Ugolina, bas i ja jucer rekla mami kako je vec pola 3.mj??? Isto, kud to otislo??? Vrijeme ide kao ludo. Kad pocnem raditi ici ce jos brze, a manje cu biti s M isto kao i ti sa svojom zlicom i godine ce za cas proci.
A to ciscenje i pospremanje je bas uludo trosenje vremena. Za 2 dana opet kakvo je bilo a troje nas je samo i bas smo uredni i pazimo.
Babe???? Već 15 dana sprrmate jaja za Uskrs? Ajmo budit forum iz kome.
A i admini upit Vama, zašto me svako malo odjavi. Na živce ide to, znate?!
Kod nas opet kašalj. Jutros i sin krenuo. I tak ludilo se nastavlja.
Kak ste ekipo?
Hello, hello... Sretam Uskrs svima!!! Nadam se da ste obavile sve sto ste planire i da cete sutra uzivati uz svoje najmilije. 😘😘😘😘
Nikolini velike cestitke na tome sto je samostalno prohodala!!!! 👏👏👏👏👏👏Mi smo hB svi dobro. Mm me malo zivcira, ali Boze moj, inace bi nam bilo dosadno.
Bubani, nadam se da ste ozdravili. Silvana nadam se da ce kasalj brzo proci.
Sretan Uskrs!
I čestitke Nikolini 😘
Ja znam da sam jučer provela dan u kuhinji. Dok je malena spavala sin je očistio tepih, kao usisat ću ga i za par min složio autostazu po cijelom. Zaključno, krepana sam i danas ću razbijat suđe.
Sretan Uskrs svima !!! 😘😘😘😘😘 Nadam se da je svima dan bio ugodan i lijepo proveden. 😋😋😋😋😋 I da niste previse jeli.
Drage moje ljetnice sretan Uskrs 🐰 🐰 🐰 🐰
Puno vam poljubaca saljemo ja i moja vesela druzina
I ja budim forum iz kome 😊
Sretan Uskrs drage ljetnice 😘😘😘🎇🎇🎇
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍫🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩🍩🍩
Poslužite se
🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌞🌞🌞🌞🌞
A ovo je da uzivate u lijepom sunčanom danu
Vani sunce lijepo,a ja cu danas imati brdo posla za napraviti jer svekrici idu ca,trebat cu oprati brdo posteljine i vesa
Kako ste vi i klinci?
Mi smo dobro,sirena lijepo napreduje i svaki dan je sve veća i veća zafrkantica, zna se i postiditi, zna kad je galamimo da pokrije okice i onda kroz ručice viri i ceka da je poljubimo 😀😀😀
Jutro Mare 😊
Petar jos spava. Lose spava zadnje 2 noci, ne znan sta je sad. A ja bolesna i da mi se odmorit i naspavat spasila bi se 😒 jedva cekam da se ozeni 😁
Mi jucer proveli dan van kuce, misa/moji/njegovi. Prezderavanja nije bilo jer ubi mi prehlada okuse pa nema smisla 😂
Danas ce bit prekrasan dan 😍 ne znam bili ga prelezala ili ipak da skitamo negdje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji