Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    07. Studeni 2017. 07:44

Jutrekooooo....😘😘😘Riza je zakon!Mobietel sljaka!¡!!!!!!Samo kaj mi se cijeeeeeli cjelcati viber izbrisao!Ali ipak 🎇🎇🎇🎆🎆🎆🎉🎉🎉🎊🎊🎊

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

uykmyjh
    07. Studeni 2017. 10:51

Mob u frizider 😂 prvi put cujem ovo. Koliko ja znam, ako je u tekucinu upa, obavezno riza i ne paliti i ne puniti dok se ne osusi 😁 
    Dijete mi se dere po kuci i samo naredjuje, nabija loptu, tuce rukom musice... Pretpostavljam da je agresivan iz dosade jer je kisa vani a navikli smo na zrak izac 🤔😁

Lucy16
    07. Studeni 2017. 12:32

Mamika, super za mob!!!
    Brojcana, svaka cast za druzenje. Tako i treba!!! 
    Daj mi objasnite to s tim pecacenjem zuba!!??? Sta se ne moze u skolu bez toga?? Koja glupost. Zasto su sestice tako vazne???
    Ugolina, ponekad mu dam sto hoce da se malo zabavi. A jucer je bio koma. Zubi. Desni naotecene, slini. 

uykmyjh
    07. Studeni 2017. 12:46

2410

sandrichx3

Mob u frizider 😂 prvi put cujem ovo. Koliko ja znam, ako je u tekucinu upa, obavezno riza i ne paliti i ne puniti dok se ne osusi 😁
    Dijete mi se dere po kuci i samo naredjuje, nabija loptu, tuce rukom musice… Pretpostavljam da je agresivan iz dosade jer je kisa vani a navikli smo na zrak izac 🤔😁

😂😂😂ma moj nije upao u vodu niti se smocio nego zablesirao.poceo se pregrijavat pa je bio na hladjenu i fukcionira to…

Ahaaaaa 😂😂😂

mamika3
    07. Studeni 2017. 13:15

Lucy16

Mamika, super za mob!!!
    Brojcana, svaka cast za druzenje. Tako i treba!!!
    Daj mi objasnite to s tim pecacenjem zuba!!??? Sta se ne moze u skolu bez toga?? Koja glupost. Zasto su sestice tako vazne???
    Ugolina, ponekad mu dam sto hoce da se malo zabavi. A jucer je bio koma. Zubi. Desni naotecene, slini.

Ma moze se,samo me zanima zakaj je zubarka rekla da se ne moze!Sestice su trajni zubi,oni ne ispadaju,a pecacenje ti je kakti nacin da ih ocuvas od karijesa!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    07. Studeni 2017. 13:24

Mi se lijepo prosetali makar je vrijeme sugavo!Isla po malog u skolu pa mi to setnja!Buhtlica sutila cijelo vrijeme,valjda joj pasao svjezi zrak!Napokon sam rascistila balkon!Mali je,al ne bi vjerovali koliko stvari stane!I ja prvi put cula za mob u frizider!Ha ha..  Juha se kuha,jos ispecem pile i krumpir i gotovo!Ja uvijek linijom manjeg otpora kad je to kuhanje u pitanju!Ne da mi se da me ubijes!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

07. Studeni 2017. 14:29

Dobar dan mame!
    Mi danas obavili cijepljenje,sad mirni do 5 godine. Ima samo 10kg i100gr i 84cm,nekako mi se cinilo da je veca. Prije dr bili u Areni ,odnijela par paketica robe u HM za popuste pa u DM. I eto,prode dan jos malo. Za rucak imam varivo od jucer i spekla malo mesa. Kolace ne radim do Bozica,neka se malo zazelimo.
    Kako ste vi? Neki mir je ovdje...

mamika3
    07. Studeni 2017. 14:41

ilani

Dobar dan mame!
    Mi danas obavili cijepljenje,sad mirni do 5 godine. Ima samo 10kg i100gr i 84cm,nekako mi se cinilo da je veca. Prije dr bili u Areni ,odnijela par paketica robe u HM za popuste pa u DM. I eto,prode dan jos malo. Za rucak imam varivo od jucer i spekla malo mesa. Kolace ne radim do Bozica,neka se malo zazelimo.
    Kako ste vi? Neki mir je ovdje…

Je,bas je mir danas!I na Viberu...Mozda se navecer raskokodacemo!Ha ha...Nema kolaca do Bozica?A jel palacinke mogu proc?Ja ih necu puno radit,ne znam kako vi!Buhtlica je postala ko zvrk,nema mira uopce!Podsjeca me na malu  lopticu,samo se kotrlja!!Tak da uz nju ne znam bas.....Napravit cu dva provjerena,da budem ziher da ce uspjet !Haha

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

07. Studeni 2017. 14:55

Mamika palacinke da! Ma da meni je lakse bilo koji kolac smuckat nego peci palacinke za moju vojsku.

mare1989
    07. Studeni 2017. 15:14

Hello
    Iskreno ne znam zasto se to radi,samo je objasnila za taj premaz i da nije nista sttrasno.
    Ilani Nikolina manekenka slatka
    Mamika super da mob radi
    Abies bravo za posao
    Sandrich l. sefuje po kuci i moras ga slusati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.