koja cita,bas mi falite!Na viberu ne sad ziher vec vise od sto poruka!haha…..Inace….Da li je tko ostavio pelene,smrsavio,propricao naveliko?haha…Ljubim vas!!!!
Kupis li joj njenu, opet ce trcati za tudjima, lovre ih ima par i opet tudje krade 😂
Hahah....Znas sta,on je tolko sladak da bi mu druga djeca trebala davat svoje lopte!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dan cure!
Nije nikakva dijeta,samo sam drasticno smanjila obroke,ukinula meduobroke i ciscenje tanjura za djecom,vecera-casa jogurta . Kava uz kocku cokolade ostaje😁
Opet mi steka viber,danas ga uopce ne mogu otvoriti tako da Mamika ne mogu prenjeti tvoje pozdrave.
Sandra nadam se da uzivas u danasnjem danu i da je vrijeme dobro.
Mamika u kolicima mi ne spava vec jako dugo. Opcenito sve manje ih koristimo,jer mi hodamo!😁😍
Mamika znaci uskoro idete na bazene😁 Obecanje je obecanje! Buhtljica ce prvi put? Gdje inace idete? Mi volimo Jezercicu.
Mamika znaci uskoro idete na bazene😁 Obecanje je obecanje! Buhtljica ce prvi put? Gdje inace idete? Mi volimo Jezercicu.
Da,da...Ona ce prvi put!Ne sumnjam uopce da ce joj se.svidjet!Haha...Ili Tuhelj ili Jezercica!Svejedno mi je!A velikima su bitni samo tobogani!Sin je ove godine isao sa skolom na plivanje pa jedva ceka da nam pokaze kak zna plivat
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav zene!!!!
Sandra, sretan rodendan!!!
Ilani, super za kile!! Moje isto stale ali i ne pazim sad previse jer stalno neke feste.
Jucer necak imao krizmu. Super je bilo. U crkvi ne predugo i krasno. Festa vesela. Mm je pazio M cijelo vrijeme jer ni min nije imao mira. U crkvi nije bio minutu. Poslije stalno po vani. Mm nije ni jeo nego onako s nogu. Bilo mi ga malo i zao.
Mamika, pozdrav!!! Vidim da ste vrijedne. Ciscenje, fugiranje, kuhanje .... Ja par dana odmaram. Ne kuham jer idemo po festama. Usisavala u cetvrtak valjda.
Sandra, super za Lovrino kupanje u moru!!! Mi na moru nismo bili vec 2-3 g. Bili u Francuskoj, pa ja bila trudna i selidba i nismo stigli. Ne znam kad cemo ove god.
Dan cure!
Nije nikakva dijeta,samo sam drasticno smanjila obroke,ukinula meduobroke i ciscenje tanjura za djecom,vecera-casa jogurta . Kava uz kocku cokolade ostaje😁
Opet mi steka viber,danas ga uopce ne mogu otvoriti tako da Mamika ne mogu prenjeti tvoje pozdrave.
Sandra nadam se da uzivas u danasnjem danu i da je vrijeme dobro.
Mamika u kolicima mi ne spava vec jako dugo. Opcenito sve manje ih koristimo,jer mi hodamo!😁😍
A sta kad ides do grada ili Arene,ne uzmes kolica?Ja sam ih dugo imala sa starijom!Vodila malog u vrtic,ona nije bas htjela hodat,a teska za nosit...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav zene!!!!
Sandra, sretan rodendan!!!
Ilani, super za kile!! Moje isto stale ali i ne pazim sad previse jer stalno neke feste.
Jucer necak imao krizmu. Super je bilo. U crkvi ne predugo i krasno. Festa vesela. Mm je pazio M cijelo vrijeme jer ni min nije imao mira. U crkvi nije bio minutu. Poslije stalno po vani. Mm nije ni jeo nego onako s nogu. Bilo mi ga malo i zao.
Mamika, pozdrav!!! Vidim da ste vrijedne. Ciscenje, fugiranje, kuhanje …. Ja par dana odmaram. Ne kuham jer idemo po festama. Usisavala u cetvrtak valjda.
Sandra, super za Lovrino kupanje u moru!!! Mi na moru nismo bili vec 2-3 g. Bili u Francuskoj, pa ja bila trudna i selidba i nismo stigli. Ne znam kad cemo ove god.
Hej,Lucy,ppzdrav i tebi!Super za feste!!!Lijepo od muza da je bio s M,da malo sjednes u miru!Uskoro ce ljeto i vrucine,onda cemo sve.bit na.salatama!Mislim da ce nam onda kile otic!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame!
Mi budni od 5.30 Kako ta djeca ne znaju lijepo spavati??
Lucy super za feste.I bravo za tm sto se angazirao oko Matea. Vidjela sam sliku na viberu,jako ste bili zgodni, tebi odlicno stoji ona crvena haljinica!
Mamika ma uzmem kolica ako idem dalje negdje.Jos ona nije predobar i presiguran hodac ai zgodnije mi je i za stvari. ali ona sve cesce trazi van iz kolica i da hoda ili da sama gura kolica.Spavala je u kolicima kad je bila sasvim mala,do nekih 6 mjeseci mozda,poslije sam se morala njoj prilagodavati da spava u krevetu kod kuce.
Drage mame sretan vam Praznik rada!
Jutro zenske,prvo hvala jos jednom svima na cestitki..
Nakraju je jucer bio divan suncan dan ☺malo rostiljali,jasnije isli do ducana kupala si sadnice jagoda,paradiza i krastavca sad jedva cekam ro posadit 😁.
lucy super sto si se lijepo provela i da se muz brinuo ooo malenog,kako je sveki? Jel te jos uvijek tlaci?
Svi koji danas rostiljate ljjepi provod zelim 😊😊
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji