Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    28. Travanj 2018. 14:40

Sandra I tvoja mala postaje skolarka?Da li se veseli skoli?Moja da!A majstor...Mislim da ima Prvomajsku virozu,traje od sub do srijede!hahaj...
    Mare Super za teretanu!Znam kolko ti znaci!Nek sirena brzo ozdravi!!!!A vi ocito nadoknadjujete sve zube koje dosad niste imali!hahaha....
    Ilani Bome da,jos malo pa ce godina!Kad se.sjetim da sam prije godinu dana bila trudna i iscekivala bubtlicu!Dala si mi ideju za tortu,za vanjski izgled!Super mi je ta tvoja pomagacica!Vrlo samostalna,koliko vidim!Haha...Samo nek napreduje!Saljem joj pusu

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    28. Travanj 2018. 14:59

Joj zubicii😥😥😥😥,hvala bogu da smo to prosli,nadam se da ce uskoro svi bit vani....A Nikolinci sretan rodjendan(sad procitala malo unazad)
    Moja se veseli skoli,starija mi sad zavrsava 4.raz pa cemo dobit njezinu uciteljicu tako da smo svi sretni😊
    Jojj i ja sam si bila zamislila nekakav vrt iza kuce al nazalost nemam vremena za njega pa cu samo one cherry rajcice posadit u vazi,persin isto posadila u vazu pa okacila na ogradu...

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

28. Travanj 2018. 16:12

Sandra znam da mnogima bez problema uspjevaju rajcice na balkonu u teglama. Danas na placu vidjela cak neku sortu bas za balkon. A ja cu probati salatu na balkonu uzgojiti,valjda nece puzevi uspjeti doci do nje kao u vrtu😁
    Mamika krenula sam u tajni projekt mrsavljenja. 😁😌 Zasad mi dobro ide samo stalno imam potrebu napraviti neki kolac kao djeci...aha...samo bi malo probala...to je zamka naravno pa smo bez kolaca zasad😁

Mum of four
    28. Travanj 2018. 16:28

Jejjj kad krenes sa salatom slikaj pa da vidim...
    Jel se to sve pripremamo za ljeto 🤘🤘 i ja od 2.5 krecem na onaj power plate pa da vidimo 🤣🤣...

mamika3
    28. Travanj 2018. 17:30

Hahaha...Eto drustva za mrsavljenje!Ilani Tako i mene zeznu kolaci,sladoled,palacinke,slatkisi...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    28. Travanj 2018. 21:04

Ja sam sad kupila dounate 😂😂😂 danas smijem nesto slatko

28. Travanj 2018. 21:43

Mare neka si se malo pocastila,jednom tjedno uzivaj u malo slatkog😉
    Mamika meni slatko nije toliki problem. Volim ja to ali nije da ne mogu bez slatkisa. Ja valjda jednostavno previse jedem a zezne me i ono "steta bacit",pa pocistim tanjure za djecom i tako. Dezurni pajcek ukratko😁
    Sandra samo naprijed sa treniranjem! Ti isto imas viska kila ili bi samo sve "zategnula"?

Mum of four
    28. Travanj 2018. 22:23

Haha dezurni pajcek🤣🤣🤣 sad sam se i ja tu nasla u tom ciscenju za djecom 😉😉😉...Pa ja imama nesto sala oko struka 😁😁😁😁 

Abies
    29. Travanj 2018. 00:24

Mamika i sandra puse šaljem!
    Sutra čitam i pišem 

mare1989
    29. Travanj 2018. 07:17

Dobro jutro
    ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍪🍪🍪🍪🍪🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
    Poslužite se kavom,cujem,slatkisima i mlijeko za bebace a sunce je da vam sija i da bude lijep dan😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.