Vecer!!! Svi idete na bolje, sto je super!!! Petar i Nikolina 👏👏👏👏👏👏
Sanjarka, razumijem te za ostavljanje kod sveki. I meni je svaki puta muka. 😫😫😫😫
14.4. ce Begini imati koncert ovdje. Isla bih jer to nam je taman godisnjica kako smo se upoznali mm i ja, ali muka mi ostaviti M, a s njim ce biti tesko.
Svaki dan ima bar jedan ispad oko onog sto on hoce, a ne moze dobiti. Nekad ga pustim da isplace jer nista ne pomaze. A ustvari nije plakanje jer nema suza.
Oči mi ne vjeruju da forum nije na morfiju više.
Lucy koncert je noću, m će spavati, idiiiiiii!!!!!
Viroze- jesam ja luda ili iza neke viroze ide skok- rast, motorika nešto takvo?!
Nikolina ulovi meeee. Srca si nam ispunila
Laku noć sad
Dobro jutro zene! Danas je prekrasan dan,napokon pravo proljece.Mi jos sitno brojimo do rodendana. Vec su stigli i neki pokoni. Razmisljam o torti. Primam prijedloge i ideje
Abies znas da i meni palo na pamet to sa skokom. Ono,dijete na atb ,nervozno,umorno a ucini nesto na sto se ceka ohoho. Ne znam ,mozda slucajno a mozda je okidac.
Lucy,svakako idi na koncert,nije to svaki dan.
Ugolina,ne daj se! Ti si nasa kraljica
Vecer 😊
Ajme Nikolini nam rockas za koji dan 😍😍 e kako vrijem leti 😊
Mi cemo tortu neku s bagerom to sigurn 😁 , tako da bas ti i ne mogu pomoc
Naporan tjedan je za nama, em na poslu, em traženja odjece za pir. No sve riješeno! Sutra imam samo na frizur jos otic 😎💪
Svi ozdravili? Puse
Ugolin razumi te skroz! Koma!
Lucy nije meni do sveki nego sto on nije nikad spavao bez mene 😲😲😲 mislim da ce Mateo bit super kad krene u vrtic, kad se ti vracas radit?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,torta bager bas fora! Petar je pravi decko,voli bagere
. Nikolina pak voli cvijece. Izademo van ona ide odmah brati cvijece ,nosi meni i vice ima jos!
Dobru zabavu ti danas zelim i da Petar bude dobar baki, a nekako i ne sumnjam u to.Kad se sredis stavi nam na viber koju slikicu da te vidimo
Jutro!!!!
Sanjarka nam odmara negdje. nadam se da ti je bilo lijepo i da je Petar bio dobar.
Krecem raditi u 10.mj ako mi ravnatelj dopusti to, posto skola pocinje u 9.mj.
Nikolina mi je i sama kao neki cvijetak pa razumijem da voli cvijece. 🌷🌸🌹🌺🌻🌼🥀🏵️💐
I mi cemo morati tortu neki brm brm jer samo to opaza.
Vec krenuli 2.rodendani??? 😱😱😱😱😱😱😱 Pa kad?? Sta je to vrijeme proletilo.
Abies, i tebi lijep provod danas. 😘😘😘😘
Hello mame 😊
Sanjarka se jos nije oporavila od pira 🤣🤣 ja sam jedino za lec u krevet oko 21h s njim, i za nista drugo 🙄
Sve je proslo super, bas nam je bilo lipo. Ekipa dobra, udavala se kolegica s posla pa je bila skoro cila ekipa s posla. P je bio baki odlican , nikakvih problema 😎
Jucer sam se drmnila glavom o staklenu policu i onakvu instant čvorugu nisam u zivotu vidila 🙈🙈 ziva sam! Dobro je! 🤣🤣
Ilani da da pravi je muski 🤣 a i Nikolina cura 😍 kakva ce biti torta na kraju?
Lucy uspio plan s povratkom u 10mj?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav mame!
I tako danas moja djevojcica napunila dvije godine,evo upravo prije koju minutu. Proletjelo! Hvala svima na cestitkama
Sanjarka nadam se da si se oporavila ot feste.Jesi namazala cvorugu margarinom
? U Petra nimalo nisam ni sumnjala da ce biti baki super! Tortu stavim poslije sliku na viber,bit ce zelena sa cvjeticima pa neka slavljenica bere
.Inace proslava je u subotu,a tortu sam na kraju ipak narucila.No sve drugo bit ce domace
Lucy evo i ja ne mogu vjerovati da nase bebice vise to nisu. Prebrzo odrastaju!
Abies
Sortiraj odgovore
Najstariji