Ugolina Aragorn ceka!😁😁😁
😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jebote aragorn,jucer sam pobjegla na onim reklamama taman prije nego li frodu sheloba pikne 😵😵😵😱😱😱😵 ko bi me dignul ujutro da sam ostala do kraja gledat hahaha 😂
E da, ☕☕☕☕☕☕☕
Dobar dan mame! Kako ste?
Nikolina mi je nesto sva mamasta i pekmezasta. Svi su nalazi joj u redu,prestala i kasljati,jos samo malo curi nos.Zubi? Sutra naruceni na cjepljenje pa ne znam bi li je cjepila. Vidjet cemo jos kroz dan.
Brojcana samo polako s ribanjem i ostalim. Stvarno ti nije lako. Da se bavis samo bebama to je vec puno ppsla .Drzi se i cuvaj se kolilko mozes!
Napokon radno! I vraćen mi revir juhu!!!!!
Niš ekstra za prijavit. Osim frend se rastao, to mm pričao. I ovaj došao sav mazni doma.
Subotu odlepršao, nedjelju isto. Ali jučer kaže ide s petrom tati. Ma vatrogasci se mogu sakrit kako sam ju brzo obukla 😂
Malo pospremala igračke s filipom. Ručak. I ode slobodan dan. On umoran. Spava koliko se i pravi da spava. Poludila rekoh sinu, odoh se oprati (i kosu) ako petra što hoće, probudi tatu. Pred kupaonom ona rida, počela lovit zrak, pa kao da će povraćat. Niš, skok iz kade. Lovim vrata, nju, a on se teatralno ustao s kauča. I tiha misa
Upamtila samo da su Ugolina i Ilani gledale film
Abies drago mi je zbog dobrih vjesti na poslu! Nadam se da ce tiha misa upalit i nece potrajati.
Beba spava,jedna kcer otisla u skolu,drugu cekam,kisa pada ,ne da mi se nista. Haiku,kako bi Masha rekla
Abies, muz ti se bas ne popravlja?? Poludim na to kad ih ne mogu pripaziti pola sata da se na miru mozemo okupati??? 😣 Bar je na poslu bolje!
Ilani, tvoja kuca negdje kao kolodvor. 😂 Jedan odlazi, drugi dolazi i tako dok se ne izredaju svi.
Brojcana, zeno, svaka ti cast. Ali uspori malo. Posao nikud nece pobjeci. Uzivaj u prvim trenucima sa serdom. To tako brzo prode.
M se jutros u krevetu igrao s labelom i skuzio kako se vadi van i natrljao plahtu. Sad i krevet moram presvlaciti. 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji