Jutro mame!
Ooo,fino ima kave.Brojcana bila vrijedna. Izlude djecica kazes? Joj znam kako ti je. Ali evo kad vec pitas kad ce biti lakse,pa vec za godinu dana mislim.Neli ce vise kuziti a Sergej biti na nogama i vec ce gnjaviti seku
Cesnjak u guzu?
Sandra uh zaredalo vam se bas.Neka sve brzo prode i u Novu godinu svi idu zdravi i bez glista
Mamika jesi bolje danas?Za kad ste onda odgodili pregled?
Abies pa ti u polju .Otpuhat ce teOvaj vjetar je ludilo.Jutros pogledam kroz prozor ,ono raznjelo stiropor koji mm drzi u dvoristu na pol kvarta okolo
A rekoh sto nije dosao tornado pa ga je odnio u nigdjezemsku,trn u oku mi je taj stiropor .I supa.
Ugolina bravo za povratak u vrtic bez suza! A ova tvoja recenica me ubila u pojam - i jutros u pet sam leprsala sva puna energije Svaka cast!
Brojcana Prehladila sam se!Ali danas me nis ne boli,osim grla!Bolje i to nego ko jucer!Mala mi sjedne na noge ja pocnem jaukat!😂Ja ti se divim vezano uz njih dvoje!Drzi se!😘😘😘😘
Ilani Narucila nas sad u petak!Samo sto se mala mora cijepiti pa moram pratit hoce pokupit prehladu ili ne!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo i mene ležim iz cupavicu jer je prehladena i ona i mi svi pa čim se maknem probudi se 😒
Znaci u pitanju su bili zubi doline četvorke i gornja četvorka izbijaju pa sam otišla po Preporuci Ejic kupit neki gel Za zube izgleda da pomaze ...
inače sad je smrkava curi nos ja to izvlačim .. slabo jede . Eto tolko o problemima 😁
Sandra gliste fuuuuj a mozda bi taj češnjak i pomogao
Brojčana drži se svaka čast i svima sa vise djece Haha ja nisam jos spremna .
Ugolina znaci zlica bas voli vrtić ja cu posle ovih blagdana tražit vrtić za moju navodno je problem jer je sve puno pa cemo vidit ...
Lucy jel skup popravak ?
Napokon sam vas procitala, bas ste puno pisale,nisam u stanju popamtit... 😐
Brojcana tebi je bas tesko, spavate svi u istoj sobi? Kak vam to funkcionira? Ne bude jedan drugog?
Ova moja nikak ne spava, izluduje me, postajem zombi, ne znam kaj joj je sad doslo...
Sandra uzasno je ovo za gliste, nek brzo prode 😘
Mamika i tebi je veselo. Prosli bolovi?
Ugolina kak tvoja leda?
Lucy potpuno te kuzim za budenja po noci, mi smo poduplali dozu, minimalno se 8 puta probudi
Haha nece muz da uzimam kineski cesnjak u konzumu 🤣🤣🤣🤣
Ajde poceli smo jucer s tim tableticama i vec danas ne vidim ni jednu,doduse samo sam ih u jedno kakici vidila druge vise ne🤔🤔
Ima da hep zaradi ovaj mjesec samo na meni🤣🤣🤣 Dobra je stvar sto sam muza nagovorila da kupimo parni cistac,mogu vam rec predobra stvar samo me vec ruka pocela bolit koliko ga koristim😅😅! Sutra curke napokon u vrtic a ja na posao 🤗🤗🤗
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Napokon sam vas procitala, bas ste puno pisale,nisam u stanju popamtit… 😐
Brojcana tebi je bas tesko, spavate svi u istoj sobi? Kak vam to funkcionira? Ne bude jedan drugog?
Ova moja nikak ne spava, izluduje me, postajem zombi, ne znam kaj joj je sad doslo…
Mamikai tebi je veselo. Prosli bolovi?
Ugolinakak tvoja leda?
Lucypotpuno te kuzim za budenja po noci, mi smo poduplali dozu, minimalno se 8 puta probudi
muz jedino ne s nama😂..on se odavno maknuo-kaze nemoze on to😂😂😂…mala s jedne strane ,mali s druge-u bracnom..on rijetko nju probudi,i kad ju probudi ona se digne malo negoduje pa nastavi dalje..ujutro jedino tko se prvi od njih dvoje digne-budi ovo drugo,jer bude il deracina(on)ili ona pocne pricat i derat se..ja sam uvijek budna
Stvarno treba sve to izdrzat pogotovo kad je mala razlika,kod mene su oko 3 i pol razlika pa je jos uvijek koma 😏😏
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Napokon sam vas procitala, bas ste puno pisale,nisam u stanju popamtit… 😐
Ova moja nikak ne spava, izluduje me, postajem zombi, ne znam kaj joj je sad doslo…
Mamikai tebi je veselo. Prosli bolovi?
Ugolinakak tvoja leda?
Lucypotpuno te kuzim za budenja po noci, mi smo poduplali dozu, minimalno se 8 puta probudi
muz jedino ne s nama😂..on se odavno maknuo-kaze nemoze on to😂😂😂…mala s jedne strane ,mali s druge-u bracnom..on rijetko nju probudi,i kad ju probudi ona se digne malo negoduje pa nastavi dalje..ujutro jedino tko se prvi od njih dvoje digne-budi ovo drugo,jer bude il deracina(on)ili ona pocne pricat i derat se..ja sam uvijek budna
Stvarno treba sve to izdrzat pogotovo kad je mala razlika,kod mene su oko 3 i pol razlika pa je jos uvijek koma 😏😏
Vjerujem ti, danas su klinci zahtjevni 😀😀😀
Imam samo jednu a osjecam se ko da ih je 10 😀
Brojcana ajme ja ti se divim 😊 ne znam kak bi izdrzala to, znaci ti ne spavas? 😀
I mi smo same u sobi, bolje nam je tak kad se stalno budi, nema mi smisla da nitko od nas ne spava a nju nitko osim mene nemre uspavat, probali smo i svaki put se razbudila
Dosla sam prijavit umor!Krepana sam!Zbog prehlade sigurno!Mala bi trebala oko 22 zaspat!Fakat se nadam da nece produzit do 23h!Jedva cekam da zaspi!Nisam se uopce mazila s njom ko inace kad sam prehladjena!😞Veliki su i danas bili dobri!Mala do maloprije!Vara u igri,izgubi i vristi od ljutnje!Muz joj objasnjava stvari vezane uz gubljenje,ali ne!Ona mora pobjedit i gotovo!Sad sam ih sterala u krevet!Zasad neuspjesno!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji