Bravo za buhtlicu 😀😀😀😀
Bas sam i ja malo danas gledala za te kolace,meni jos malena za staru godinu ima rodjendan pa slavimo cijeli tjedan 😂😂
Ja sam planirala ledeni vjetar,kokos kocke,orahnjacu,makovnjacu,cupavce i mozda one male kolacice od prhkog tijesta
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Dobar dan mame! To jest helloween!
Sta se radi?
Fali mi ona Sanjarkina "kravim se po kaucu" u svakom smislu Sanjarko daj se javi malo zeno!
Mi isle malo u setnju,puse ko ludo pa nismo dugo. Rucak,ves i prode dan samo tako.Nemam nista pametno za napisati.
Mamika kod mene su obavezni madarica,rafaello,vanili kiflice i ostale sitni kolaci za Bozic,za Novu radim neke kremaste jos ili tortu.I svekrva svake godine napravi brdo sapa ,oblatnih pa ja onda ne pretjerujem s kolacima.trudim se svake godine i nest novo ispeci ali dosad nekako nista osim navedenog nije zazivjelo.
Buhtljica ma zacas ce ona sve cak ako je ovo jucer bilo slucajno.
Abies tvoja cura je bas zmajic! Za zeljezo probaj joj jos aroniju sok i chia davati,to je lako uvaliti.
Sandra i ti imas Laru. Moja je najstarija Lara
Mare kako si danas?
Ugolina super ti to sve hendlas!
Mejica kako ste vi?
Ohh nisam uopce skuzila, Mamika i ja se pridruzijem cestitkama za polurodendan 😘😘
Ilani hvala na pitanju, napokon svi zdravi ali je ona sad postala priljepak i jedva da napravim dva koraka od nje, nema mi ju tko cuvati pa cistim i kuham samo dok ona spava jer drugacije nije izvedivo, po noci lose spava pa sam cijeli dan za nista a moram ju zabavljati. Nadam se da uskoro bude bolje. Al jako mi je pametna, sve zna, ponavlja rijeci,prica, uzme slikovnicu pa lista i prica si kaj je kaj 😀 preslatka je 😊
Puno kolaca pecete, ja izgleda necu ni ove godine nista ili mozda neke keksice,vidjet cemo jos kakva bude situacija,uglavnom mama pece kolace pa si samo pokupim doma 😁
Volim peci kolace,al uz to treba i pospremt i pripremit klopu!Ali dobro je sto Badnjak pada na nedjelju,muz vikendom uglavnom ne radi pa ce on hendlat s njom!I u setnjubju bome moze izvedti ak ce bit vrijeme ok!Napravit cu Franjinu pitu-prhko tijesto,nadjev od sira pa nadjev od oraha!I onaj Milchsnite!Sumnjam da cu vise od toga!Ja si svake godine zamislim kaj cu i kako cu,a na kraju nis od toga!😂😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Danas mi dosle kolegice s posla i napokon sam s nekim normalno popricala o drugim stvarima osim o djeci. Mada je Mateo bio glavna tema. I frajer se pravio vazan pa izvodio svakakve gluposti, one ga snimale, slikale i tako....
Nocas se budio 5 puta. Svaki puta zaspao kad sam legla uz njega. Dojenje mu uopce ne fali. Samo guranje ruke u majicu. To i dalje radi.
Ja cu kolace kupiti. Vec sam narucila. Sestra ce se seliti pa da joj pomognem ako sto budem mogla. I dok kucu sredim.... A i Mateo je zahtjevan svakim danom sve vise.
Ilani… Kuglof kao mramorni kolac 😂😂😂
3 jaja
30 dkg secera
30 dkg brasna +prasak za pecivo
1,5 dl mlijeka
1,5 dl ulja
kakao
Dobro izmiksaj jaja i secer i dodaj ostale sastojke!Peci na 200 cca 20-25 min!Ovisi o jacini pecnice!Samo nemoj previse,bit ce suh!😂
U pola smjese kakao pa napravis kao mramorni!I pospes sa secerom u prahu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Helloween,everybody!Zene,promatrala sam svoju buhtlicu!Ipak ono na boku nije bilo slucajno!Bas se postavlja u taj polozaj!Sretna sam sto napreduje!💪💪Jucer kaj sam pisala,da smo bili kod susjede pa je bila nervozna!Mislim da nije nervoza!Zato sto danas ,kad sam ju god drzala,ni sekunde mira nije bilo!Izvodi takve gluposti da odem s njom na nas krevet pa onda plazi svugdje!A na pod ju stavim na dekicu i sto puta vracam jer dodje do parketa!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Helloween,everybody!Zene,promatrala sam svoju buhtlicu!Ipak ono na boku nije bilo slucajno!Bas se postavlja u taj polozaj!Sretna sam sto napreduje!💪💪Jucer kaj sam pisala,da smo bili kod susjede pa je bila nervozna!Mislim da nije nervoza!Zato sto danas ,kad sam ju god drzala,ni sekunde mira nije bilo!Izvodi takve gluposti da odem s njom na nas krevet pa onda plazi svugdje!A na pod ju stavim na dekicu i sto puta vracam jer dodje do parketa!
Awwwww 😍😍😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji