Dobro jutro mame! I sretan vam Uskrs!
A vidi Uskrsnog cuda! Forum je ozivio i cak se Sanjarka pojavila😁😘
Mare samo polako,sve se stigne. Sirena zafrkantica i slatkica😍
Sanjarka,kad je ovako lijep dan steta ga ne iskoristiti. Nadam se da ces sutra biti ko nova. A Petar,mozda zubici? Jesu vam svi izasli?
Hvala svima na cestitkama za nase samostalne korake😘😘😘 Stvarno je poseban osjecaj docekati ih nakon toliko vremena i muke. A i ona sama svjesna je da je postigla nesto veliko. Tocno se vidi joj po faci da je sretna zbog naseg odusevljenja njom pa trudi se. A naucila cura odmah cura i u rikverc hodati. 😁
Jutro!!!!! ☀️☀️🌞🌤️🌞☀️
M se probudio ranije nego inace a nama se jos spavalo pa je bancio po kuci i nosio nam sve zivo nama u krevet da se igramo s njim. Nocas se budio samo jednom ali nisam se nesto odmorila.
Sad moram u ducan i juhu staviti. Dolaze mi brat i sestra na rucak.
Super za Nikolinu!!!
Mare, sirena mudrica mala. I M izvodi svasta i ceka nasu reakciju.
Ilani velike cestitke za hodanje 🌟🌟🌟🌟🌟 mogu mislit odusevljenja 😍😍😍 bravo Nikolina! Sutra ce ona vec trcat 😉
Nisu nam jos petice izasle, a nemam pojma u kojem su stadiju neda toliko siroko rasirit usta 😂 mozda je i to. Nikolina ima sve?
Sutra napokon u vrtić, nije bio cili tjedan prosli zbog viroze i totalno je podivljao kuci, nista ne sluša i samo radi nered namjerno, bas me iscrpio zadnje dane, valjda i ja ovako prehladena nemam bas zivaca i eto zla. Od muza niskoristi, i on je bio bolestan 😒
Lucy uzivajte na rucku 😊
P zaspao. Idem se uhvatit sređivanja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro zene
☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🐇🐇🐇🐇
Ilani cestitam Nikolini na hodanju,jos malo i ona ce da juri i juri 😍😍
Noćas smo spavali svatko u svom krevetu 😀 i mogla sam jos spavati ali necu se puno zaliti ipak je do 7h spavala.
Večeras opet idem sa Leom kod zubara i moram vam priznati da sam jako jako ponosna na njega jer bez problema otvori usta i da da mu se popravlja. Neki dan ga je pozvala unutra da pokaze nekom vecer djecaku kako je on hrabar i bez suza popravi zub😍
Vecer ! 😊
Jee mi lakse tipkat ovdje nego na viber , uvik bilo 😊
Petar zaspao tek prije pola sata, opet ce ujutro bit tesko budenje.
Jučer popodne smo bili na jedan humanitarni koncert, P. je bio super, plesao, pjevao 😍 ima ritma mali, partijaner 😁
Jutros oduševljenje i sreca sto je opet u vrticu nakon pauze 😍 odma je popodne bio onaj stari , znaci izvodio zbog dosade.
Na poslu ludara 😒
U subotu imamo jedan pir, P. spava u sveki 😭 vec mi muka. Naravno da jos ne znam sto cu obuc, uvijek kod mene sve 5 do podne 12 sto bi se reklo 😒
Marice bravo zbog tvog hrabrog frajera 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lijepo je ponovo tipkati na forumu
Sinoc je Nikolina kasno zaspala,u 23.30.Kako je bila bolesna ovih dana ,poremetila si je cijeli ritam,sada jos spava. Isli jucer na kontrolu ali nismo nista obavili.Bila je tolika guzva kod dr da ssam odustala cekati,nije mi se dalo tamo loviti po cekaoni jos bolestina.
Sanjarka,znaci Petar je za pjesmu i ples pa vodi ga na pir sa sobom! Salim se. Znam da ti nije srce na mjestu sto cete se razdvojiti ali vidjet ces ,sve ce proci u najbojem redu.Sretno i zabavite se! Pitala si za zubice.Da,Nikolina ima sve.I otkad su izasli zadnji puno bolje spava po noci.
Mare bravo za tvog hrabrog djecaka!
Joj trebala bi i ja naruciti djecu kod zubara a nikako se sjetiti na vrijeme.Jel vam ovi najmladi daju da im perete zubice ? Nikolina mi ne da.Hoce sama pa samo zvace tu cetkicu bezveze tako da nam pranje zubiju i nije bas pranje
Hello
Ilani sirena da da joj perem ali kad zavrsim vristi jer bi ona to satima prala😀😀
bude se Nikolina vratila u svoj ritam cim se jos malo oporavi
Sanjarka Petar je prava mala pricalica 😀😀
Mi imamo pir 5.5 i ne znam kako cemo s njima troje na svadbu
Mene pici pms pa sam sva da nekog bi zadivila ali muz je na tapeti pa bi njega mogla za jaja objesiti zbog njegovog tvrdoglavog ponasanja
Lijepo je citati ovdje opet samo sto ne stizem... Ne kuzim kak uspijem upasti u takvu kolotecinu... A mislila sam da mi je zivot relativno dosadan 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji