Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Prosinac 2017. 21:38

mamika3

Llr Od cijelog posta sam zapamtila da jedes u ponoc!😂😂
    Mare Hvala na ponudi!
    Sandra Jel prosao bronhitis?
    Mejica Kako je kod vas?Jesi jos na prisilnoj dijeti?
    Sanjarka Daj se cesce javi!Mozes i oko ponoci!Ima nas budnih!😂😂

U ponoć? 😂😂😂
    Ja zaspem kad i on 😂😂 a nocu hebem sve po spisku kad me budi, nisam bas za tipkanje 😂😂🙈
    Prije bi bar zaspao u 20h pa bi navecer obavila sto danju ne stignem sad vec danima nece da zaspe rano, evo jos je budan , zaspat cemo opet istovremeno 😣 morala bi se bar otusirat 😁
    Ne znam tko me tocno sto pitao no zapamtila sam pitanja 😁
    Na poslu sve ok, malo zaguzvalo sad kroz 12mj no dobro, bit ce ladovina nakon nove godine do Uskrsa
    Godišnji? Jedina ga u firmi nisam imala jer pa eto valjda sam se dovoljno odmorila na porodiljnom 😂
    Mala privatna firma jbg 😁 
    Petrić je u jaslicama super, imali smo nedavno cca 2tjednu krizu jer gospodin nije na pocetku isplakao sto je trebao pa je zato nadoknadio, bilo je stresno al proslo 👌
    Nocu ne spava... ne znam ni ja zasto. Pocelo je s polaskom u jaslice sad vec mislim da mu je uslo u naviku 😥😥😥 probudi se vise puta, oko ponoc u prosjeku pride kod mene, jede bocu opet jednom kroz noc, i kad spava spava uzasno nemirno, a ja cijelu noc trazim dudu po krevetu i guram mu je usta, ma koma 
    Nekako se nadam da su zubi jer praktički svi osim jedinica i gornjih dvojki su mu izasli u zadnja 2mj, jos jedna trojka ide i onda smo mirni do petica, koje nece nadam se tako brzo
    Mare P voli autice i balune, no jako kratko traje njegova igra ugl skace po kući i divlja 😁
    Sandra ajme gliste, koma 😦😦 brzo ih se rijesite 😊 koliko imas klinaca? Koliko su stari? 
    Brojcana nebi ti trenutno bila u kozi 😥 al proc ce to, ti si nasa zena zmaj 😗
    Llr zavidim na toj solo kavi s muzem 😁 petasica ah saroliko poprilično...a tvoja? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Prosinac 2017. 21:41

Ugolina zašto zlica nije bila u vrticu mjesec dana? 🤔

Sanjarka88
    12. Prosinac 2017. 21:55

Danas bila božićna radionica u vrticu za roditelje a ja zapela na poslu 😣

12. Prosinac 2017. 22:17

Sanjarka sva sam sretna kad te vidim na forumu!😁 Najvjerojatnije zubici muce Petrica( vise ne zovete ga Gigi?😁) I Nikolina imala dugi period nespavanja,znala po dva tri sata nam po glavi skakati ali evo vec tjedan dana spava dobro uz jedno -dva budenja. Nadam se da ce i Petar poceti opet spavati. A plakanje u vrticu ,dobro je Ugolina rekla,kad tad svi otplacu. Kako je cura? Svida joj se u petom razredu?

Lucy16
    12. Prosinac 2017. 22:54

Brojcana, svaka ti cast. Nemam ti sto drugo reci. 
    Sanjarka, znam kako je kad ne spavaju. 😩😩😩😩😩 Ni Mateo ne spava dobro. Samo je 1 noc cijelu prespavao. Poslije opet sve po starom.
    Sandra, gliste 😲😲😲😲😲 Ozdravite brzo.
    TPol, i vama brzo ozdravljenje!!!! 😘😘😘😘
    Mamika, i Mateo se trebao cijepiti jos 2.11. pa imao temp, pa grceve, virozu.... I nikad to obaviti. Morat cu zvati dr.
    Na autu curilo ulje, promijenili semering. 400 kn popravak. 

mare1989
    13. Prosinac 2017. 07:09

Dobro jutro
    Brojčana zeno zmajice,ja se tebi divim kako si normalna pored nespavanja
    Jucer dan turbo započeo ujutro rano vozi issu jer su isli u kazaliste,pa onda kad sam dosla kucu sredila,pokusala kavu u miru popiti ali misija nemoguća.
    Sirena budna bila od 5.30 😥😥😥 pa onda do 12h je skakala i jedva zaspala,dok je ona spavala ja sam pitu razvukla i ispekla,isle i kod svecenika po potvrdu za krstenje,u postu poslati pakete,digla sirenin paket .
    Danas nemam nista u planu ,lagano cemo😂😂😂

• Mashka
    13. Prosinac 2017. 07:31

Drage mame dobro jutro,
    Ja sam nova ovdje, vidim da ste dosta aktivne od jutra:)...pisala sam na temi postporodajna depresija, pa sam dobila poziv da vam se ovdje pridruzim...uglavnom molim vas savjet, vi ste sada vec iskusne mame. Moja beba je stara 9 tjedana, a ja mislim da me ulovila postporodajna depresija, najvise me muci nesanica koja me ulovi s vremena na vrijeme, beba spava a ja ne mogu i onda budem strasno nervozna, pa me onda preko dana zna ulovit neka teska tjeskoba i tako to vec neko vrijeme. Uglavnom dogovorila pregled kod psihologice, u ponedjeljak bi trebala ici. E sad problem je jer nemamo auto, a moram u Zg, sto znaci da me ne bi bilo nekih 3 sata. Suprug je dosad jednom ostao sam s malenim sat i pol, strasno mu  plakao i jedva ga je umirio, bilo mu je jako stresno. Ja sam se tad izdojila, ali poklopao je zacas sve i onda plac. Bojim se kako ce sada 3 sata. Problem je jer je bebac veliki cicoljubac i kad je jako nervozan samo ga to umiruje...Drage mame molim vas neki savjet?? Hvala puno i nadam se da vas nisam previse zagnjavila s poduzim postom:)

Abies
    13. Prosinac 2017. 08:03

Mashka čestitke na bebi! 
    Nan (ili koji već ad) ili se izdoji. A morat će se snaći. Nije ad otrov. A svi se nekako ufuramo u ulogu mame, tako ćeš i ti. Meni je trebalo oko godinu dana da shvatim da sam mama u pravom smislu. Ne dogodi se to u onom trenutku s plusićem ili u rodilištu. Sad je to jedan novi način života i pomalo. Dan po dan. 

mamika3
    13. Prosinac 2017. 08:08

Sanjarka88

Danas bila božićna radionica u vrticu za roditelje a ja zapela na poslu 😣

A kad sam ja rodila buhtlicu taj dan je bila priredba za roditelje!Muz zbog posla nije stigao pa sam rekla mami da joj dodje s necakinjom!Ali ipak je bila tuzna!😢

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    13. Prosinac 2017. 08:13

2410

sandra super za gliste da odlaze..kineski crsnjak-uzas i meni😂.si ti bila pisala da si iz ri ??
    mejica slabo jer uvijek dezuram tko ce se prvi pocet derat pa smirujem da nebi nastao kaos😂
    mamika si bolje ???jel ti mala zaspala u 22 h ??
    sanjarka meni je koma al nine ni tebi lako-pogotovo jer ides radit drugi dan nakon takvih noci!nadam se da ce vam se noci brzo stabilizirat

U pol 23 je zaspala!Bila je u kindacu,sto puta joj davala dudu i onda vise nisam mogla pa sam ju stavila kod sebe na krevet!Malo se  okretala,gledala oko sebe i onda se umirila i zaspala!Nisam bolje!Mislila sam da cu bit,ali nis od toga!Zima mi je pa se obucem pa mi je vruce....I tako od 3 ujutro!Pa se pokrijem pa mi je vruce pa me ledja bole!Skuhala sam si caj u pol 7 ujutro!Moji su svi otisli,a ja na kauc s cajem i dekicom!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.