Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    13. Prosinac 2017. 21:02

I sada jos da vam kazem-bok babe!!!
    Falite mi! Al nemam cajta bas!
    Sutra konacno delam popodne pa cu imat vremena malo se druzit...osim ak nebum pisala inventuru namjestaja i igracaka na poslu 😂

14. Prosinac 2017. 14:49

Halloween mame! Kakva je ovo pustos? Di su svi?
    Nemam nista posebno za reci,samo mi smeta sto jos nitko nista nije napisao.
    Evo i ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍬🍬🍬🍬🍭🍭🍭🍭🍭🍭

Abies
    14. Prosinac 2017. 15:42

Ljenčari se Ilani 😁

Ugolina
    14. Prosinac 2017. 19:11

Isla napisat post popodne i stekalo pa sam posizila i ugasila...
    Zlica mi povracala nocas i par puta kroz dan, sveukupno 6x, proljev 2x.. Ostala sam doma s njom,otvorila bolovanje..bili kod pedice, caj sipak, rehidrirat s reidrato prahom, linex baby jednom dnevno... Ima temp neku glupu 37.6 u guzi,ak se nastavi prek vikenda doc u pon krv vadit, ali mislim da ce ona to odradit brzo s obzirom da se ona uopce ne ponasa ko da joj je nes..ono zriga se i pici dalje,igra se, ne odbija ni pit ni jest,samo sto ju potakne na riganje jelo i pice 😥 bit ce ona vec sutra bolje...
    Rekla dr.da moze potrajat do 7 dana,ali da riganje obicno bude prvi dan,a proljev se nastavi

14. Prosinac 2017. 21:48

Vecer mame! Kako ste? Jel vas ova juzina smeta? A bebe?
    Mi uspjele iskoristiti najbolji dio dana za setnju i napokon sam kupila sve poklone . Bas sam sretna zbog toga. Mislim da dugo necu krocit u trgovacke centre jer mi je muka vise od njih😁
    Ugolina a jadna Zlica,svako malo ju nesto zeza. Pusa da sve odmah prode i da je sutra ona stara😘
    Mamika jesi ti bolje danas?
    Abies,kako oko Petri? Kad na kontrolu trebate?

Lucy16
    14. Prosinac 2017. 22:05

Nadam se da ce Zlica i Petra brzo ozdraviti!!!! 😘😘😘😘😘😘😘
    Ja otisla u kupovinu danas. M ostavila kod mame. Cim smo dosli tamo skuzio je da cu ga ostaviti i poceo plakati i uhvatio mi se za nogu kao u filmovima. Onda ga je tata zabavio. Kupila nesto poklona i potrosila previse. 
    Jos gledamo i auto promijeniti jer je muzev u banani. Lose sam volje i raspolozenje mi je koma. Kao da ne dolazi Bozic. 

TPol
    14. Prosinac 2017. 23:33

Pozdrav ženske vidim dosađujete se Hahahhaha malo sutra 😂😂😂 i za mare heloween Haha ...

Uh mamika nadam se da te brzo popusti ! 
    Sad sam zaboravila sta ste ostale pisale 🙄🙄
    Ja sam danas se našla sa novim frendicama koje imaju bebe njih dvije jos bas nam je bilo super ! Upoznale smo se u 8mj pa tu i tamo se uspijemo nać ! Bas osvježenje 

Masha pa najbolje da idu s tobom stanje tiče javnog prevoza isto je najbolja nosiljka ja tako sam po prevozu stalno s njom setkala ... a ako ipak odlučiš ga ostavit kupi AD imaš i u tetrapaku ali pitanje je ocel pit . Sto se tiče PPD znaš i sama da ima jako puno različitih simptoma i zato je super da ideš na razgovor i nemoj ga nikako otkazati 👍🏻 Napisat cu moje iskustvo kratko to nisam jos ovde pisala 😬 Mene je neko čudno stanje uhvatilo kad je imala 4mjeseca znaci sva ta euforija oko bebe se smanjila njeni grčevi nespavanje me izmorili i ostala sam stalno sama s njom . Prijatelji se razbježali vani bila taman zima hladno nemaš kuda osim jedan krug van ... visila sam ovde ma forumu puno mi je značilo da mogu rec kako se osjećam ali ja sam se osjećala užasno napeto nervozno , sve mi je smetalo , jos došla mama kao pomoći će mi samo smo se posvađale i ona se vratila Nazad Haha i tako da sam za par mjeseci vidjela meni nije ok i ugovorila si razgovor te mi je psihologica rekla da je to moje stanje povezano s hormonima i čak sa dojenjem novom situacijom i da mi preporuča psihoterapije pa ako nebude bolje da se javim . Tako da sam otišla na jedno 6 psihoterapija i nemogu opisat kolko me to promjenilo na pozitivno a paralelno sam aktivno tražila i neko društvo da se mogu sastat s mamama i popričat normalno hehe ... podrsku muza sam imala i on je vidio promjenu , a kad je mala navršila godinu meni se sve nekako na pozitivno promjenilo tako da sigurno da su hormoni i nova situacija u pitanju ... 
    Eto tako je kod mene bilo ... sigurno sam mogla i sama to prebrodit ali kad aam imala priliku otic na razgovore iskoristila sam i bas je pomoglo 👍🏻 
    Ali super je da si se odlučila otići vidit ćeš sta će ti rec :) 

mare1989
    15. Prosinac 2017. 06:09

Dobro jutro 
    ☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍫
    Poslužite se 

mare1989
    15. Prosinac 2017. 06:13

Ugolina zlici zelim  da sto prije ozdravi 😘
    To je dobro kad je raspoložena odma ti je lakše sa njom
    Brojčana leda su bolje,idem svaki dan u teretanu pa lagano radim ( dizem utege lagano) 😂😂😂😂
    Nadam se da ce i kod tebe se srediti sa klincima da ti bude lakše,svaka čast sto uspijes funkcionirati
    Ilani super da si uspjela poklone rijesiti,ja cu prije puta kupiti poklone 😁
    Lucy neka si ga pustila i u miru isla u shoping nece mu nista biti ako place 😊
    Tool bravo za druzenje ,bas je lijepo kad se tako nadete

mare1989
    15. Prosinac 2017. 06:18

Postove po malo saljem da me ne zezne kad ispisem povijest😁😁😁
    Ova moja sirena me jucer probudila u 5h,jutros je blaga bila pa je u 5.45 mozda me sutra pusti do 6h tko zna a kad bi me pustila do nekih 8-9h ma gdje bi mi bilo kraja
    Danas u planu imam napraviti sarmu za sutra i bolognes za danas,sinoc sam ispekla kruscice i kiflice i zamislite muz i djece sve pojeli,ostala dva mala kruscica za Issu da doruckuje prije Verica.
    Moram kasnije opet zakuhati i da lijepo nadilazi
    Nenormalno se radujem sto cemo za par dana putovati,samo nek bude sve u redu i po planu. Tamo cemo ipak krstiti sirenu mm pristao 😂😂😂 kad dodemo samo cemo otici termin dogovoriti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.