Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    13. Prosinac 2017. 08:25

Mashka

Drage mame dobro jutro,
    Ja sam nova ovdje, vidim da ste dosta aktivne od jutra:)…pisala sam na temi postporodajna depresija, pa sam dobila poziv da vam se ovdje pridruzim…uglavnom molim vas savjet, vi ste sada vec iskusne mame. Moja beba je stara 9 tjedana, a ja mislim da me ulovila postporodajna depresija, najvise me muci nesanica koja me ulovi s vremena na vrijeme, beba spava a ja ne mogu i onda budem strasno nervozna, pa me onda preko dana zna ulovit neka teska tjeskoba i tako to vec neko vrijeme. Uglavnom dogovorila pregled kod psihologice, u ponedjeljak bi trebala ici. E sad problem je jer nemamo auto, a moram u Zg, sto znaci da me ne bi bilo nekih 3 sata. Suprug je dosad jednom ostao sam s malenim sat i pol, strasno mu plakao i jedva ga je umirio, bilo mu je jako stresno. Ja sam se tad izdojila, ali poklopao je zacas sve i onda plac. Bojim se kako ce sada 3 sata. Problem je jer je bebac veliki cicoljubac i kad je jako nervozan samo ga to umiruje…Drage mame molim vas neki savjet?? Hvala puno i nadam se da vas nisam previse zagnjavila s poduzim postom:)

Ne dojim pa necu bit bas od pomoci!Ali mislim da  je vise stvar u razdvojenosti nego hrani!On ima tek 9 tjedana i naravno da osjeti kad te nema!Je,s tatom je ,ali on to kuzi!Moje prasence ima 6 mjeseci pa kad ju god muz drzi ona trazi mene pogledom!Da li postoji ikakva mogucnost nosiljke ili kolica pa da muz ide s vama?Npr ako se uznemiri muz nek voza kolica,a ti nosi malog!Doduse,javni je prijevot pa ne znam jel mozete s kolicima....A ako i odete izdoji se i ponesi!Ili ad!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    13. Prosinac 2017. 08:27

2410

Jutro☕☕☕☕☕☕!e super,mala mi jahala po glavi od 4 i 10-doslovno,hoce na mene-a on na meni da ne vristi kroz noc i da ne budi nju i mm…i na kraju se nekako popela na mene,glava na moje rame,on i dalje na nebi bio i zaspala..e onda oko 6 jer je do tad to sve trajalo on poceo plakat..za ubit se !

Ovak kad citam postove djelujes mi smireno!Je l bar preko dana spavaju?Ja kad sam neispavana zivcana sam ko pas!Ne mogu se uopce kontrolirat!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Mashka
    13. Prosinac 2017. 08:36

Cure, hvala na cestitkama i odgovorima.

Da, to me i muci jer je tako mali...nosiljku bas planiramo kupiti...mozda bi bilo najbolje tako, da idemo svi troje, morali bi uzeti taksi samo. 
    Bojim se da bi obojici bio stres da ostanu sami 3 sata...a i meni.

• Mashka
    13. Prosinac 2017. 08:42

Htjela sam jos pitati da li je neka od vas imala iskustva s postporodajnom depresijom? Ili znate nekoga? Nisam ni s kim bas pricala o tome osim s muzem..

13. Prosinac 2017. 08:47

Jutro mame!
    Sinoc je kasno zaspala,ali je dobro spavala,jutros evo do 8 skoro.Popila kavu u miru,super pocetak dana
    Mamika posveti se sebi danas da sto brze prode sve! Lezi s buhtljicom,pij caj,cuclaj med
    Mashka dobrodosla! Ne znam sta bi ti rekla osim sto su cure vec navele. Nije sretna situacija ali bit ce toga jos. Ja sam svugdje vukla svoje sa sobom ako je bilo neophodno pa ih dojila kad god bi trazili ili bi muz ih vozikao u kolicima dok bi ja obavila sto trebam.U svakom slucaju sretno i samo hrabro! Beba je ogromna promjena u zivotu ,tako da daj si vremena da se naviknes na novi nacin zivota,sigurna sam da ces se uskoro puno bolje osjecati
    Brojcana a sta da ti kazem drugo nego drzi see... jao mogu si misliti kako ti je .Da iz kozi iskocis.
    Mare ce danas lagano a bas da vidimo
    Abies jesi i danas na terenu? Nadam se da nisi,vani mi izgleda bas brr

13. Prosinac 2017. 08:53

Imala sam jednu poznanicu,ali ona je i inace imala nasljednih psihickih problema pa joj jos i to na sve se nadodalo.Uglavnom gura nekako uz ljekove ,ali kazem njezin slucaj tebi nije pokazatelj. Dobro je da ides popricati sa psihologom,nadam se da ces dobiti odgovore na sva svoja pitanja. Javi nam kako je proslo obavezno i sretno

• Mashka
    13. Prosinac 2017. 11:18

Hvala cure😊
    I ja se nadam da ce proci cim prije...da mogu uzivati istinski s bebicom

mamika3
    13. Prosinac 2017. 11:55

Mashka

Hvala cure😊
    I ja se nadam da ce proci cim prije…da mogu uzivati istinski s bebicom

Ovo sta opisujes je imala moja bivsa poznanica!Ali njoj nije bilo vezano uz trudnocu!Isla je kod psihijatra i pila neke lijekove!S vremenom joj se poboljsalo,bar je tako rekla!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    13. Prosinac 2017. 20:51

Sanjarka88

Ugolina zašto zlica nije bila u vrticu mjesec dana? 🤔

Prvo je bila bolesna a poslije je bila iz fore zato kaj ima s kim  😂😂😂 ali zapravo,ja sam isla na terapije ili prije ili poslije posla pa mi se nije dalo kombinirat, bilo mi jednostavnije da bude doma...a ja da mogu u autu raspalit metallicu 😂

Ugolina
    13. Prosinac 2017. 20:59

Mashka

Htjela sam jos pitati da li je neka od vas imala iskustva s postporodajnom depresijom? Ili znate nekoga? Nisam ni s kim bas pricala o tome osim s muzem..

Ne poznajem,ali svaka ti cast da si osjetila da se naprosto ne osjecas dobro i sto si potrazila pomoc!!!
    Meni je lovio baby blues, nisam ju smjela pogledat bez plakanja, za svaki drek sam doslovce plakala i nisam se osjecala dobro niti kompetentno iako nam je zapravo islo dosta dobro... I bilo mi je lakse kad sam s muzem to izrazgovarala..cim sam dobila njegovu podrsku,krenulo je na bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.