Mamika palacinke da! Ma da meni je lakse bilo koji kolac smuckat nego peci palacinke za moju vojsku.
Joj,da,vas je puno...Ja se prosvercam sa par komada!Dok ih buhtlica ne pocne jest😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕Evo jedne popodnevne!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hello
Iskreno ne znam zasto se to radi,samo je objasnila za taj premaz i da nije nista sttrasno.
IlaniNikolina manekenka slatkaMamika super da mob radi
Abiesbravo za posao
Sandrichl. sefuje po kuci i moras ga slusati
To mozes i odbit,ako hoces naravno!Ali ako pere zube redovito mislim da je to nepotrebno!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj, ja satrana danas. A Mateo opet nervozan i nema mira.
A sve kuzi!!! Gdje se bacaju pelene. Da se peru ruke poslije pelene. Kad se kaze da idemo van uzima jaknu i cipele.... Al nece nista poslusati. 😤
Joj, ja satrana danas. A Mateo opet nervozan i nema mira.
A sve kuzi!!! Gdje se bacaju pelene. Da se peru ruke poslije pelene. Kad se kaze da idemo van uzima jaknu i cipele…. Al nece nista poslusati. 😤
Biti ce tebi zabavno s njim!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Djizs,nema cak ni Ugoline!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zatišje vidim
Bome i moja danas nervozna ali nekako smo izdržale . Voli gledat crtiće na ipadu pa joj nekad uvalom barem na 10min 😬😬 dobila je na poklon kuhinjicu i sad po njoj stalno nesto ceprka ! Bas super ... Lucy i moja bas tako skoro Sve kuži sto joj se kaže i to mi je bas super , išla jutros prema kuhinji i kaže Papa Papa to joj je jelo i onda kuhamo pa kaže vruće 😀 Pa voda , za pelene isto kaže baci ... ma bas su sad zanimljivi ova faza je fora
A ja sam bila s jednom prijateljicom u fitnessu a cupavicu sam ostavila kod svekrve i svima dobro 😬
Laku noc
Uuuu bravo,imam dve str za citat i komentirat 💪💪💪💪 to cu popodne kad mi.ovi na poslu pozaspu hihihi
I da,evooo ☕☕☕☕☕☕😘😘😘
A da,nisam pohvalila,prije dva dana konacno joj izasla ta glupa donja dvojka desna 💪💪💪💪 sad ima lijepo kompletic od cetri gore i dolje 😂😂😂 ostalo i dalje samo naoteceno
Jutro,cure!
Ugolina Nikak da te pitam jel prestala deracina kod tebe na poslu?
Abies Zeno,gdje si?Opet u sumi?
Brojcana Ajd nabaci sliku bebe!Obozavam pratiti kak se mjenjaju iz dana u dan!
Ilani Ma prohodat ce ona,jurit ces ti za njom
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji