abies nisam skuzila cime se bavis ? Sta radis na terenu 🤣🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Pozdtav svima pisem kasno jer moja mala voli partyat pa je zaspala tek u 23:15 ja taman malo po internetu kad ona se u polnoc probudi i place bas jako kao da je nesto boli i valja se po krevetu od boli , dala sam joj Čepić pa nosala je i sad se smirila … nema često ovakve ispade mislim da su zubi ? A bas mi plakala bolno
Buhtlici sretan minic vidla sam je na slikama mala preslatka
Ugolina tako i ja mojoj kasicu napravim pa sam sigurna da je povrće pojela mada slabo mi jede u zadnje vrijeme
Lucy super za kolegice da lijepo je malo promjenit okolinu !
Abies hmm mi moramo isto na kontrolu željeza ali nama je rekla prvo da 3mj probamo sa hranom , posle sam čitala da je to Normano za dojenju djecu i ajd ti sad znaj 😕
Malo da pohvalim cupavicu zna pokazat sve sto ju pitam gdje je , pogotovo u slikovnicama … voli bas knjigice i da izgovorila je Pjer (nas mačak ) do sad je bio Mimi i sad naučila rec Pjer … al to r se ne čuje tolko bas zvuci Francusko 😍
Pjer 😂😂😂😂😂
Mi se isto naspavali nocas,mislim da se budila neka tri puta ali vec pred jutro,a konacno budenje bilo oko osam,divota…dugo nismo tak super obe spavale..jer ovih dana kad se dizem jedan dan u pet,drugi u sest, muz ode k njoj,ali zacas se kokoska probudi i skuzi da nisam ja i pocne plakat i onda se brzo i ustanu jer ona zove mene…ali svjedeno spava vec pol sata a ja sam se brzinski tak zaljubila u muza,milina 😍
Meni poslje sergeja prisjelo zaljubljivanje😂
Hahahahahaha
Helloween,babci!Imala sam bas lijepo popodne!Sad moram naci nesto na kaj cu se zalit!😂😂😂😂Izasli smo prije pol 15,muz malog odvezao na rockas,cure i ja u setnju!Onda nas je pokupio pa smo napravili krug po Bundeku!Doma na pol sata pa u Supernovu!Maloj je bilo predobro,ali bas tad smo morali ic!Naime,muz ako auto ugasi,ne moze ga upalit!Kasnije ga ide popravljat!Inace,u boravku smo izvukli dio kutne pa izgleda ko krevet tako da buhtlica moze nesmetano plazit po tome!Pod nasom prismotrom!Dosad sam ju uvijek nosila u nas krevet da tam plazi!
Aaaahahaha kaj auto bude upaljen dok obavite po supernovoj 😂😂😂😂
Jutro zenske,ja se samo dodjem jadat tu 😥😥😥😥
Nazalost same neke bestije na nas ovaj tjedan,u subotu mi malena kakala na tutu i zali se da je svrbi guza kad ono djecije gliste 😭😭😭😭,pa za popizdit,jutros kod pedice vec u 8 bili kaze ona da su ove godine ful rasirene vec je jedno dijete bilo prije nas sa istim problemom😥😥😥! Naravno sad smo svi pod terapijom nista opasno al opet ful gaadljivo! Masina mi od subote ne staje,svako jutro otkuhavat posteljinu i pidzame a nas 5! Znaci vikend nam prosao u istrazivanju 💩💩💩💩💩
😲😲😲😲😲😵😵😵😵😱😱😱😱😱😱😭😭😭
Vecer svima nakon kolko dva dana?
Cekam tu vecer da mogu zasjest lijepo na forum i onda me moja zlica zariba, i to zadnje dve veceri...
Znaci oduvijek ju uspavljujem u boravku jer nakon sto zaspe mogu cmrljit na kaucu,gledat tv i ceprkat po mobu bez da moram stalno trcat u sobu ju provjeravati..i onda kad sam spremna za ic spat,samo ju prenesem tamo i to je to... Al prekjucer navecer mi je bila tak neka nervozna,uzas jedan, da sam oko pol deset otisla s njom u sobu u nadi da ce tamo u mraku brze zaspat.. A jucer pak se ona zmislila da zeli isto ic tamo se uspavljivat... I kako sam cmrljila tamo s njom u mraku u nadi da ce se smiriti,tako sam se i ja sva unjonjala..dok je zaspala bilo je 21 h,samo sam otisla na wc pisat i vratila se k njoj i pridruzila joj se na spavanac 😂 i jutros u pet sam leprsala sva puna energije...
Zlica isla u vrtic nakon valjda mjesec dana, bilo me strah kako ce,a ona bez ikakvog problema..i jos bila neka kolegica na zamjeni, nista joj nije smetalo..
Razmisljam o reprizi iako mi je danas normalno zaspala u boravku,i to jos prije pol sata, ipak mozda i danas odem do 21 u krpe 😂 sutra i preksutra sam opet jutarnja da mogu obavit poslije terapije,jos imam dva puta
Helloween,babci!Imala sam bas lijepo popodne!Sad moram naci nesto na kaj cu se zalit!😂😂😂😂Izasli smo prije pol 15,muz malog odvezao na rockas,cure i ja u setnju!Onda nas je pokupio pa smo napravili krug po Bundeku!Doma na pol sata pa u Supernovu!Maloj je bilo predobro,ali bas tad smo morali ic!Naime,muz ako auto ugasi,ne moze ga upalit!Kasnije ga ide popravljat!Inace,u boravku smo izvukli dio kutne pa izgleda ko krevet tako da buhtlica moze nesmetano plazit po tome!Pod nasom prismotrom!Dosad sam ju uvijek nosila u nas krevet da tam plazi!
Aaaahahaha kaj auto bude upaljen dok obavite po supernovoj 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂Ne,ne ..Isao je po malog koji je bio na rockasu pa je nas onda pokupio!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer svima nakon kolko dva dana?
Cekam tu vecer da mogu zasjest lijepo na forum i onda me moja zlica zariba, i to zadnje dve veceri…
Znaci oduvijek ju uspavljujem u boravku jer nakon sto zaspe mogu cmrljit na kaucu,gledat tv i ceprkat po mobu bez da moram stalno trcat u sobu ju provjeravati..i onda kad sam spremna za ic spat,samo ju prenesem tamo i to je to… Al prekjucer navecer mi je bila tak neka nervozna,uzas jedan, da sam oko pol deset otisla s njom u sobu u nadi da ce tamo u mraku brze zaspat.. A jucer pak se ona zmislila da zeli isto ic tamo se uspavljivat… I kako sam cmrljila tamo s njom u mraku u nadi da ce se smiriti,tako sam se i ja sva unjonjala..dok je zaspala bilo je 21 h,samo sam otisla na wc pisat i vratila se k njoj i pridruzila joj se na spavanac 😂 i jutros u pet sam leprsala sva puna energije…
Zlica isla u vrtic nakon valjda mjesec dana, bilo me strah kako ce,a ona bez ikakvog problema..i jos bila neka kolegica na zamjeni, nista joj nije smetalo..
Razmisljam o reprizi iako mi je danas normalno zaspala u boravku,i to jos prije pol sata, ipak mozda i danas odem do 21 u krpe 😂 sutra i preksutra sam opet jutarnja da mogu obavit poslije terapije,jos imam dva puta
Na kraju je tebe Zlica uspavala,jel?Hihihihihi....A ja se vec pitala di si
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji