Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    05. Travanj 2018. 22:04

Vecer!!! Svi idete na bolje, sto je super!!! Petar i Nikolina 👏👏👏👏👏👏
    Sanjarka, razumijem te za ostavljanje kod sveki. I meni je svaki puta muka. 😫😫😫😫
    14.4. ce Begini imati koncert ovdje. Isla bih jer to nam je taman godisnjica kako smo se upoznali mm i ja, ali muka mi ostaviti M, a s njim ce biti tesko.
    Svaki dan ima bar jedan ispad oko onog sto on hoce, a ne moze dobiti. Nekad ga pustim da isplace jer nista ne pomaze. A ustvari nije plakanje jer nema suza. 

Abies
    05. Travanj 2018. 22:35

Oči mi ne vjeruju da forum nije na morfiju više.
    Lucy koncert je noću, m će spavati, idiiiiiii!!!!!
    Viroze- jesam ja luda ili iza neke viroze ide skok- rast, motorika nešto takvo?!
    Nikolina ulovi meeee. Srca si nam ispunila 
    Laku noć sad

06. Travanj 2018. 08:11

Dobro jutro zene! Danas je prekrasan dan,napokon pravo proljece.Mi jos sitno brojimo do rodendana. Vec su stigli i neki pokoni. Razmisljam o torti. Primam prijedloge i ideje

Abies znas da i meni palo na pamet to sa skokom. Ono,dijete na atb ,nervozno,umorno a ucini nesto na sto se ceka ohoho. Ne znam ,mozda slucajno a mozda je okidac.
    Lucy,svakako idi na koncert,nije to svaki dan. 
    Ugolina,ne daj se! Ti si nasa kraljica

Sanjarka88
    06. Travanj 2018. 22:18

Vecer 😊
    Ajme Nikolini nam rockas za koji dan  😍😍 e kako vrijem leti 😊
    Mi cemo tortu neku s bagerom to sigurn 😁  , tako da bas ti i ne mogu pomoc
    Naporan tjedan je za nama, em na poslu, em traženja odjece za pir. No sve riješeno! Sutra imam samo na frizur jos otic 😎💪 
    Svi ozdravili? Puse
    Ugolin razumi te skroz! Koma! 
    Lucy nije meni do sveki nego sto on nije nikad spavao bez mene 😲😲😲  mislim da ce Mateo bit super kad krene u vrtic, kad se ti vracas radit?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

07. Travanj 2018. 07:59

Sanjarka,torta bager bas fora! Petar je pravi decko,voli bagere. Nikolina pak voli cvijece. Izademo van ona ide odmah brati cvijece ,nosi meni i vice ima jos!
    Dobru zabavu ti danas zelim i da Petar bude dobar baki, a nekako i ne sumnjam u to.Kad se sredis stavi nam na viber koju slikicu da te vidimo

Lucy16
    08. Travanj 2018. 10:07

Jutro!!!!
    Sanjarka nam odmara negdje. nadam se da ti je bilo lijepo i da je Petar bio dobar.
    Krecem raditi u 10.mj ako mi ravnatelj dopusti to, posto skola pocinje u 9.mj.
    Nikolina mi je i sama kao neki cvijetak pa razumijem da voli cvijece. 🌷🌸🌹🌺🌻🌼🥀🏵️💐
    I mi cemo morati tortu neki brm brm jer samo to opaza.
    Vec krenuli 2.rodendani??? 😱😱😱😱😱😱😱 Pa kad?? Sta je to vrijeme proletilo.
    Abies, i tebi lijep provod danas. 😘😘😘😘

Sanjarka88
    11. Travanj 2018. 22:23

Hello mame 😊
    Sanjarka se jos nije oporavila od pira 🤣🤣 ja sam jedino za lec u krevet oko 21h s njim, i za nista drugo 🙄
    Sve je proslo super, bas nam je bilo lipo. Ekipa dobra, udavala se kolegica s posla pa je bila skoro cila ekipa s posla. P je bio baki odlican , nikakvih problema 😎
    Jucer sam se drmnila glavom o staklenu policu i onakvu instant čvorugu nisam u zivotu vidila 🙈🙈 ziva sam! Dobro je! 🤣🤣
    Ilani da da pravi je muski 🤣 a i Nikolina cura 😍  kakva ce biti torta na kraju?
    Lucy uspio plan s povratkom u 10mj?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    12. Travanj 2018. 12:00

Nikolina sretan ti 2. rođendan!!!!!!!!!😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

12. Travanj 2018. 16:49

Pozdrav mame!
    I tako danas moja djevojcica napunila dvije godine,evo upravo prije koju minutu. Proletjelo! Hvala svima na cestitkama
    Sanjarka nadam se da si se oporavila ot feste.Jesi namazala cvorugu margarinom? U Petra nimalo nisam ni sumnjala da ce biti baki super! Tortu stavim poslije sliku na viber,bit ce zelena sa cvjeticima pa neka slavljenica bere.Inace proslava je u subotu,a tortu sam na kraju ipak narucila.No sve drugo bit ce domace
    Lucy evo i ja ne mogu vjerovati da nase bebice vise to nisu. Prebrzo odrastaju!
    Abies

curicax3
    12. Travanj 2018. 21:13

Sretan rockas Nikolinice😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.