Dobro jutro
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫Ako nekome bas zatreba 😂😂😂😂
Dobro jutro,bapci i bebci!Moja beba jos spava!Poslije na pregled!Pa mali na judo!Samo da kisa ne pada!Prosao mi pms,menga u tragovima i proglasavam se normalnom,bez potrebe za zderanjem!Hahahaa...A jucer sam navecer umjesto slatkog jela svjezi sir i papriku!Bravo ja!💪💪💪💪💪!Za rucak planiram dinstane mahune sa nekim mesom!Muz i djeca se boje povrca!Prestrasno!Da bar nesto hoce pojesti od toga!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Llr Od cijelog posta sam zapamtila da jedes u ponoc!😂😂
Mare Hvala na ponudi!
Sandra Jel prosao bronhitis?
Mejica Kako je kod vas?Jesi jos na prisilnoj dijeti?
Sanjarka Daj se cesce javi!Mozes i oko ponoci!Ima nas budnih!😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro zenske,ja se samo dodjem jadat tu 😥😥😥😥
Nazalost same neke bestije na nas ovaj tjedan,u subotu mi malena kakala na tutu i zali se da je svrbi guza kad ono djecije gliste 😭😭😭😭,pa za popizdit,jutros kod pedice vec u 8 bili kaze ona da su ove godine ful rasirene vec je jedno dijete bilo prije nas sa istim problemom😥😥😥! Naravno sad smo svi pod terapijom nista opasno al opet ful gaadljivo! Masina mi od subote ne staje,svako jutro otkuhavat posteljinu i pidzame a nas 5! Znaci vikend nam prosao u istrazivanju 💩💩💩💩💩
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Nadam se da ste vi svi dobro nisam bas pratila tokom vikenda🤗🤗🤗
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Cekam kod mehanicara, pa mogu pisati u miru. Matea ostavila kod sveki. 😏Moji imaju pospremanje od kolinja jucer. Sve dobro proslo i bilo ih puno pa su brzo zavrsili.
Mi smo jucer isli na predstavu i podjelu poklona od sv. Nikole od muzeve firme. Mateo nije podnio ni minutu unutra. Cijelo vrijeme ga ganjali po holu dvorane. Poslije isli prosetati gradom, on teci, bjezi, ne mozes ga uhvatiti. Kad smo dosli doma bio hiperaktivan, nervozan, strasno nesto. Nocas se opet budio 5 puta. Samo jednu noc prespavao cijelu i opet po starom. 😣
Sanjarko, znam kako je kad se boris s nespavanjem. Ti jos i radis. Ja sam doma pa se ne uspijem nista odmoriti po danu.
Mamika, bila aktivna.
Mare, super sto su leda bolje. 👍👍👍👍
Vise nisam zapamtila. Umor. 😩😩😩😩😩
E da, llr jede u ponoc. 😆😆😆😆 I to rizoto s plodovima mora. Mm to obozava. Al ne jede cesto jer ja to ne volim bas.
E da, llr jede u ponoc. 😆😆😆😆 I to rizoto s plodovima mora. Mm to obozava. Al ne jede cesto jer ja to ne volim bas.
Ja si nedavno napravila s gamberima i povrcem!Pojela sam,al mi nije bilo fino!Uzimala sam vise salate😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zene,pa di ste?Rucak kuham,beba se probudila!Odgodila sam pregled!Slabo se osjecam,sve me boli. ..Noge,ruke,ledja!Nemam snage s njih troje ici!Moja baka hoda s vise energije!Necu malog ni na judo vodit!Prejako puse vani!Dok je mala spavala kravilacsam se ispod dekice!Sutra ce valjda bit bolje!Veliki se igraju vec neko vrijeme!Bez svadje i vristanja!Samo da nije zatisje pred buru,nije mi do vikanja😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej!
Sandra uh gliste. Al proći će začas.
Llr i sanjarka se javile.
Mamika o da vani puše. Vjeruj meni koja sam od 7-3 bila na terenu.
Noge mi klecaju... Baš me umorilo šetanje.
Idem naći sliku gdje sam to svaki dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji