Dobro jutro ekipo
Kako ste?
Mi smo svi redom bubani,ja bolesna i nikakva i sama sa troje djece. Mm je isao raditi ali i on je nikakav,blago nama
Mare, drzi se!!! Neka brzo prode bolest!!!
Mamika, sretno sa statusom odgojitelja. A sto nakon tih 15 godina?? Hoce li ti cuvati tvoj posao ili??
Mare, drzi se!!! Neka brzo prode bolest!!!
Mamika, sretno sa statusom odgojitelja. A sto nakon tih 15 godina?? Hoce li ti cuvati tvoj posao ili??
Hvala,Lucy!Ne,ne,ne cuva ti se radno mjesto!A ne znam sta ce bit....Mozda cu ostat nezaposlena do penzije,mozda ce muz imat enormnu penziju pa ceno uzivat😂😂,Mozda cu radit u trgovini ko i dosad,mozda dobim neku veliku lovu pa mi nis nece trebat...Ni penzija ni status!😂😂😂Salim se!Nitko ne zna sta ce bit za 15 godina!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja bi volila kad bi ovdje postojalo tako nesto kao status odgojitelja, sve bi potpisala,😀
Ja bi volila kad bi ovdje postojalo tako nesto kao status odgojitelja, sve bi potpisala,😀
Vjerujem da bi!Puno zena to kaze!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro zene!!!!! Nadam se da su bubanci bar malo bolje!!!! 😘😘😘😘😘
Jucer nakon sto godina bili u McD. Odvezli moj auto limaru na popravak. Sad sam do petka bez auta.
Drugo nista novo. Snijeg se topi. Sad javljaju toplije vrijeme, ali puno kise. 😰😰😰😰😰😰 Mi nikad zadovoljni.
Helou,helou. Kavu popila u miru!Sad idem pospremat!Bolje sam volje cim osjetim toplije vrijeme!Haha....Danas idem po sina!Nakon ne znam kolko buhtlica i ja cemo prosetat!Papire za malu skolu predali,sad ne znam kolko cemo cekat da nas pozovu!Za rucak juha i tjestenina sa sirom i sunkom!😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutroooo ☕☕☕☕☕ nije me dugo bilo...ubrzan mi je neki zivot, drek stignem!!!!
Pozdrav svima
Dobro jutro svima!
Drage zene,sretan vam Dan zena! Neka vam je proljetno raspolozenje u dusi i radost u srcu,neka vas muzevi vole a djeca postuju i slusaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji