Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    08. Ožujak 2018. 10:52

Sretan dan zena 😍😍😍😍

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Lucy16
    08. Ožujak 2018. 11:57

Seretan vam Dan zena!!!! 🎉🎈🎀🎁🌷🌸🌹🌺🌻🌼💐🏵️🥀💠💐💐🌹 Bile vesele, raspolozene, zdrave i uzivale u zivotu!!!!! 

Abies
    10. Ožujak 2018. 09:56

Stignem nulu. Sama s klincima, mm tobože radi. Torta još u povojima. Pa ova serucne pa pišne pelene lete... Veša pol košare, aj to najmanje posla. Još čekam tvora. 
    Sandra2 kako cure? 
    Eto malo lijeka u infuziju da forum ne krepucne

Mum of four
    10. Ožujak 2018. 16:43

Haha krepucne 🤣🤣🤣🤣,svi su se izredali u novi krug bolesti, a eto bome i ja sad stala u red 😣😣😣😣......

Mum of four
    10. Ožujak 2018. 16:44

Uh da je meni samo pol kosare robe slavila bi...ja vise neznam ni od kuda nam toliko robe😥😥 

Abies
    12. Ožujak 2018. 13:46

Hej!!! Gdje ste svi?
    Veš pa nekako mi to omiljeniiji dio posla. Ja se suđu čudim. Još sam drugi beštek zavezala da muža natjeram da opere žlicu ili vilicu al ne on ima volje otpakirat sve. Imam osjećaj da samo suđe perem i punim praznim suđericu

Lucy16
    14. Ožujak 2018. 13:41

Forum je opet na apratima. ☹️☹️☹️☹️☹️
    Sokiralo me ono u Hrv.Kostajnici jucer. Da se kuca moze samo onako sloziti?? 😵😵😵😵😵 Ljudi u ratu izgubili sve pa sad opet u odronu.
    A neki dan mi Mateo bas imao neki peh. Prvo si je prste pricepio vratima, pa pao i udario glavom i na kraju se opekao. Bas je na 100 strana, niceg se ne boji i ne pazi. HB nista nije strasno bilo i sve je vec proslo.

Ugolina
    14. Ožujak 2018. 21:53

Forum opako na aparatima... Nisam mu bas ni ja pomogla... Mislila sam uvijek ce se tu pisat ... 
    Toliko brzo mi vrijeme leti..evo gazimo u drugu polovicu treceg mjeseca.. Pa kuda prije, covjece? 
    Dani su mi jako popunjeni..ako radim prvu smjenu,ujutro ustajem il u pet il pol sest,zlica u sest, gotova sam u 12:30 s poslom,ali nacekavam svoju zlicu dok se probudi,sto je obicno izmedu 14-14:30...i onda dodemo doma iza 15 i dok jede, malo van ako uopce odemo... Ako radim drugu smjenu,budimo se nesto prije sedam,oko 9:15 krecemo od doma... Pokupi ju moja mama ili tata nakon spavanja,a onda ja nakon posla oko pol pet idem po nju...i nikad ju ne uzmem i odem tu sekundu cim dodem nego barem kavu popijem da se pol sata samo zadrzim,oko sest smo doma..i isto,tus,vecera... To malo vremena koje smo doma koristim da bi se sa zlicom igrala jer je onda zalijepljena za mene i sva mamasta jer se nismo vidjele cijeli dan i onda dok ona zaspe,obicno do pol devet je gotova i nakon toga sam sposobna samo za mozda malo pogledat tv..evo i sad ovo tipkam opako zijevajuci i razmisljam o odlasku na spavanje..

Ugolina
    14. Ožujak 2018. 21:54

Lucy16

Forum je opet na apratima. ☹️☹️☹️☹️☹️
    Sokiralo me ono u Hrv.Kostajnici jucer. Da se kuca moze samo onako sloziti?? 😵😵😵😵😵 Ljudi u ratu izgubili sve pa sad opet u odronu.
    A neki dan mi Mateo bas imao neki peh. Prvo si je prste pricepio vratima, pa pao i udario glavom i na kraju se opekao. Bas je na 100 strana, niceg se ne boji i ne pazi. HB nista nije strasno bilo i sve je vec proslo.

Bome mu nije bio dan,zvrku malom...sreca pa je sve proslo ok

Ugolina
    14. Ožujak 2018. 21:56

Abies

Hej!!! Gdje ste svi?
    Veš pa nekako mi to omiljeniiji dio posla. Ja se suđu čudim. Još sam drugi beštek zavezala da muža natjeram da opere žlicu ili vilicu al ne on ima volje otpakirat sve. Imam osjećaj da samo suđe perem i punim praznim suđericu

Lako za sude i ves, da nam je od poslova samo to... Meni najgore ta silna jeb prasina koja je sveprisutna i postojana kaj god napravio 🔫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.