Llr Od cijelog posta sam zapamtila da jedes u ponoc!😂😂
Mare Hvala na ponudi!
Sandra Jel prosao bronhitis?
Mejica Kako je kod vas?Jesi jos na prisilnoj dijeti?
Sanjarka Daj se cesce javi!Mozes i oko ponoci!Ima nas budnih!😂😂
U ponoć? 😂😂😂
Ja zaspem kad i on 😂😂 a nocu hebem sve po spisku kad me budi, nisam bas za tipkanje 😂😂🙈
Prije bi bar zaspao u 20h pa bi navecer obavila sto danju ne stignem sad vec danima nece da zaspe rano, evo jos je budan , zaspat cemo opet istovremeno 😣 morala bi se bar otusirat 😁
Ne znam tko me tocno sto pitao no zapamtila sam pitanja 😁
Na poslu sve ok, malo zaguzvalo sad kroz 12mj no dobro, bit ce ladovina nakon nove godine do Uskrsa
Godišnji? Jedina ga u firmi nisam imala jer pa eto valjda sam se dovoljno odmorila na porodiljnom 😂
Mala privatna firma jbg 😁
Petrić je u jaslicama super, imali smo nedavno cca 2tjednu krizu jer gospodin nije na pocetku isplakao sto je trebao pa je zato nadoknadio, bilo je stresno al proslo 👌
Nocu ne spava... ne znam ni ja zasto. Pocelo je s polaskom u jaslice sad vec mislim da mu je uslo u naviku 😥😥😥 probudi se vise puta, oko ponoc u prosjeku pride kod mene, jede bocu opet jednom kroz noc, i kad spava spava uzasno nemirno, a ja cijelu noc trazim dudu po krevetu i guram mu je usta, ma koma
Nekako se nadam da su zubi jer praktički svi osim jedinica i gornjih dvojki su mu izasli u zadnja 2mj, jos jedna trojka ide i onda smo mirni do petica, koje nece nadam se tako brzo
Mare P voli autice i balune, no jako kratko traje njegova igra ugl skace po kući i divlja 😁
Sandra ajme gliste, koma 😦😦 brzo ih se rijesite 😊 koliko imas klinaca? Koliko su stari?
Brojcana nebi ti trenutno bila u kozi 😥 al proc ce to, ti si nasa zena zmaj 😗
Llr zavidim na toj solo kavi s muzem 😁 petasica ah saroliko poprilično...a tvoja?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina zašto zlica nije bila u vrticu mjesec dana? 🤔
Danas bila božićna radionica u vrticu za roditelje a ja zapela na poslu 😣
Sanjarka sva sam sretna kad te vidim na forumu!😁 Najvjerojatnije zubici muce Petrica( vise ne zovete ga Gigi?😁) I Nikolina imala dugi period nespavanja,znala po dva tri sata nam po glavi skakati ali evo vec tjedan dana spava dobro uz jedno -dva budenja. Nadam se da ce i Petar poceti opet spavati. A plakanje u vrticu ,dobro je Ugolina rekla,kad tad svi otplacu. Kako je cura? Svida joj se u petom razredu?
Brojcana, svaka ti cast. Nemam ti sto drugo reci.
Sanjarka, znam kako je kad ne spavaju. 😩😩😩😩😩 Ni Mateo ne spava dobro. Samo je 1 noc cijelu prespavao. Poslije opet sve po starom.
Sandra, gliste 😲😲😲😲😲 Ozdravite brzo.
TPol, i vama brzo ozdravljenje!!!! 😘😘😘😘
Mamika, i Mateo se trebao cijepiti jos 2.11. pa imao temp, pa grceve, virozu.... I nikad to obaviti. Morat cu zvati dr.
Na autu curilo ulje, promijenili semering. 400 kn popravak.
Dobro jutro
Brojčana zeno zmajice,ja se tebi divim kako si normalna pored nespavanja
Jucer dan turbo započeo ujutro rano vozi issu jer su isli u kazaliste,pa onda kad sam dosla kucu sredila,pokusala kavu u miru popiti ali misija nemoguća.
Sirena budna bila od 5.30 😥😥😥 pa onda do 12h je skakala i jedva zaspala,dok je ona spavala ja sam pitu razvukla i ispekla,isle i kod svecenika po potvrdu za krstenje,u postu poslati pakete,digla sirenin paket .
Danas nemam nista u planu ,lagano cemo😂😂😂
Drage mame dobro jutro,
Ja sam nova ovdje, vidim da ste dosta aktivne od jutra:)...pisala sam na temi postporodajna depresija, pa sam dobila poziv da vam se ovdje pridruzim...uglavnom molim vas savjet, vi ste sada vec iskusne mame. Moja beba je stara 9 tjedana, a ja mislim da me ulovila postporodajna depresija, najvise me muci nesanica koja me ulovi s vremena na vrijeme, beba spava a ja ne mogu i onda budem strasno nervozna, pa me onda preko dana zna ulovit neka teska tjeskoba i tako to vec neko vrijeme. Uglavnom dogovorila pregled kod psihologice, u ponedjeljak bi trebala ici. E sad problem je jer nemamo auto, a moram u Zg, sto znaci da me ne bi bilo nekih 3 sata. Suprug je dosad jednom ostao sam s malenim sat i pol, strasno mu plakao i jedva ga je umirio, bilo mu je jako stresno. Ja sam se tad izdojila, ali poklopao je zacas sve i onda plac. Bojim se kako ce sada 3 sata. Problem je jer je bebac veliki cicoljubac i kad je jako nervozan samo ga to umiruje...Drage mame molim vas neki savjet?? Hvala puno i nadam se da vas nisam previse zagnjavila s poduzim postom:)
Mashka čestitke na bebi!
Nan (ili koji već ad) ili se izdoji. A morat će se snaći. Nije ad otrov. A svi se nekako ufuramo u ulogu mame, tako ćeš i ti. Meni je trebalo oko godinu dana da shvatim da sam mama u pravom smislu. Ne dogodi se to u onom trenutku s plusićem ili u rodilištu. Sad je to jedan novi način života i pomalo. Dan po dan.
Danas bila božićna radionica u vrticu za roditelje a ja zapela na poslu 😣
A kad sam ja rodila buhtlicu taj dan je bila priredba za roditelje!Muz zbog posla nije stigao pa sam rekla mami da joj dodje s necakinjom!Ali ipak je bila tuzna!😢
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
sandra super za gliste da odlaze..kineski crsnjak-uzas i meni😂.si ti bila pisala da si iz ri ??
mejica slabo jer uvijek dezuram tko ce se prvi pocet derat pa smirujem da nebi nastao kaos😂
mamika si bolje ???jel ti mala zaspala u 22 h ??
sanjarka meni je koma al nine ni tebi lako-pogotovo jer ides radit drugi dan nakon takvih noci!nadam se da ce vam se noci brzo stabilizirat
U pol 23 je zaspala!Bila je u kindacu,sto puta joj davala dudu i onda vise nisam mogla pa sam ju stavila kod sebe na krevet!Malo se okretala,gledala oko sebe i onda se umirila i zaspala!Nisam bolje!Mislila sam da cu bit,ali nis od toga!Zima mi je pa se obucem pa mi je vruce....I tako od 3 ujutro!Pa se pokrijem pa mi je vruce pa me ledja bole!Skuhala sam si caj u pol 7 ujutro!Moji su svi otisli,a ja na kauc s cajem i dekicom!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji