Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    06. Studeni 2017. 20:01

Lucy16

I bio je bezbojni labelo, ali se vidjelo masno po plahti.
    Mamika, sogorica 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Ne vjerujem kako se se neke zene mogu tako ponasati prema djetetu. Pa da sam ne znam kakva, on je moj i ne ostavljam ga nikom. Tesko mi ga je ostaviti pola sata negdje.

Ma nije normalna!Upisala malu na karate,nije placala,dug 500 kn!Potpisala neki ugovor za tel ,a broj glasi na mog tatu,za to racuni nisu placeni 3 mjeseca!Tata ju je tad pitao ko ce to placat pa mu je rekla da se nis ne brine!Ne znam kaj bi rekla na sve to!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    06. Studeni 2017. 20:02

Lucy16

I bio je bezbojn

Haha....Tak ti moja susjeda ima po zidu!Mali crtao!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    06. Studeni 2017. 20:51

mamika3

Lucy16

I bio je bezbojn

Haha….Tak ti moja susjeda ima po zidu!Mali crtao!

Joj, ne spominji... Prosle god prije useljenja sve krecili. Kuhinja vec puna mrlja na svakom zidu. Sto je najgore, visoko. To nije Mateo. Nemam pojma kako zamazemo.

mare1989
    06. Studeni 2017. 20:54

Mamika doljne sestice su izasle pa hoce da pecati jer kaze nece moci u skolu ako nisu pecaceni.
    A sogica Boze sacuvaj,neka se to sve sto prije rijesi

Ugolina
    06. Studeni 2017. 20:58

Hahaha,lucy, das mu da se igra labelom,kapima, pa zas mu das ??? 😂😂😂😂😂
    Mare,kakvo pecacenje zubi? Jel to ko onaj neki zastitni premaz? Mislim da sam to negdje vidla na tv..ugl, moze li se skinuti to u slucaju potrebe??
    Abies i muz 🔫🔫🔫 nebi bacio oko na dijete deset minuta,pa bas gad ono..
    I vise ne pamtim..dug mi dan od pet ujutro

Ugolina
    06. Studeni 2017. 21:05

Kako mi muz sada pomaze burazu u radioni,dani mi tak dugo traju...jer nakon sto pokupim malu u vrticu,idem do mojih i cekam da odrade svoje... I nema nas doma prije pol sest,sest... I dok se svi izredamo u kupaoni i vecera njoj,malo igre i vec je osam,vrijeme za ic spat... A i ja zacas iza nje...
    Sutra sam opet jutarnja i u pet dizanje..
    I da,da se pohvalim, bila sam na kavi s kolegicom (u doba kad je zlica odspavala svoje ) koja je trenutno na bolovanju, trudna... E kaj smo se nacerekale,nabrbljale, bas mi fali na poslu..

mamika3
    06. Studeni 2017. 21:44

Ugolina

Kako mi muz sada pomaze burazu u radioni,dani mi tak dugo traju…jer nakon sto pokupim malu u vrticu,idem do mojih i cekam da odrade svoje… I nema nas doma prije pol sest,sest… I dok se svi izredamo u kupaoni i vecera njoj,malo igre i vec je osam,vrijeme za ic spat… A i ja zacas iza nje…
    Sutra sam opet jutarnja i u pet dizanje..
    I da,da se pohvalim, bila sam na kavi s kolegicom (u doba kad je zlica odspavala svoje ) koja je trenutno na bolovanju, trudna… E kaj smo se nacerekale,nabrbljale, bas mi fali na poslu..

Bravo za druzenje!Sad kad pokusam neku kavu organizirat traje mjesecima

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    06. Studeni 2017. 21:46

mare1989

Mamika doljne sestice su izasle pa hoce da pecati jer kaze nece moci u skolu ako nisu pecaceni.
    A sogica Boze sacuvaj,neka se to sve sto prije rijesi

Daj mi ,please,objasni kako nece moci u skolu ako nisu pecacene?Sta je rekla zubarka?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    06. Studeni 2017. 21:50

Ugolina

Hahaha,lucy, das mu da se igra labelom,kapima, pa zas mu das ??? 😂😂😂😂😂
    Mare,kakvo pecacenje zubi? Jel to ko onaj neki zastitni premaz? Mislim da sam to negdje vidla na tv..ugl, moze li se skinuti to u slucaju potrebe??
    Abies i muz 🔫🔫🔫 nebi bacio oko na dijete deset minuta,pa bas gad ono..
    I vise ne pamtim..dug mi dan od pet ujutro

Ne skida se to,nije premaz!Zacementiraju povrsinu zuba,odmah kad sestice niknu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

07. Studeni 2017. 07:27

Jutro! Evo za razbudivanje ☕☕☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍫🍫🍫🍵🍵🍵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.