Vjerojatno pretjerujem,ali ja vam vec mislim na Bozic!Haha...Posljedica rada u trgovini!Nakon Svih Svetih odma se slazu kuglice!Bor,pripreme,kolaci,pokloni,pa ovo nase darivanje....Moram kupit adventski vjencic i bozicnu zvijezdu....🎄🎄🎄
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ma tu sam.
Opet smo se okršili mm i ja. Onda bi se podružio ujutro.
Božić...ja baš i ne volim kititi. A budem zbog dječice.
Tpol super za kuhinju!
A da,nisam pohvalila,prije dva dana konacno joj izasla ta glupa donja dvojka desna 💪💪💪💪 sad ima lijepo kompletic od cetri gore i dolje 😂😂😂 ostalo i dalje samo naoteceno
💪💪💪💪💪👍👏👏👏
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dan cire!
Ova moja me izludi danas. Valjda mi se osvecuje sto sam je probudila jutros za vjezbe. Nakon sat vremena uspavljivanja ona je jos budna a nervozna za poludit. Nece jesti,nece se igrat ,nemam pojma sta hoce.
Na vjezbama se opet derala i otimala tako da zali boze muke odlaska tamo kroz svu onu jutarnju guzvu. Jos uz sve ona nasa smotana ped dala krivu uputnicu pa opet moram kod nje. Ma koma danas dan!
Bit ce bolje valjda.
Eej,procitala sve,zapamtila dio,sl nemam nis pametnoga za rec 😂😂😂
Uuu mamika,odavno ne placu, zacas su se adaptirali oni
Ja cu sad malo kukat,ko hoce nek cita,ko ne ne.......Bome obozavam svoju buhtlicu,al razlicitih smo karaktera!Ja ko penzic,ona ko vrlo zivahna petomjesecna beba!Kad je budna,mrdnut od nje ne mogu!Ne smijem ju ostavit samu ni sekunde!Ona pak ni sekunde nema mira osim kad se drzi...Ne zeli vise uopce lezati,biti sama ,kad je neki muving onda je sretna!Mislila sam joj nabavit onaj kavez,ali posto je uz nju uvijek netko sumnjam da ce htjet bit u tome!Nisam pametna!Jedem s njom u krilu hvata mi zlicu,pisem na mob hvata mob,pijem kavu hvata mi salicu!Stavim ju na tepih,mekan je,na dekicu,smije se prve dve minute,a onda vristi....Jer je sama!!!Ak ju drzim tak se pocne njihat naprijed natrag dok se ne dignem!Frajla bi se setala...Za ovo dvoje.nismo nikad trcali,ali mislim da cu to sad nadoknadit!Od njih troje je bome najzivlja i najaktivnija!😍😍😍😍A i puno manje idemo van,bas sad kad ona kuzi okolinu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika imas baby gym? U toj dobi Nikolina bas voljela biti u njemu. Stavljala sam je i u kuhinju na pod s tim,dok bih kuhala.. Zapravo sve sto si napisala je divno! Imas prektasnu zivahnu znatizeljnu bebu!😍
Mamika imas baby gym? U toj dobi Nikolina bas voljela biti u njemu. Stavljala sam je i u kuhinju na pod s tim,dok bih kuhala.. Zapravo sve sto si napisala je divno! Imas prektasnu zivahnu znatizeljnu bebu!😍
Hahaha....Hvala!Bas sam se nasmijala!Nemam baby gym,necu ga kupovat!Ma kad ti je njoj sve zanimljivo na minutu,dve...Te njene igrackice!Ali nosanje,pricanje,muvanje po stanu...E,to moze satima tako...Haha..
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zaboravila sam spomenut...Jucer je muz gledao po oglasniku peseke za poklonit!Bilo je njih par s kojima se desila ljubav na prvi pogled!Hvala Bogu pa je tih par bilo udaljeno od 4 pa nadalje sata voznje od Zagreba!😎
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja cu sad malo kukat,ko hoce nek cita,ko ne ne…….Bome obozavam svoju buhtlicu,al razlicitih smo karaktera!Ja ko penzic,ona ko vrlo zivahna petomjesecna beba!Kad je budna,mrdnut od nje ne mogu!Ne smijem ju ostavit samu ni sekunde!Ona pak ni sekunde nema mira osim kad se drzi…Ne zeli vise uopce lezati,biti sama ,kad je neki muving onda je sretna!Mislila sam joj nabavit onaj kavez,ali posto je uz nju uvijek netko sumnjam da ce htjet bit u tome!Nisam pametna!Jedem s njom u krilu hvata mi zlicu,pisem na mob hvata mob,pijem kavu hvata mi salicu!Stavim ju na tepih,mekan je,na dekicu,smije se prve dve minute,a onda vristi….Jer je sama!!!Ak ju drzim tak se pocne njihat naprijed natrag dok se ne dignem!Frajla bi se setala…Za ovo dvoje.nismo nikad trcali,ali mislim da cu to sad nadoknadit!Od njih troje je bome najzivlja i najaktivnija!😍😍😍😍A i puno manje idemo van,bas sad kad ona kuzi okolinu!
Ah kad se samo sjetim...ista bila moja,identicna... U tom dobu sam ju i preimenovala u zlicu 😂😂😂😂
I dan danas je zahtjevna,stalno zeli da se njom.nes bavis 😂😂😂 nema ic na wc...al preporod odkad hoda
Sortiraj odgovore
Najstariji