Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    06. Studeni 2017. 14:07

Lucy16

M se jutros u krevetu igrao s labelom i skuzio kako se vadi van i natrljao plahtu. Sad i krevet moram presvlaciti. 😤

😂😂😂😂😂

mamika3
    06. Studeni 2017. 16:24

Zene moje,pozdrav!Imala sam udes sa mobitelom!Dala ga maloj za doruckom i upao u zdjelicu s mlijekom!Nije mala kriva!I nije prvi put da je tak klopala i gledala!Uglavnom,ne mogu ga ni upalit!Isprva sam mogla,sad ne!Stavim ga na punjac,nit ne prikazuje da se puni!Sad imam onaj stari koji je isto bio na izmaku snaga!Uglavnom,nemam slika,videa....VIber sam instalirala,ali imam tri poruke od avega kaj je bilo ispisano!Mozda kasnije proradi!😭😭😭😭😭

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

06. Studeni 2017. 16:26

Stavi mob u rizu na par dana. Mozda proradi!

mare1989
    06. Studeni 2017. 16:43

Jos jedna lijepa noc iza nas,nadam se da ce tako i ostati. Jutros vozili seku u malu skolu,pa sam sa sinom i sirenom otisla po povrce,dosla kuci juhu raskuhala,stavila rezance i do 11h je bila gotova. Pa opet otisla po issu,stavila sirenu da spava i zubaru,stavila mi je stift i sutra dalje,usput je i issi pregledala zube sutra ce joj pecatirati sestice. 

Vjestica stigla ali barem me ne boli trbuh jedini me mindza boli jako kao da netko kost razvlaci

Lucy16
    06. Studeni 2017. 17:36

Mamika, i ja htjela reci da ga stavis u rizu, ona izvlaci vlagu.
    M nervozan poslije spavanja. I slini jako. Sve mu desni naotecene. Izasle desna gornja i donja cetvorka.
    Htio se igrati s espumisan kapima i ja da cu mu dati i ispadne mi bocica iz kutije na plocice i razbije se. 😣 A nova bocica. Sad opet daj 60 kn. 

06. Studeni 2017. 17:55

Mateo je danas pravi harambasa😁😁

mamika3
    06. Studeni 2017. 19:32

Lucy Drugi put ona bezbojni labello!
    Mare Mene strah pecacenja sestica!Ne mozes do zuba,a gore moze bit mikrokarijes i eto sranja!Bila sam razmisljala o tome i guglala,pitala zubarku,na kraju odustala!
    Abies Muz🔫🔫Zato kaj zbrise svaki vikend!Di ide?Kod tvora,jel?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    06. Studeni 2017. 19:38

Sjecate se one moje sogorice koju sam spominjala!E,pa saga se nastavlja!U medjuvremenu njeno ponasanje isto!Ode od cet do ned,vice na malu,ne kiha,ne cisti,ne sprema...Brat prije cca dva tjedna popizdio i odnio joj stvari kod mame!Ona je na kraju prije tjedan dana otisla nekam,ne zna se di naravno!Moja mama preuzela ulogu mame,brat podnio zahtjev,isao s odvjetnikom u CZSS!A ona poslala mom burazu u firmu mail kak on krade dijelove....Bit ce tu svasta nazalost!A moja mama vise ne zna o nicem drugom pricat osim o njoj!Onda slusam nju pa onda svog muza ,......I glava mi puca!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    06. Studeni 2017. 19:44

I bio je bezbojn

Lucy16
    06. Studeni 2017. 19:50

I bio je bezbojni labelo, ali se vidjelo masno po plahti.
    Mamika, sogorica 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Ne vjerujem kako se se neke zene mogu tako ponasati prema djetetu. Pa da sam ne znam kakva, on je moj i ne ostavljam ga nikom. Tesko mi ga je ostaviti pola sata negdje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.