Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    14. Ožujak 2018. 22:26

Ugolina, bas i ja jucer rekla mami kako je vec pola 3.mj??? Isto, kud to otislo??? Vrijeme ide kao ludo. Kad pocnem raditi ici ce jos brze, a manje cu biti s M isto kao i ti sa svojom zlicom i godine ce za cas proci. 
    A to ciscenje i pospremanje je bas uludo trosenje vremena. Za 2 dana opet kakvo je bilo a troje nas je samo i bas smo uredni i pazimo.

Abies
    30. Ožujak 2018. 09:02

Babe???? Već 15 dana sprrmate jaja za Uskrs? Ajmo budit forum iz kome.
    A i admini upit Vama, zašto me svako malo odjavi. Na živce ide to, znate?! 
    Kod nas opet kašalj. Jutros i sin krenuo. I tak ludilo se nastavlja. 
    Kak ste ekipo? 

Ugolina
    31. Ožujak 2018. 21:05

Evo i mene na budenju foruma iz kome 😄 
    Kaj ima narode

Lucy16
    31. Ožujak 2018. 22:54

Hello, hello... Sretam Uskrs svima!!! Nadam se da ste obavile sve sto ste planire i da cete sutra uzivati uz svoje najmilije. 😘😘😘😘
    Nikolini velike cestitke na tome sto je samostalno prohodala!!!! 👏👏👏👏👏👏Mi smo hB svi dobro. Mm me malo zivcira, ali Boze moj, inace bi nam bilo dosadno.
    Bubani, nadam se da ste ozdravili. Silvana nadam se da ce kasalj brzo proci. 

Abies
    01. Travanj 2018. 07:07

Sretan Uskrs! 
    I čestitke Nikolini 😘

Ja znam da sam jučer provela dan u kuhinji. Dok je malena spavala sin je očistio tepih, kao usisat ću ga i za par min složio autostazu po cijelom. Zaključno, krepana sam i danas ću razbijat suđe.

Lucy16
    01. Travanj 2018. 22:38

Sretan Uskrs svima !!! 😘😘😘😘😘 Nadam se da je svima dan bio ugodan i lijepo proveden. 😋😋😋😋😋 I da niste previse jeli.

mare1989
    01. Travanj 2018. 22:45

Drage moje ljetnice sretan Uskrs 🐰 🐰 🐰 🐰 
    Puno vam poljubaca saljemo ja i moja vesela druzina

Sanjarka88
    02. Travanj 2018. 07:21

I ja budim forum iz kome 😊
    Sretan Uskrs drage ljetnice 😘😘😘🎇🎇🎇

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    02. Travanj 2018. 07:32

Dobro jutro
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍫🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩🍩🍩
    Poslužite se
    🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌞🌞🌞🌞🌞
    A ovo je da uzivate u lijepom sunčanom danu
    Vani sunce lijepo,a ja cu danas imati brdo posla za napraviti jer svekrici idu ca,trebat cu oprati brdo posteljine i vesa
    Kako ste vi i klinci?
    Mi smo dobro,sirena lijepo napreduje i svaki dan je sve veća i veća zafrkantica, zna se i postiditi, zna kad je galamimo da pokrije okice i onda kroz ručice viri i ceka da je poljubimo 😀😀😀

Sanjarka88
    02. Travanj 2018. 07:40

Jutro Mare 😊
    Petar jos spava. Lose spava zadnje 2 noci, ne znan sta je sad. A ja bolesna i da mi se odmorit i naspavat spasila bi se 😒 jedva cekam da se ozeni 😁
    Mi jucer proveli dan van kuce, misa/moji/njegovi. Prezderavanja nije bilo jer ubi mi prehlada okuse pa nema smisla 😂
    Danas ce bit prekrasan dan 😍 ne znam bili ga prelezala ili  ipak da skitamo negdje 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.