Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    05. Studeni 2017. 20:35

ilani

Ugolina Aragorn ceka!😁😁😁

😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    05. Studeni 2017. 21:20

ilani

Ugolina Aragorn ceka!😁😁😁

😂😂😂😂😂😂😂😂 naravno da ga gledam aaahaha

Ugolina
    06. Studeni 2017. 05:36

Jebote aragorn,jucer sam pobjegla na onim reklamama taman prije nego li frodu sheloba pikne 😵😵😵😱😱😱😵 ko bi me dignul ujutro da sam ostala do kraja gledat hahaha 😂
    E da, ☕☕☕☕☕☕☕

uykmyjh
    06. Studeni 2017. 09:53

Brojcana drz se 💪😎

06. Studeni 2017. 12:07

Dobar dan mame! Kako ste?
    Nikolina mi je nesto sva mamasta i pekmezasta. Svi su nalazi joj u redu,prestala i kasljati,jos samo malo curi nos.Zubi? Sutra naruceni na cjepljenje pa ne znam bi li je cjepila. Vidjet cemo jos kroz dan.

Brojcana samo polako s ribanjem i ostalim. Stvarno ti nije lako. Da se bavis samo bebama to je vec puno ppsla .Drzi se i cuvaj se kolilko mozes!

Abies
    06. Studeni 2017. 12:34

Napokon radno! I vraćen mi revir juhu!!!!!
    Niš ekstra za prijavit. Osim frend se rastao, to mm pričao. I ovaj došao sav mazni doma. 
    Subotu odlepršao, nedjelju isto. Ali jučer kaže ide s petrom tati. Ma vatrogasci se mogu sakrit kako sam ju brzo obukla 😂
    Malo pospremala igračke s filipom. Ručak. I ode slobodan dan. On umoran. Spava koliko se i pravi da spava. Poludila rekoh sinu, odoh se oprati (i kosu) ako petra što hoće, probudi tatu. Pred kupaonom ona rida, počela lovit zrak, pa kao da će povraćat. Niš, skok iz kade. Lovim vrata, nju, a on se teatralno ustao s kauča. I tiha misa
    Upamtila samo da su Ugolina i Ilani gledale film 

06. Studeni 2017. 12:55

Abies drago mi je zbog dobrih vjesti na poslu!  Nadam se da ce tiha misa upalit i nece potrajati.
    Beba spava,jedna kcer otisla u skolu,drugu cekam,kisa pada ,ne da mi se nista. Haiku,kako bi Masha rekla

06. Studeni 2017. 12:58

Di je Mamika danas????

Lucy16
    06. Studeni 2017. 13:07

Abies, muz ti se bas ne popravlja?? Poludim na to kad ih ne mogu pripaziti pola sata da se na miru mozemo okupati??? 😣 Bar je na poslu bolje! 
    Ilani, tvoja kuca negdje kao kolodvor. 😂 Jedan odlazi, drugi dolazi i tako dok se ne izredaju svi. 
    Brojcana, zeno, svaka ti cast. Ali uspori malo. Posao nikud nece pobjeci. Uzivaj u prvim trenucima sa serdom. To tako brzo prode.

Lucy16
    06. Studeni 2017. 13:08

M se jutros u krevetu igrao s labelom i skuzio kako se vadi van i natrljao plahtu. Sad i krevet moram presvlaciti. 😤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.