Nikolina, sretan rođendan i ovdje!!!! Cvjeticu mali. 😘😘😘😘😘
Sanjarka, da vracam se 22.10.otprilike, jos ce mi javiti tocno. Super sto ste se lijepo proveli i sto je Petar bio dobar. ☺️☺️
Ilani, ni ja ne mogu vjerovati. Trudnoca i sve kao da je bilo prije mjesec dana.
Bok curke.oprostite kaj upadam ali ljetne bebe 2017 su odavno na fejsu a ja ga nemam. Moj maleni ce uskoro napuniti 1 godinu a sa godinu i mjesec dana treba primiti cijepivo protiv ospica. Do sad je uredno cijepljen i nije imao reakcija. Kakva su vasa iskustva s tim cijepivom? Jesu li vam klinci imali kakve reakcije? Cijepit cu ga ali bas se bojim jer sam svasta cula
Kokica. Nikakve reakcije nije bilo. Možda temp noć dvije. Ne sjećam se. Sve što te muči pitaj pedijatra.
Bapci di ste? Kako ste??? Ja premoreno. Doznaka. Gazimo opako po šumi.
Mamika javi seee
Sandra s 3 cure? Kako ste
Helloween!!!! Forum opet zamro.
Dva dana vec se osjecam kao pregazena. U danu doslovno ne stignem sjesti,a ako i sjednem Mateo me odmah dize da se igram s njim. Dok on spava skuham na brzinu i odmora nigdje. Ili smo vani ili negdje jer mu je kuca vec dosadna.
Kokica, nije imao nuspojava, samo mu bilo crveno na guzi od uboda. Stavljala sam bas hladne obloge i proslo za jedan dan.
Organizirala sam 15.godisnjicu mature. Nadam se da ce doci svi koji su rekli da hoce.
Helou,helou..,.Silom prilika dizem forum iz mrtvih!Pisat cu sama sebi!haha...Moj mob je jos na servisu,imala sam prvo onaj svoj stari sa ful razbijenim ekranom,a jucer mi.je mama dala svoj stari LG!Ali ne mogu instalirat viber!Tako da mogu samo tu pisat!No bolje ista nego nista!Skoro pa nista novog!Mali je super u skoli,nemam brige!Mala uziva u maloj skoli i puuuno je bolja u ponasanju otkad.je vise sa mnom doma!Makar ima th i tamo ispada!A buhtlica je super!Sve jede,ne budi se zadnjih par noci,haramo po parkicu...Voli jako ljuljacku i tobogan!I tudje lopte!hahaha,,,Mogla bi joj kupit njenu!haha...Ako koja cita,bas mi falite!Na viberu ne sad ziher vec vise od sto poruka!haha.....Inace....Da li je tko ostavio pelene,smrsavio,propricao naveliko?haha...Ljubim vas!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Buhtlica se ohrabrila!Ako ju drzim ispod ruku,hoda!Do jucer nije htjela!I napravi cak dva koraka sama,recimo,od stolica.do.kauca!ali samo dva!I naucila se popeti na krevet,od velikih!Na kat je pa je nizi!I na kutnu,ako je razvucena!Sunce mamino...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hejjj mamice..kako je doslo napokon ovo lijepo vrijeme tako smo svi zivnuli i hvala bogu zdravi 😁
Kod nas klasika posao,skola,vrtici! Sad smo bili sa srednjom na testiranju za 1. razred i sve super od jeseni prvasica! Majstor nam trebao za vikend doc zavrsit plocice na terasi al sad ko bolestan je,mrzim kad mi sve ostane na pola,vec vidim kako cemo ja i muz sutra slagat sami 🤣🤣🤣....
Nadam se da su vasa djecica dobro,a buhtlici cestitam za prve korake 😍😍
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Halloween ekipo draga
Mamika sreco 😀😀😀
Neka si se javila pa makar i da forum podignemo 😘😘😘
Bravo za dobrog skolarca,ljepoticu koja sluša i buhtlicu koja pokušava hodati i glumi alpinisticu 😉😉
Ja sam opet pocela u teretanu💪💪 nisam bila sad dva dana jer sirena nerovozna,smrkava, kaslje i muz umoran pa sam napravila odmor.
Nama izbijaju dvije cetvorke i lijeva dvojka,tri zuba odjedanput
Mamika😘😘😘 ajde nek si se javila,falis jako. Bravo za buhtljicu,zacas cete se i vi pripremati za rockas vec.
Sandra pozdrav i tebi! To s majstorima je uvijek tako nekako. Bravo za malu prvasicu! Jel uzbudena?
Mi smo dobro. Uzivamo u ovom preuranjenom ljetu. Mm na godisnjem ali ga stalno zovu za neke poslove sad ovaj sad onaj. Ipak uspjeli posaditi vrt i malo oko kuce pocistiti. Nikolina se sve vise oslobada u hodanju i sve zeli raditi sama😁 i pomaze mi u vrtu i kod kuce😁😍 blago meni!
Mare tako i Nikolini zubi izlazili u paketima po tri-cetiri. Uzas!
Sortiraj odgovore
Najstariji