Hvala Mare....
Danas predivan dan jos mi je i rodjendan,a ja idem fugirat plocice 🤧🤧🤧
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Dobro jutro mame!
Mare hvala na ponudi! Bas mi je gust opet popiti forumsku kavicu
Sandra sretan rodendan!!!Sve najbolje ti zelim! Tulum sa plocicama
barem ce ti biti lijepo kad zavrsite.
Abies
Mamika idete u skitnju negdje danas?
Nama je uobicajeni nedjeljni plan,kod sveki pa joj u soping,popodne jos nismo nista smislili. Na Bundeku je neki festival,mogli bi malo otici,ma da ja ne volim bas takve manifestacije zbog guzve.
Jutro!!!!!Mare hvala na ponudi!
Sandra Sretan ti rodjendan!Je li torta spremna?
Ilani Ma mene ti sve zezne!Slatko,kolicina...Ja sam izgubljen slucaj!
Abies Saljem puse!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Muz je otisao s malim na utakmicu,kod Karlovca!Jebem ti dizanje nedjeljom s alarmomKad dodje onda idemo kod svekrica!Veselim se jer ce mi netko drugj kuhat!Hahaha.....Ima tamo neka guralica,buhtlica je opcinjena njome pa i kavu popijem u miru!I jos smo cijeli dan vani na dvoristu....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame!
Mare hvala na ponudi! Bas mi je gust opet popiti forumsku kavicuSandra sretan rodendan!!!
Sve najbolje ti zelim! Tulum sa plocicama
barem ce ti biti lijepo kad zavrsite.
AbiesMamika idete u skitnju negdje danas?
Nama je uobicajeni nedjeljni plan,kod sveki pa joj u soping,popodne jos nismo nista smislili. Na Bundeku je neki festival,mogli bi malo otici,ma da ja ne volim bas takve manifestacije zbog guzve.
Bome ni.ja ne volim guzve!S kolicima i njih dvoje...Samo se iznerviram!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma kakva torta nema nista danas ni za rucak 🤣🤣🤣
Hvala svima
Nasi planovi propali!To na kraju nije utakmica.nego turnir koji traje satima!Pa cemo onda kod mojih popodne,a prekosutra kod svekrica na rostilj
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika na kraju ni mi nikuda nismo otisli(opet) jer Nikolina danas odlucila spavati od17 do 18.30.Vjerojatno i vecer ce biti zanimljiva.
Sandra jesu li gotove plocice?
Jesu 😁😁,unistila nokte,koljena nesmijem ni taknut,ruke ko ribez 😑😑😑😑...Sad se pocastila sa jednim cokoladnim grizom 😉😉,cak sam i padelu postrugala 🤣🤣🤣
Sandra sretan ti rođendan 🎂
Sirena je spavala od 13-16h,i sad evo pospana a nerovozna
Mi smo isli do peveca,pa sam rucak pravila,pred vecer je mm i njegov brat uzeli djecu i isli su se voziti s biciklom i prikolicom. Sad muski gledaju seriju ja pokušavam da sirena zaspe a veliki gledaju kralj lavova.
Mene stomak boli stigla vjestica,totalno sam zbunjena. 21 dan sam pila pilule pa 7dana pauze,trebala bi tek dobiti za 6 dana a ja jutros dobila i tek u cetvrtak bi trebala početi s novom dozom.
Sortiraj odgovore
Najstariji