Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    10. Prosinac 2017. 00:52

Pozdtav svima pisem kasno jer moja mala voli partyat pa je zaspala tek u 23:15 ja taman malo po internetu kad ona se u polnoc probudi i place bas jako kao da je nesto boli i valja se po krevetu od boli , dala sam joj Čepić pa nosala je i sad se smirila ... nema često ovakve ispade mislim da su zubi ? A bas mi plakala bolno
    Buhtlici sretan minic vidla sam je na slikama mala preslatka 
    Ugolina tako i ja mojoj kasicu napravim pa sam sigurna da je povrće pojela mada slabo mi jede u zadnje vrijeme 
    Lucy super za kolegice da lijepo je malo promjenit okolinu ! 
    Abies hmm mi moramo isto na kontrolu željeza ali nama je rekla prvo da 3mj probamo sa hranom , posle sam čitala da je to Normano za dojenju djecu i ajd ti sad znaj 😕
    Malo da pohvalim cupavicu zna pokazat sve sto ju pitam gdje je , pogotovo u slikovnicama ... voli bas knjigice i da izgovorila je Pjer (nas mačak ) do sad je bio Mimi i sad naučila rec Pjer ... al to r se ne čuje tolko bas zvuci Francusko 😍

mamika3
    10. Prosinac 2017. 11:08

Jutrekoooo..Ili dobar dan?Evo kave☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍵🍵🍵🍪🍰🍩🍯🍳🍔🍫🍬🍧🍧🍦!Jutro mi je proslo u pospremanju,svadji sa kceri,ljutnjom na muza,tjeranjem sina na zadacu......Klasika,ne?😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sanjarka88
    10. Prosinac 2017. 15:38

Babe! 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
    Osjetih da me Ilani doziva 🤗
    Joj moja Ilani tocno mi je zao sto nisam uzivala u kravljenju na kauču i sto sam ga shvacala zdravo za gotovo 😁 faaali!
    Sta ima novog? Imamo nove mame? 😊
    Kod nas nista nova, ne spavam nocu pa mi to i dalje glavni proble   😏😏😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mamika3
    10. Prosinac 2017. 16:04

2410

Ugolina

Mi se isto naspavali nocas,mislim da se budila neka tri puta ali vec pred jutro,a konacno budenje bilo oko osam,divota…dugo nismo tak super obe spavale..jer ovih dana kad se dizem jedan dan u pet,drugi u sest, muz ode k njoj,ali zacas se kokoska probudi i skuzi da nisam ja i pocne plakat i onda se brzo i ustanu jer ona zove mene…ali svjedeno spava vec pol sata a ja sam se brzinski tak zaljubila u muza,milina 😍

Meni poslje sergeja prisjelo zaljubljivanje😂

😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

10. Prosinac 2017. 16:41

Dobar dan mame!
    Opa! Sanjarka!😁😁😁😘😘 Pa kako si ? Petric? Mudrica? Hoces uskoro na godisnji kakav? Ono kravljenje je nezaboravno,tocno!😁
    Brojcana eto i tebe malo napokon😘 A znam da nemas lufta sad,jos uvijek se sjecam kako mi je bilo kad sam imala samo decke. Oni su razlika ko tvoja djeca pa znam o cemu pricas. Ali vjeruj bit ce bolje! Bit ce ti i drago da je tako. Izdrzi!\

10. Prosinac 2017. 16:45

Glupi mob, ne mogu u jednom postu sve sto hocu napisati.
    Mamika pa bas klasicno jutro si opisala😁 i kod mene je cesto tako. Jos ako dodam sto ih budim vise od sat vremena i redovito pocnem vec pi... Tu naravno ne spada Nikolina. Zasad.

mamika3
    10. Prosinac 2017. 18:28

Helloween,babci!Imala sam bas lijepo popodne!Sad moram naci nesto na kaj cu se zalit!😂😂😂😂Izasli smo prije pol 15,muz malog odvezao na rockas,cure i ja u setnju!Onda nas je pokupio pa smo napravili krug po Bundeku!Doma na pol sata pa u Supernovu!Maloj je bilo predobro,ali bas tad smo morali ic!Naime,muz ako auto ugasi,ne moze ga upalit!Kasnije ga ide popravljat!Inace,u boravku smo izvukli dio kutne pa izgleda ko krevet tako da buhtlica moze nesmetano plazit po tome!Pod nasom prismotrom!Dosad sam ju uvijek nosila u nas krevet da tam plazi!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    10. Prosinac 2017. 19:25

Zaboravih spomenut...Kaze moja mala danas-Mama,kad ces mi vise kupit pickote??Umrli smo mm i ja od smijeha!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    10. Prosinac 2017. 21:00

Napisem post i nema ga🔫🔫🔫🔫🔫
    Sanjarka drago mi je da si se javila
    Kako je P . u jaslicama
    S cime se vasa djeca vole igrati?
    Ja danas cijeli dan laganini,lezim,citam,s djecom se igram,cak sam se i u mm zaljubila 😂 i sinoc i jutros
    Rucku/večeri sam pravila sebi purece pljeskavice ,a muzu junece i jos salatu i kruscice i super. Sad gledamo sam u kuci

lan@luk@rit@
    10. Prosinac 2017. 23:15

Večer mame!!
    Danas sam čitala zaostatke pa se nikako logirat!Onda sam promjenila lozinku i napoko uspjela
    Sanjarka češće nam svrati!!jeli Petrovo ne spavanje posljedica jaslica ili?Kako je mudriciv u 5.razredu?
    Mare kako leđa?
      Mamika super ispunjen dan!!! :-)
    Meni vikend proleti a da se ni ne okrenem..mm i ja danas sami    otisli na kavu,preporod!!
    Ruacak kod svekica,dosli i moj pa smo tek oko 16 stigli kuci..Dok su se svi  okupali doslo vrijeme za spavanac!!Trenutno R pristekana a mm radi veceru za nas,nije nam uopce kasno jest u ponoc veceras na meniu rizot s plodovima mora
    Nisam puno zapamtila pa ne mogu komentirati,pileci mozak..
    Sandra kako su ti djeca?Nadam se da su ozdravile...
    Odoh jest

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.