Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    04. Studeni 2017. 18:42

Ilani, od kuda si?

mamika3
    04. Studeni 2017. 20:42

Evo da se i mi javimo!Bili na Jarunu,napravili cijeeeeeeli krug,malo stali u onim parkicima!Prvotno smo krenuli do Decatlona,da malom napokon uzmemo tene,ali su veliki bili toliko divlji da je muz rekao da ih vodimo na istrcavanje pa onda u soping!A u Decatlonu sam vidjela nesto sto me ODUSEVILO!Sjecate se vi onih prvih rola kaj su bile,tzv rolsuhe?????E,takve sarene ,400kn...Malo sam se rolala,ne puno da ne zveknem,ipak sam bila na njima prije 20 godina!Ha ha....Reko muz da cemo pisat Deda Mrazu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    04. Studeni 2017. 21:07

Vecer cure
    Tpol i ja sam puno prijatelja izgubila od kad sam rodila i udala se,a pogotovo od kad sam se odselila iz Bosne 
    Danas dan je laganini,usisala,pobrisala podove,ves oprala i slozila.
    Sirena malo ima temp malo nema luda kuca

mamika3
    04. Studeni 2017. 21:24

I kod mene drustveni zivot nula bodova!Tpol Nisi jedina,bez brige!😘

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    04. Studeni 2017. 21:26

sandrichx3

Mislim, ne smeta me toliko al isto bi bilo lijepo osjecat se ko ljudsko bice ponovno 😂 imam sve sta sam oduvijek htjela, krov nad glavom, sita usta, zdravlje, dobar komp i net (spada mi u osnovne potrebe 😂) koliki toliki mir (kad su svi na poslu 😂) jos samo da me mm pusti s uzice svako prijestupne ili se udostoji napravit taj stan vise da prostor ne zjapi prazan i da ne moram zivit sa 3 ljudi koje nezelim gledat 😂

Hahaha a ja se zalila tad... A ti jos sa svima njima 🔫🔫🔫🔫

Ugolina
    04. Studeni 2017. 21:30

mamika3

Evo da se i mi javimo!Bili na Jarunu,napravili cijeeeeeeli krug,malo stali u onim parkicima!Prvotno smo krenuli do Decatlona,da malom napokon uzmemo tene,ali su veliki bili toliko divlji da je muz rekao da ih vodimo na istrcavanje pa onda u soping!A u Decatlonu sam vidjela nesto sto me ODUSEVILO!Sjecate se vi onih prvih rola kaj su bile,tzv rolsuhe?????E,takve sarene ,400kn…Malo sam se rolala,ne puno da ne zveknem,ipak sam bila na njima prije 20 godina!Ha ha….Reko muz da cemo pisat Deda Mrazu!

😂😂😂😂😂😂😂 jesi luda...
    A znas kaj ja volim kod decathlona??? Za razliku od drugih ducana oni su "debeli ljudi friendly"... Mislim ono XXXL tajice,ma skidam im kapu,di toga jos ima, nigdje! 😂😂😂

Ugolina
    04. Studeni 2017. 21:31

I da,i jos ta tri X-a platis ono 35 kn ma 😘

mamika3
    04. Studeni 2017. 22:06

Ugolina

mamika3

Evo da se i mi javimo!Bili na Jarunu,napravili cijeeeeeeli krug,malo stali u onim parkicima!Prvotno smo krenuli do Decatlona,da malom napokon uzmemo tene,ali su veliki bili toliko divlji da je muz rekao da ih vodimo na istrcavanje pa onda u soping!A u Decatlonu sam vidjela nesto sto me ODUSEVILO!Sjecate se vi onih prvih rola kaj su bile,tzv rolsuhe?????E,takve sarene ,400kn…Malo sam se rolala,ne puno da ne zveknem,ipak sam bila na njima prije 20 godina!Ha ha….Reko muz da cemo pisat Deda Mrazu!

😂😂😂😂😂😂😂 jesi luda…
    A znas kaj ja volim kod decathlona??? Za razliku od drugih ducana oni su "debeli ljudi friendly"… Mislim ono XXXL tajice,ma skidam im kapu,di toga jos ima, nigdje! 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Studeni 2017. 22:10

Vezano uz djecji rjecnik....Moja mala vec danima spominje kralj bebic,kralj bebic,!Veli da Mia to ima!I idem ja guglat kaj je to,da vidim !I nikak to naci!Napisala u google na sve moguce nacine,! A na kraju je to lutka CRY BABY!Muz mi pokazao u izlogu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Studeni 2017. 22:11

Ugolina

I da,i jos ta tri X-a platis ono 35 kn ma 😘

Kad smo kod velicina,ja nosim br 40!Ali role br 39 su mi bile bas udobne,!Muz mi se smijao

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.