Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    08. Prosinac 2017. 21:04

Koji dan.. Glupa juzina 🔫 samo me glava i mantalo me uzas...
    Jutro,dovrsavaj rucak zapocet sinoc,dorucak, kava, malo igranja,spremanje, na terapije, pa na posao, doma dosla nesto iza 17 jer sam.jos i u ducan morala, jeli, igrali se do pol devet dok nije isla spat ova moja zlica, tako sam neka skrsena..hvala dragom bogu da je vikend 😵 

08. Prosinac 2017. 21:05

Ajme buhtljice!😍😍😍 Bas mi je drago sto lijepo napreduje! Lijepo mi je bilo procitati tvoj post! Mala beba vise nije tako mala i zeli u akciju!😍😍
    I hvala na receptu Mamika!😘

Ugolina
    08. Prosinac 2017. 21:20

Sretan polurockas preslatkoj buhtljici 😘

mamika3
    08. Prosinac 2017. 22:28

Ugolina

Sretan polurockas preslatkoj buhtljici 😘

Hvala!😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    08. Prosinac 2017. 22:29

ilani

Ajme buhtljice!😍😍😍 Bas mi je drago sto lijepo napreduje! Lijepo mi je bilo procitati tvoj post! Mala beba vise nije tako mala i zeli u akciju!😍😍
    I hvala na receptu Mamika!😘

Nema na cemu!Te sastojke uvijek imas u kuci ,a brzo se napravi!Na kraju cu taj za Bozic!Haha.....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    09. Prosinac 2017. 07:44

Dobro jutro
    🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺
    Poslužite se
    Mamika bravo za naprednu buhtlicu
    Ugolina dobro si to smislila za zlicu, ne moras razmisljati je li pojela ,ovako znas da ce pojesti i najesti se
    Ilani jos me bole leda😥😥😥 jucer su malo bolje,ali kako nocas sam slabo spavala odma mi gore 
    Jucer sam opet lagano po kuci,kruh napravila i buhtlice za djecu.

09. Prosinac 2017. 07:51

Dobro jutro mame!
    Nama noc odlicna,samo jedno budenje! Eto i prvog snijega vani.Jedva cekam da Nikolina vidi,bas me zanima kako ce reagirati.
    Mare hvala na kavi. Zao mi je zbog leda,nadam se da ce brzo biti bolje. Da odes dr po injekciju? Znaci zasad nista od treninga?

mamika3
    09. Prosinac 2017. 09:43

Dobro jutro,cure!U 7 sam se probudila i nisam mogla zaspat nikako!Onda sam otisla u ducan,malo pospremila!Moji otisli na predstavu,a beba bila budna sat vremena,maloprije zaspala!Sad pijem kavu u miru!Uz laganu glavobolju!Dolazi nam necakinja na cuvanje!Juhu sam jucer,jos cu samo tjesteninu sa sunkom i sirom!Imam i bolognesa jos!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    09. Prosinac 2017. 09:48

Mare Hvala na kavi!Ipak odi doktoru,nek ti da nesto!Da se ne mucis ovako..
    Ugolina I ja te zezam za to rano kuhanje,ali kuzim!
    Ilani Razmisljam da kolac na brzinu napravim!Javi kad napravis,jel ti dobar!
    Sandra Kako je s bronhitisom?Je li bolje?
    Mejica Zubic ste imali sa 6 vec?Moji su sa 7,8...Tak nesto!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    09. Prosinac 2017. 13:08

Mi se isto naspavali nocas,mislim da se budila neka tri puta ali vec pred jutro,a konacno budenje bilo oko osam,divota...dugo nismo tak super obe spavale..jer ovih dana kad se dizem jedan dan u pet,drugi u sest, muz ode k njoj,ali zacas se kokoska probudi i skuzi da nisam ja i pocne plakat i onda se brzo i ustanu jer ona zove mene...ali svjedeno spava vec pol sata a ja sam se brzinski tak zaljubila u muza,milina 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.